łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 ??? kazałam mu wynieść z pokoju jego biurko , a że na tym biurku stoi komputer to tak jak bym męża nie miała :) wię można powiedziec że go eksmitowałam :P Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Z baranka to ja rosolek ino jadłam. Na kaca super ale tylko szefowa kuchni umiala go dobrze doprawić:ad Madziu Madziu powiedz mi, czy tam gdzie bytujesz to występują chusty do noszenia dzieci? :D na ludziach l, w sklepach, w lumpach, na portalach ogloszeniowych... #nadziejamtakąglupich Na rosół, to mi szkoda tak drogiego mięsa :oops: Szczerze, to nie widziałam nigdy żadnej kobiety z dzieckiem w chuście :shake: W sklepach się za taki asortymentem nie rozglądałam, bo bardzo krótko i niezbyt intensywnie myślałam o chustowaniu Theosia. A takich sklepów jak lumpki, to tu chyba nie ma :hmmmm: Ale mogę się porozglądać na internecie ;) Tylko jakie firmy Cię interesują? Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 kazałam mu wynieść z pokoju jego biurko , a że na tym biurku stoi komputer to tak jak bym męża nie miała :) wię można powiedziec że go eksmitowałam :P Aha :) Już myślałam, że z łóżka też go eksmitowałaś :megagrin: Quote
łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Aha :) Już myślałam, że z łóżka też go eksmitowałaś :megagrin: hahahaha jeszcze nie , do czasu az dzidzia jest w brzuszku to bedzie spał tutaj a pozniej pewnie sam sie eksmituje bo bedzie sie wkurwial jak bede co chwile w nocy zaświecala lampke i wstawała po małego , poza tym On tak wierzga łapami w nocy ze nie raz dostalam dosłownie w nos z jego łokcia czy dłoni więc bała bym sie ze w czasie jak ja bede karmła to dziecku się oberwie :P Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 A pokój już sobie wyremontował? Czy będzie spać na legowisku Nerona? :evil_lol: Quote
Małgonia Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Madzia pw napisze ;) masz odetkana skrzynkę mam madzieje :-) Quote
marta1624 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Haha dobrze że ma miejsce w domu a nie w końcu Qwendi :evil_lol: Quote
Małgonia Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Haha dobrze że ma miejsce w domu a nie w końcu Qwendi :evil_lol:jeszcze tego by brakowalo żeby psu do końca sie pakować :D biedny koniec psa.. :D 1 Quote
łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 A pokój już sobie wyremontował? Czy będzie spać na legowisku Nerona? :evil_lol: wyremontować nie wyremontował , bedzie spał w takim jaki jest :P ale Neron też ta na poczatek wyląduje wiec jak bedzie miał ochote spac w jego legowisku to nie ma problemu :P Haha dobrze że ma miejsce w domu a nie w końcu Qwendi :evil_lol: gdyby nie to że zima idzie to kto wie :P Quote
marta1624 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 jeszcze tego by brakowalo żeby psu do końca sie pakować :D biedny koniec psa.. :D Słownik wie lepiej że koniec to kojec, nie znasz się :p wyremontować nie wyremontował , bedzie spał w takim jaki jest :P ale Neron też ta na poczatek wyląduje wiec jak bedzie miał ochote spac w jego legowisku to nie ma problemu :P gdyby nie to że zima idzie to kto wie :PE tam zima, w Qwendi się wtuli i ciepło mu będzie :D Quote
agaciaaa Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Hej Madziu czy tam Jadziu ;) trochę ponadrabiałam i w szoku jestem jaki Teoś już jest duży :loveu: Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Doberek :) Hej Madziu czy tam Jadziu ;) trochę ponadrabiałam i w szoku jestem jaki Teoś już jest duży :loveu: Hejka :) Może być Madzia, może być Jadzia :D Tak dawno Cię tu nie było, że nie dziwię się, że Theoś wydaje Ci się duży :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ja jestem tutaj codziennie a i tak wydaje mi sie duzy :P Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Ja jestem tutaj codziennie a i tak wydaje mi sie duzy :P Przecież to kruszynka jest :mad: Jakieś 14kg żywej wagi i 94cm wzrostu :evil_lol: Quote
marta1624 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Nie no, to normalnie malutki jak niemowlaczek :D Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Nie no, to normalnie malutki jak niemowlaczek :D Poprawka, jak noworodek :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 O, no jak noworodek, i to wcześniak :D Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Kurcze z ciekawosci jak bede nastepnym razem u mamy i bedzie Marysia to ją zważę i zmierzę bo wydaje mi sie że Theoś jest tak wysoki jak Ona ;) Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Kurcze z ciekawosci jak bede nastepnym razem u mamy i bedzie Marysia to ją zważę i zmierzę bo wydaje mi sie że Theoś jest tak wysoki jak Ona ;) Może jej dorównywać wzrostem, bo jego kuzynki 1, 1.5 i 2 lata starsze są tylko ociupinkę od niego wyższe :D Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Wiesz, moi bracia niscy nie są ;) Bogdan z bratem też do niskich nie należą :D W ogóle, to córki Bogdana brata są wyższe ode mnie (17 i 19 lat) :shock: Więc podejrzewam, że Theoś na bank będzie wyższy ode mnie :shiny: A czy od Bodziana też, to się okaże ;) Quote
Recommended Posts