łamAga Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Magda żyje :multi: Theoś i Bodzian też oczywiście :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 dOgLoV napisał(a):Magda żyje :multi: Theoś i Bodzian też oczywiście :evil_lol: To kiedy wejdzie? :D Quote
łamAga Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 marta1624 napisał(a):To kiedy wejdzie? :D Powiedziała ( napisała ) że ma tak wyrodną córkę że nie chce jej pomóc w prasowaniu i gotowaniu to nie ma czasu na dogo i że jak sie ogarnie to wejdzie :evil_lol: Quote
maxishine. Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 dOgLoV napisał(a):Powiedziała ( napisała ) że ma tak wyrodną córkę że nie chce jej pomóc w prasowaniu i gotowaniu to nie ma czasu na dogo i że jak sie ogarnie to wejdzie :evil_lol: :diabloti::diabloti: Quote
marta1624 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 dOgLoV napisał(a):Powiedziała ( napisała ) że ma tak wyrodną córkę że nie chce jej pomóc w prasowaniu i gotowaniu to nie ma czasu na dogo i że jak sie ogarnie to wejdzie :evil_lol: Którą? Bo ja jej pomogę :D Quote
angineuuka Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ciebie, bo ja Już nie jestem jej córka :p Quote
łamAga Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 marta1624 napisał(a):Którą? Bo ja jej pomogę :D No chyba własnie Ciebie miała na myśli :eviltong: A tak poważnie to cierpi na brak czasu ale jak tylko się ogarnie to zajrzy na dogo ;) Quote
marta1624 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 dOgLoV napisał(a):No chyba własnie Ciebie miała na myśli :eviltong: A tak poważnie to cierpi na brak czasu ale jak tylko się ogarnie to zajrzy na dogo ;) O to ja jej pomogę, czekam na paczkę :D Madzia czekamy na ciebie ;) Quote
łamAga Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Hello :loveu: jeszcze raz dziekujemy za bardzo śliczny prezencik :loveu: Quote
Pani Profesor Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 jaki prezencik, ja nic nie dostałam :mad::diabloti: Quote
łamAga Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Pani Profesor napisał(a):jaki prezencik, ja nic nie dostałam :mad::diabloti: Pokazałam jaki u nas w galerii :evil_lol: musiałas byc niegrzeczna że nie dostałas prezenciku :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Pani Profesor napisał(a):jaki prezencik, ja nic nie dostałam :mad::diabloti: musisz się zaciążyć:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Hej Laseczki :) Cierpię na straszny brak czasu :( Najpierw w pracy, potem Theoś, potem trzeba się w domu jakoś ogarnąć :roll: I jak wydaje mi się, że mam chwilkę, to jest godz. 22 i muszę iść spać :( Tak więc ten tydzień mnie tu prawie nie zobaczycie :shake: dOgLoV napisał(a):Powiedziała ( napisała ) że ma tak wyrodną córkę że nie chce jej pomóc w prasowaniu i gotowaniu to nie ma czasu na dogo i że jak sie ogarnie to wejdzie :evil_lol: Dokładnie to Aga przekazałaś :evil_lol: I oczywiście, że chodzi o Martę :diabloti: P.S. A jakby tego było mało, to suka dostała dziś cieczkę 2 miesiące wcześniej niż powinna :mdleje: Quote
łamAga Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 A to juz masz tą nową pracę czy to ta stara cały czas ? ;) No to teraz musicie jej pilnować na spacerkach :roll: Quote
agutka Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 cześć Madziu :) rzuć pracę i wracaj do nas ;) Quote
*Magda* Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 dOgLoV napisał(a):A to juz masz tą nową pracę czy to ta stara cały czas ? ;) No to teraz musicie jej pilnować na spacerkach :roll: Cały czas ta sama ;) Tamta miała być taka niby na 100% i w ogóle, a do tej pory cisza. Na mojego emaila też nikt nie odpowiada :shake: Aż tak bardzo nie muszę ;) Tora nie ucieka, nawet podczas cieczki :) Jedyny minus jest taki, że jak na horyzoncie pojawia się pies (samiec), to ją zapinam, żeby nie powodować jakiś złudzeń, że pieski mogą się pobawić :eviltong: Wszystkich psiarzy znam z widzenia, a oni nas, więc jak widzą, że zapinam Torę, to wiedzą o co chodzi :D A dziś Tora i tak pobawiła się z Amigo, bo on bez jajeczny ;) agutka napisał(a):cześć Madziu :) rzuć pracę i wracaj do nas ;) Cześć :) Posłuchałam, olałam dom i weszłam na dogo :diabloti: Quote
maxishine. Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 magdabroy napisał(a):Posłuchałam, olałam dom i weszłam na dogo :diabloti: To dobrze :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) Hurra Madzia! :) Czekam na paczkę od ciebie :D A Tora ma wyczucie, żeby w zimę nie mieć to teraz :D Edited August 27, 2014 by marta1624 Quote
*Magda* Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Yuki_ napisał(a):To dobrze :diabloti: :diabloti: marta1624 napisał(a):Hurra Madzia! :) Czekam na paczkę od ciebie :D A Tora ma wyczucie, żeby w zinę nie mieć to teraz :D Zanim Ty mi to wyprasujesz, to ja to zrobię 10x :eviltong: No, miała mieć październik/listopad :mad: Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 To sie wypchaj i nie narzekaj na brak czasu :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 marta1624 napisał(a):To sie wypchaj i nie narzekaj na brak czasu :eviltong: To w takim razie sobie idę :obrazic: i już nie wrócę :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 magdabroy napisał(a):To w takim razie sobie idę :obrazic: i już nie wrócę :diabloti: Se idź, focham się :obrazic: :diabloti: Quote
łamAga Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Ja lubie prasować :evil_lol: tylko nie koszule , poza nimi mogę cały dzien jechać na żelazku :lol: Quote
*Magda* Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja lubie prasować :evil_lol: tylko nie koszule , poza nimi mogę cały dzien jechać na żelazku :lol: Koszule, to u nas tylko od święta ;) marta1624 napisał(a):Se idź, focham się :obrazic: :diabloti: :scared:już mnie nie ma :eviltong: Quote
Recommended Posts