Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No u nas na szczescie ostatnio tez , chociaż kiedyś kupowałam Sebkowi same koszule bo mi się podobają , ale jak to ja zaczęłam mu je prasować to już wole zwykłe thisherty :evil_lol:

Posted

Hej :)

Przyszłam powiedzieć (napisać), że dziś będę trochę na dogo, jak młody pójdzie spać :)
Ale nie będzie mnie ani jutro, ani w sobotę, ani w niedzielę przed wieczorem :eviltong:
Jutro w południe jedziemy nad morze, pod namiot :multi:

Posted

Co za niespodzianka :multi:

ale tylko po to żeby za chwile wylać nam kubeł zimnej wody na leb :roll: :evil_lol: ostatnio to bardzo popularne :evil_lol:

Ale macie fajnie :loveu:

Posted

Pogoda nie będzie kąpielowa, ale musimy się odchamić ;)
Tym bardziej, że dziś do mnie dzwonili i chcieli mnie na jutro ściągnąć do pracy :mad:
Ale ja nie odebrałam telefonu :diabloti:

Posted

Yuki_ napisał(a):
Wreszcie zmądrzała :diabloti:

Gdyby nie to, że prosiłam o ten wolny dzień już miesiąc temu, to pewnie bym odebrała :eviltong:
Ale wiedziałam po co dzwonią, bo mamy kupę roboty i jutro jest zmiana 6-18 i ludzie idą też w sobotę :roll:
A ja będę odpoczywać :p

Posted

dOgLoV napisał(a):
Pewnie , odchamić się trzeba jak najbardziej , a telefonu odbierać nie musisz :evil_lol:

Oni po 18 tel. nie odbierają, bo już nie pracują :mad:
Więc dziś jak dzwonili do mnie po 17, to też nie odebrałam, bo ja skończyłam pracę o 17 :diabloti: