*Magda* Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='marta1624']Chciałam zauważyć że Madzia podała już kolor :D[/QUOTE] Ona ślepa jest :diabloti: Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ej fakt , ślepa jestem , mało tego sama o to spytałam :evil_lol: Ej a mam pytanie z innej beczki , w 27tc moge jeszcze miec taki dziwny ból nie ból , takie mierżenie brzucha i kręgosłupa jak na okres ? bo cos mnie dzisiaj męczy i oczywiście mam tysiąc myśli na sekunde :roll: Quote
maxishine. Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 O tym już chyba wszyscy wiedzą :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Ej fakt , ślepa jestem , mało tego sama o to spytałam :evil_lol: Ej a mam pytanie z innej beczki , w 27tc moge jeszcze miec taki dziwny ból nie ból , takie mierżenie brzucha i kręgosłupa jak na okres ? bo cos mnie dzisiaj męczy i oczywiście mam tysiąc myśli na sekunde :roll:[/QUOTE] Ślepota :eviltong: Teraz, to już nawet możesz mieć lekkie skurcze ;) Nic się nie martw :) [quote name='Yuki_']O tym już chyba wszyscy wiedzą :evil_lol:[/QUOTE] Ale ona o tym zapomniała :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ślepota :eviltong: Teraz, to już nawet możesz mieć lekkie skurcze ;) Nic się nie martw :) Ale ona o tym zapomniała :diabloti:[/QUOTE] Dobrze ze pamięta że w ciąży jest :D Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 uffff to dobrze :calus: Bo ja niedostc ze slepa jestem to mam jeszcze skleroze :lol: Quote
*Magda* Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']uffff to dobrze :calus: Bo ja niedostc ze slepa jestem to mam jeszcze skleroze :lol:[/QUOTE] Tylko pamiętaj, że teraz to ruchy dziecka musisz czuć codziennie po kilka razy w ciągu dnia ;) Gdyby przez kilka godzin była "cisza" to do szpitala ;) Quote
marta1624 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']uffff to dobrze :calus: Bo ja niedostc ze slepa jestem to mam jeszcze skleroze :lol:[/QUOTE] To widać :D Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='marta1624']Dobrze ze pamięta że w ciąży jest :D[/QUOTE] tego nie da się zapomnieć :eviltong: [quote name='magdabroy']Tylko pamiętaj, że teraz to ruchy dziecka musisz czuć codziennie po kilka razy w ciągu dnia ;) Gdyby przez kilka godzin była "cisza" to do szpitala ;)[/QUOTE] Na tle ruchów też mam hopla , dzisiaj długo sie nie ruszał ale popołudniu zaczął wariować :loveu: czasami jak długo nie rusza to sobie potrząsam brzuchem i go budze :lol: [quote name='marta1624']To widać :D[/QUOTE] wiem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV'] Na tle ruchów też mam hopla , dzisiaj długo sie nie ruszał ale popołudniu zaczął wariować :loveu: czasami jak długo nie rusza to sobie potrząsam brzuchem i go budze :lol: [/QUOTE] Jak Ty się ruszasz, to Fabian śpi, bo go kołyszesz :) Ja kładłam się na lewym boku, to po kilku minutach, Theoś kopał jak szalony :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='magdabroy']Jak Ty się ruszasz, to Fabian śpi, bo go kołyszesz :) Ja kładłam się na lewym boku, to po kilku minutach, Theoś kopał jak szalony :evil_lol:[/QUOTE] Mojej bratowej położna mówiła na szkole rodzenia że jak sie dziecko długo nie rusza to trzeba się tak szybciej przewrócić z boku na bok z 5 razy i się zacznie ruszać hehe Quote
*Monia* Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='dOgLoV']Mojej bratowej położna mówiła na szkole rodzenia że jak sie dziecko długo nie rusza to trzeba się tak szybciej przewrócić z boku na bok z 5 razy i się zacznie ruszać hehe[/QUOTE] Ja zjadałam batona i za chwilę był taniec kopaniec. Ale to dopiero pod koniec ciąży bo wcześniej leniuch nie była chętna do zbytniego ruszania się. Najlepiej jej szło tańcowanie między 23 a 2 w nocy jak ja chciałam już spać :cool1: Hej Magda :) Dzisiaj wstałam prawie skoro świt po 9 bo maluch chciała się przytulać, minutę się potuliła i sobie poszła a ja już nie śpię :roll: Quote
Małgonia Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 mnie jak Hanka raz w zebra kopnela to sie zgielam i wyprostowac nie moglam 5 min z bolu :lol: Quote
Pani Profesor Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 ale wszystkie zachęcacie do posiadania dzidzi :loveu::diabloti: Quote
*Monia* Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Opisujemy tylko fakty z życia wzięte :diabloti: Quote
łamAga Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 hej Magda ;) [quote name='*Monia*']Ja zjadałam batona i za chwilę był taniec kopaniec. Ale to dopiero pod koniec ciąży bo wcześniej leniuch nie była chętna do zbytniego ruszania się. Najlepiej jej szło tańcowanie między 23 a 2 w nocy jak ja chciałam już spać :cool1: Hej Magda :) Dzisiaj wstałam prawie skoro świt po 9 bo maluch chciała się przytulać, minutę się potuliła i sobie poszła a ja już nie śpię :roll:[/QUOTE] No i nie schizowałaś się co się tak mało rusza ? , mi dzisiaj się troche dzidzia ruszała , tak słabo i juz mam znowu dziwne myśli , ale po południu zjem cos słodkiego to może mnie porządnie pokopie , oby :lol: O 9 skoro świt :lol: tak jakoś dziwnie brzmi to zdanie hahahaha :lol: [quote name='Panna Cotta']mnie jak Hanka raz w zebra kopnela to sie zgielam i wyprostowac nie moglam 5 min z bolu :lol:[/QUOTE] mnie tylko czasami boli jak mi po pęcherzu "wali" bo ide do kibelka , kropelke wysikam i koniec , wróce na tapczan i znowu czuje kopniaka i chęć siusiania :mad: [quote name='Pani Profesor']ale wszystkie zachęcacie do posiadania dzidzi :loveu::diabloti:[/QUOTE] Mnie nie zachęcaly tak ładnie , gdyby to robiły to nie wiem czy bym się zdecydowała w ogóle na dzieci :lol: Quote
łamAga Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Madzia ;)[/QUOTE] Tak szybko edytowałaś że w galeri mam Aga a w cytowaniu już Madzia :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Hej dziewczyny :p [quote name='*Monia*'] Dzisiaj wstałam prawie skoro świt po 9 bo maluch chciała się przytulać, minutę się potuliła i sobie poszła a ja już nie śpię :roll:[/QUOTE] 9, skoro świt :crazyeye: Mnie Theoś obudził o 3:30, bo chciał się bawić autkiem :mdleje: To jest skoro świt :diabloti: A teraz ledwo żyję :roll: Quote
łamAga Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='magdabroy'] Mnie Theoś obudził o 3:30, bo chciał się bawić autkiem :mdleje: To jest skoro świt :diabloti: A teraz ledwo żyję :roll:[/QUOTE] To jest zdecydowanie skoro noc :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='dOgLoV']To jest zdecydowanie skoro noc :evil_lol:[/QUOTE] W sumie masz rację ;) Quote
Recommended Posts