*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Ja to tam pół biedy ;) Ale szkoda mi Theosia, no i Torki :( Quote
marta1624 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Hejka ;) Współczuję pogody, my też "w domu" bo za forąco ba spacer :( Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Jestem wyrodną matką :diabloti: Poszliśmy na spacer w deszcz :p 50 min. szaleństw w kałużach :D A popołudniu musimy jechać po nowe kaloszki, bo te już są za małe :mdleje: P.s. Aga, dostałam sms'ka i będę kupować jakieś wypasione słodkości :) A do tego pewnie kupię jeszcze jakiś drobiazg ;) Quote
marta1624 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Świetne fotki ;) A zabawa w deszczu też jest super :D Quote
agutka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Witanka z ranka :) Ta Wasza zimna pogoda dowędrowała już do nas :placz::placz::placz: Jak patrzę na te wszystkie dzieciaki w basenikach to zaraz przypomina mi się gdy siedziałam w wodzie cała sina , moja mama pyta nie jest ci zimno a ja że nie absolutnie:evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 marta1624 napisał(a):Świetne fotki ;) A zabawa w deszczu też jest super :D Kałuże są suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! agutka napisał(a):Witanka z ranka :) Ta Wasza zimna pogoda dowędrowała już do nas :placz::placz::placz: Jak patrzę na te wszystkie dzieciaki w basenikach to zaraz przypomina mi się gdy siedziałam w wodzie cała sina , moja mama pyta nie jest ci zimno a ja że nie absolutnie:evil_lol: Hej :) Od piątku mam mieć poprawę pogody ;) Dzieciom nigdy nie jest zimno :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Wy od piątku poprawę, a my od środy/czwartku pogorszenie :/ A dzisiaj zapowiadają paskudne ulewy i burze... a ja zamiast korzystać póki jest bezchmurnie muszę czekać na technika z UPC. Jeśli wam tak fajnie zabawy w deszczu idą, to zabierajcie sobie go :D Quote
Pani Profesor Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 cześć:D gdzie Wy mieszkacie wszystkie, że u Was taka pogoda? :eviltong: u mnie dziś ładnie, ale chmurzy się, więc pewnie dupnie ulewa. na szczęście jest bardzo ciepło, w nocy była wielka burza i dzięki temu jest czym oddychać, ale żeby zimno? że ulewa? nieeee :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Wy od piątku poprawę, a my od środy/czwartku pogorszenie :/ A dzisiaj zapowiadają paskudne ulewy i burze... a ja zamiast korzystać póki jest bezchmurnie muszę czekać na technika z UPC. Jeśli wam tak fajnie zabawy w deszczu idą, to zabierajcie sobie go :D Mi dziś koleś licznik na wodę wymieniał i był pół godziny wcześniej niż mówił, więc czekać nie musiałam :p Deszcz i zabawa w kałużach jest fajna czasem, a nie non stop, więc nie chcę Twojego deszczu :eviltong: Pani Profesor napisał(a):cześć:D gdzie Wy mieszkacie wszystkie, że u Was taka pogoda? :eviltong: u mnie dziś ładnie, ale chmurzy się, więc pewnie dupnie ulewa. na szczęście jest bardzo ciepło, w nocy była wielka burza i dzięki temu jest czym oddychać, ale żeby zimno? że ulewa? nieeee :eviltong: Cześć :) Ja mieszkam w domu :evil_lol: U mnie w nocy była taka ulewa, że aż się obudziłam ;) I pierwsza myśl była "czy sprzątnęłam zabawki młodego z podwórka" :evil_lol: Zimno nie mam, bo 15 stopni ;) I to idealnie, bo przynajmniej obniżyła mi się temp. powietrza w pokojach :) Quote
marta1624 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 U mnie właśnie burza, pies schowany w kącie ;) Ale mam nadzieje że jutro będzie ładnie bo umówiliśmy się na spacer psi nad wodę :D Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Co za pogoda, płata nam ciągle figla :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 a u nas jest alarm powodziowy , niby dzisiaj i jutro maja być straszne opady deszczu , w ostrzeszowie jakies 25 km od nas podobno już strasznie leje :roll: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 U mnie nadal leje :roll: Byliśmy z Theosiem opróżnić z wody jego basenik, bo prawie się już woda z niego wylewała :evil_lol: Ale byliśmy w sklepie, kupiliśmy młodemu nowe kaloszki, więc może śmigać w deszczu :) I kupiłam mu świecące buty, nawet o tym nie wiedząc :shake: Dopiero w domu zauważyłam :oops: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 fajne sa te swiecące buty , sama miałam takie jak byłam dzieckiem :lol: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 dOgLoV napisał(a):fajne sa te swiecące buty , sama miałam takie jak byłam dzieckiem :lol: marta1624 napisał(a):Świecące buty są super, sama miałam ;) Dla dziecka może i fajne, ale mi się nie podobają :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 magdabroy napisał(a):Dla dziecka może i fajne, ale mi się nie podobają :eviltong: Dlatego nie ty będziesz w nich chodzić :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Ale jakbym w sklepie zauważyła, że świecą, to bym wzięła inne :eviltong: W sumie, kupiłam mu je do chodzenia po podwórku, więc niech już ma :diabloti: Quote
łamAga Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 ciesz sie ze są świecące a nie grające :eviltong: Quote
Recommended Posts