Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam zawsze problemy :D Najgorzej z mamą, bo ona ani perfum, ani lakierów do paznokci, nic. Więc same praktyczne prezenty zostają ;) A Theoś jest tak uroczy że jego obecność to najlepszy prezent :D

Posted

Z mamą to ja zawsze miałam najłatwiej :) Zawsze wiedziałam, co jej potrzeba, czego nie kupować itp. :)
Z rodzeństwem też jakoś zawsze daję radę :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Z mamą to ja zawsze miałam najłatwiej :) Zawsze wiedziałam, co jej potrzeba, czego nie kupować itp. :)
Z rodzeństwem też jakoś zawsze daję radę :)

z mama tez nie mam problemu, z rodzeństwem też :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
A ja mamie od zawsze kupuje storczyki bo wiem ze je uwielbia a rodzeństwu to zawsze jakieś czekoladki , bombonierki ;)

Magda daj znać co znajoma chce :cool3:

Ja już nie mam gdzie stawiać storczyków :oops:

Jeszcze nie odpisała :eviltong:

Angi napisał(a):
z mama tez nie mam problemu, z rodzeństwem też :evil_lol:

A właśnie, Ty masz rodzeństwo??

Posted

U mnie z tatą jest łatwo, a rodzeństwa nie mam ;) Jakoś tak z tatą bardziej się trzymam i mam lepszy kontakt, mimo że obydwoje mamy strasznie zacięte charaktery i praktycznie codziennie się kłócimy :D

Posted

A ja za to zawsze mam problem z tatą , bo nigdy nie wiem co mu kupić , zwłaszcza że ani alkoholu nie pije ani nie moze słodkiego bo ma cukrzyce , wiec zawsze mam meeeega problem ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja mam rodzeństwo i bardzoooooooooo sie z tego powodu cesze , tzn z siostry , braci też oczywiscie kocham ale siostra to siostra ;)

Ja teraz siostrę już też kofffffffffffffam i się dogadujemy ;) Ale jeszcze z 4 lata temu, to bym ją :mad::angryy:
A z braćmi jakoś zawsze się dogadywałam :)

I cieszę się, że mam tyle rodzeństwa :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja teraz siostrę już też kofffffffffffffam i się dogadujemy ;) Ale jeszcze z 4 lata temu, to bym ją :mad::angryy:
A z braćmi jakoś zawsze się dogadywałam :)

I cieszę się, że mam tyle rodzeństwa :loveu:

ja mam troje i to tak chyba akurat mi sie wydaje ;)

Angi teraz to już po ptokach bo nawet jak by to bedziesz dla rodzenstwa a stara :eviltong:

Posted

marta1624 napisał(a):
No teraz już niestety na rodzeństwo nie mam co liczyć ;) Ale dla świata lepiej że nie ma więcej takich jak ja :diabloti:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja mam troje i to tak chyba akurat mi sie wydaje ;)

Angi teraz to już po ptokach bo nawet jak by to bedziesz dla rodzenstwa a stara :eviltong:

Teraz to dzieci a nie rodzeństwo :D Chociaż na razie sobie nie wyobrażam siebie jako matki ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ja mam troje i to tak chyba akurat mi sie wydaje ;)

no, tym bardziej ze chciałam brata starszego :p