Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agutka napisał(a):
obnażyłaś dziecko? :diabloti: myśmy taką padakę pogodową wczoraj i przedwczoraj mieli... było 31 w cieniu ;)

Szkoda pampersów kąpielowych :eviltong:
A u nas dziś 24'C było :)

Posted

[quote name='Franca81']Amyslalam ze sie zalapie na fotki basenowe. A tu nawet w pampersie kupy nie ma. ;)

Dziś będą basenowe, więc zapraszam serdecznie :p
Kupy, juz dawno nie ma w pampersie :eviltong:

[quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_7467_zps0d52db44.jpg i kijek i piłeczka muszą być blisko :lol: ostatnio moja suka pozbierała tak zabawki przed chłopakami i nie było mowy aby jej wzięli :roflt:

To ta zabawka z trixie? czy mi się tylko zdaje?

Każdy "aport" musi być blisko, bo może pańcia rzuci :evil_lol:

Wiesz co, nie pamiętam z jakiej firmy ta zabawka :oops: Kiedyś jej kupiłam taką piłką, z wypustami, co miała dodatkowo czyścić zęby. Na tę chwilę, ta piłka już nie przypomina tego czym była :diabloti: Ale zabij mnie, za cholerę Ci nie powiem z jakiej firmy :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Każdy "aport" musi być blisko, bo może pańcia rzuci :evil_lol:

Wiesz co, nie pamiętam z jakiej firmy ta zabawka :oops: Kiedyś jej kupiłam taką piłką, z wypustami, co miała dodatkowo czyścić zęby. Na tę chwilę, ta piłka już nie przypomina tego czym była :diabloti: Ale zabij mnie, za cholerę Ci nie powiem z jakiej firmy :shake:

Owczar i wsio jasne :lol:

taka to jest?
http://allegro.pl/trixie-dentafun-zabawka-pilka-mietowa-6-cm-pies-i4188599291.html taka? bo szukam czegoś do memłnia w domu... bo ten kradziej wszystkie moje kryjówki odkrywa i wyciąga zabawki, niekoniecznie jego :shake: