Baski_Kropka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 A my już po wakacjach!! Gnijemy w domu z Dexem :) Bratanek mój, polubił nocnik, nakładka na kibelek nei zbyt mu pasuje... chyba że kupe.. noo to już zrobi do kibelka, ale siku tylko nocnik na razie :) Quote
maxishine. Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='agutka']tzn? nie masz aktywowanego konta bankowego na internecie? to wypisz druk i do ajencji lub na pocztę[/QUOTE] Nie, mam konto, ale rodzice się nie zgadzają na zakup kagańca dlatego chcę trochę potajemnie kupić dla swojego psa. I dlatego nie da rady zapłacić przelewem. Quote
*Magda* Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='Yuki_']Mam problem-paczka za pobraniem jest droższa. Jak mogę w takim razie zapłacić bez robienia przelewu? np wezmę i kuriera i co? https://www.ipo-sklep.pl/index.php?d=koszyk&action=zam Przesyłki za pobraniem zawsze są droższe ;) [quote name='Yuki_']Nie, mam konto, ale rodzice się nie zgadzają na zakup kagańca dlatego chcę trochę potajemnie kupić dla swojego psa. I dlatego nie da rady zapłacić przelewem. To kup normalnie, a dane, które dostaniesz do przelewu, wpisz na druczku (w banku, na poczcie) i zapłacisz w okienku ;) Quote
maxishine. Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='magdabroy']Przesyłki za pobraniem zawsze są droższe ;) To kup normalnie, a dane, które dostaniesz do przelewu, wpisz na druczku (w banku, na poczcie) i zapłacisz w okienku ;)[/QUOTE] Normalnie tzn jak? co mam zaznaczyć? Quote
*Magda* Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='Yuki_']Normalnie tzn jak? co mam zaznaczyć?[/QUOTE] Kup tak, że możesz zapłacić odrazu, a nie za pobraniem. Dostaniesz na email dane do przelewu bankowego. I te dane wpisujesz na druczku, który jest dostępny na poczcie lub banku. Po wypisaniu wszystkich danych, podchodzisz do okienka, dajesz babie druczek i kasę. Tyle. Quote
maxishine. Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Czyli jak kaganiec kosztuje 52 złote z przesyłką to tyle daję na poczcie? <To może być to w razie czego!:calus:> Quote
*Magda* Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='Yuki_']Czyli jak kaganiec kosztuje 52 złote z przesyłką to tyle daję na poczcie? <To może być to w razie czego!:calus:>[/QUOTE] Tak ;) Z tym, że poczta pewnie bierze opłatę za zrobienie przelewu: 50gr, 1zł, 2zł-musiałabyś się dowiedzieć ;) Quote
agutka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 właśnie to chciałam napisać ;) ja tak zawsze płacę bo konto internetowe mam zablokowane i nie chce mi się iść po nowe hasło:diabloti: Quote
maxishine. Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='agutka']właśnie to chciałam napisać ;) ja tak zawsze płacę bo konto internetowe mam zablokowane i nie chce mi się iść po nowe hasło:diabloti:[/QUOTE] patentowany leń :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='magdabroy']Tak ;) Z tym, że poczta pewnie bierze opłatę za zrobienie przelewu: 50gr, 1zł, 2zł-musiałabyś się dowiedzieć ;)[/QUOTE] u mnie jest 2,50 ;) a szybszy 3 zł :D Quote
agutka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Yuki_']patentowany leń :eviltong:[/QUOTE] :diabloti::diabloti: wcale nie:eviltong: Quote
angineuuka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Yuki_']jaką miałaś klatkę? Jak go wogle przyniosłaś, i jak zakupiłaś odpowiednią klatkę bez jej wiedzy? A worek z zużytymi trotkami? i pisk i hałas kołowrotka? Mój nie hałasuje :p [quote name='magdabroy'] https://lh3.googleusercontent.com/-JiVQl6JvvEY/U2fDaNpWdeI/AAAAAAAADxA/idScaQnzlgo/w959-h638-no/DSC_0640.JPG te chcę :loveu: mam taką :evil_lol: ;) Quote
maxishine. Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Angi ty masz chomika? Czemu w galerii nie widze zdjęć? Quote
angineuuka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Yuki_']Angi ty masz chomika? Czemu w galerii nie widze zdjęć? Bo u mnie rzadko są :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Yuki_']patentowany leń :eviltong:[/QUOTE]Jak prawie wszyscy na dogo :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Zdjęcia u Angi-kawał miesiąca :roflt::roflt::roflt: Quote
angineuuka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='magdabroy']Zdjęcia u Angi-kawał miesiąca :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] suchar roku:diabloti: Quote
marta1624 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='magdabroy']Zdjęcia u Angi-kawał miesiąca :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Hahahaha dobre :lol: Żart na południe :lol: Quote
*Magda* Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Dobra, macie resztę zdjęć z PL :eviltong: Tora z nową piłeczką, zakupioną na opolskiej wystawie ;) I to by było tyle Tory :diabloti: Theoś, sypiący sobie piach na głowę :D Quote
maxishine. Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='magdabroy']Zdjęcia u Angi-kawał miesiąca :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :diabloti::evil_lol: niechcący spowodowałam wybuch śmiechu w kilka domach przed laptopem Quote
marta1624 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Aleś nam Tory dała :mad: Fajna zabawę ma Theoś z piaskiem :evil_lol: :diabloti::evil_lol: niechcący spowodowałam wybuch śmiechu w kilka domach przed laptopem Siedz3 przed tabletem :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='marta1624']Aleś nam Tory dała :mad: Fajna zabawę ma Theoś z piaskiem :evil_lol: [/QUOTE] Jak ogarnę zdjęcia z niedzieli, to będzie więcej Tory :eviltong: Poza tym, w PL miałam ważniejsze rzeczy do focenia, niż Tora :eviltong: Quote
Recommended Posts