Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć, Madziu :)

Ależ się Torcia wyszalała :loveu:
Buuu, też chcę dietę nutellowatą, ale muszę się bez niej obyć :([/QUOTE]

Czemu? Do sklepu po nutelle i można być na "diecie" :D

Posted

[quote name='marta1624']Czemu? Do sklepu po nutelle i można być na "diecie" :D[/QUOTE]
Jak się ma uczulenie na orzechy laskowe i kakao to przed człowiekiem wiele rarytasów się zamyka :p

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć, Madziu :)

Ależ się Torcia wyszalała :loveu:
[/QUOTE]

Cześć Justyna :)

Oj tak, 3h szaleństw :)

[quote name='Ty$ka']Jak się ma uczulenie na orzechy laskowe i kakao to przed człowiekiem wiele rarytasów się zamyka :p[/QUOTE]

Ojojoj :glaszcze:

Posted

[quote name='magdabroy']
A jak będzie mi się chciało, to wstawię jeszcze coś wieczorem :cool3:

Nikt się nie upomina :mad: Ale i tak coś wstawię :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Theosiowe fotki na rowerku wymiatają :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale Torka z koleżanką też śliczne :loveu:

Właśnie szukam dla młodego kasku na rower :cool3:
I chyba mu kupię coś takiego:

A koleżanka fajne, tylko nie chcą się ze sobą bawić :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Właśnie szukam dla młodego kasku na rower :cool3:
I chyba mu kupię coś takiego:

A koleżanka fajne, tylko nie chcą się ze sobą bawić :shake:

swietny kask ;)

moze musza se do siebie przekonac ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']swietny kask ;)

moze musza se do siebie przekonac ;)[/QUOTE]

Chciałam taki typowo dziecięcy, ale... ciężko z rozmiarem, bo miałby go Theoś dosłownie na moment i wyrośnie :roll:
No i cena, 3x wyższa niż w typie tego co dałam zdjęcie :roll:

One się tolerują, powąchają i to wszystko. Po prostu nie znalazły wspólnego języka do zabawy i już ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Właśnie szukam dla młodego kasku na rower :cool3:[/QUOTE]
A co rowerek to sie kupilo a na pedaly zabraklo? :diabloti: Na pedaly najpierw odkladaj pieniadze (te plastikowe oczywiscie a nie zywe). :evil_lol:

Tora pewnie sie nie lubi bawic z psami co maja jedna lape w innym kolorze. :eviltong:

Posted

[quote name='Franca81']A co rowerek to sie kupilo a na pedaly zabraklo? :diabloti: Na pedaly najpierw odkladaj pieniadze (te plastikowe oczywiscie a nie zywe). :evil_lol:

Tora pewnie sie nie lubi bawic z psami co maja jedna lape w innym kolorze. :eviltong:

To jest rowerek biegowy :eviltong: One nie mają pedałów :mad:
Ma rowerek z 3 kółkami i pedałami, ale do pedałów nie sięga :evil_lol:

Tora nie jest rasistką :eviltong:

[quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_7297_zpsf9a8ec59.jpg :loveu:

noo tak u Was nie ma czegoś takiego jak wystawki :D tam to można wszystko kupić za małe pieniądze... a są to przechodzone rzeczy przywiezione z Niemiec :)

Ja nie pozwoliłabym się bawić Torze z tą koleżanką... to jest wbrew pozorom bardzo niebezpieczne.... :shake:

Dzięki :)

Są wystawki i byliśmy na takich raz czy dwa, ale mnie takie kupowanie nie kręci :shake:

Pewnie chodzi Ci o te odwrócone kolce?!

[quote name='agaga21']te typowo rowerowe kaski dziecięce mają regulację.

Mi nie chodzi o regulację paska, a średnice głowy ;)
Te, które mam tu dostępne jako dziecięce, mają rozmiar 52-54cm. A młody już teraz ma czapki 52/54, więc taki kask będzie na kilka tyg. i koniec :roll: A ten, którego wstawiłam zdjęcie jest na głowę 52-58 ;)
Poza tym, patrzę nie tylko na typowo rowerowe (ten co wstawiłam jest dla skate :)), bo młody jednak śmiga też z tatusiem na quadzie ;)

Posted

Hejka Magda ;) Ale mam nadrabiania :-o Ty$ka współczuję, koleżanka też ma niestety :shake: Theosia rowerek świetny, lubię fioletowy ;) A Tora z kumplelą...... Widzocznie nie pasują charakterem ;) Ale jak się tolerują to jest dobrze :)

Posted

[quote name='marta1624']Fuuuuuuuujjjjj ..... Theoś i różowy :splat:

No co :diabloti:
Jakbyś dobrze poszperała w galerii, to byś znalazła Theosia w różowej pidżamce albo w różowym ręczniku :loveu:

[quote name='agutka']cóż to za piękna foteczka http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_7286_zps9c6d596b.jpg
Teoś jak model wyszedł :)

Dzięki :)
Bo to jest mój mały model, więc nie mógł wyjść inaczej :grins:

Posted

[quote name='magdabroy']Są wystawki i byliśmy na takich raz czy dwa, ale mnie takie kupowanie nie kręci :shake:

Pewnie chodzi Ci o te odwrócone kolce?![/QUOTE]

fakt ciężko się kupuje... :evil_lol:

tak :roll:
ja osobiście nie chciałabym, aby mój pies w zabawie z innym się na nie nadział...