Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Ja się nie czepiałam :eviltong:[/QUOTE]

Ale takie dwie już tak :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Zdjęcia z zoo - zdecydowanie żal mi drapieżników tam :(

Koniki cudowne :loveu:

A muszę Ci powiedzieć, że faktycznie Theoś jest bardzo podobny do Bogdana :D[/QUOTE]

Mi też, ale cóż zrobić :(

Koniki piękne :loveu:

Wszyscy sąsiedzi zgodnie stwierdzili, że Theoś wygląda jak Boguś jak był mały :D

[quote name='marta.k9080']koniki:loveu:[/QUOTE]

:)

[quote name='agutka']a co ty myślisz że Moszna zostaną przeoczone? :evil_lol:[/QUOTE]

Tak, miałam taką nadzieję :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Czyli kłopotów ze wzrokiem nie masz :p[/QUOTE]

Wzrok mam wzorowy :grins: Piję/jem dużo marchewki, więc wspomagam moje oczy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Wzrok mam wzorowy :grins: Piję/jem dużo marchewki, więc wspomagam moje oczy ;)[/QUOTE]

Ja mam problemy ze wzrokiem (teraz wada stoi w miejscu, ale jest duża). Niby przez to że w pewnym momencie zaczęłam bardzo szybko rosnąć. I kazali mi jeść jagody, a że lubię to w sezonie jem dużo ;)

Posted

[quote name='marta1624']Ja mam problemy ze wzrokiem (teraz wada stoi w miejscu, ale jest duża). Niby przez to że w pewnym momencie zaczęłam bardzo szybko rosnąć. I kazali mi jeść jagody, a że lubię to w sezonie jem dużo ;)[/QUOTE]

Pewnie dlatego, że ma dużo wit.A jak marchewka ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Pewnie dlatego, że ma dużo wit.A jak marchewka ;)[/QUOTE]

Możliwe. A marchewki nie lubię, więc nawet lepiej że zalecili jagody, bo by we mnie wpychali marchewkę na siłę ;)

Posted

[quote name='marta1624']Możliwe. A marchewki nie lubię, więc nawet lepiej że zalecili jagody, bo by we mnie wpychali marchewkę na siłę ;)[/QUOTE]

A ja właśnie bardzo lubię marchewkę :loveu: I Theoś też :multi:
Uwielbiam marchewkę z groszkiem albo marchewkę z chrzanem :loveu:
Jakieś 10-15 lat temu piłam codziennie 0,7L (:diabloti:) soku Kubuś :loveu: Wtedy był taki gęsty :loveu::loveu::loveu:
Ten Kubuś, który jest teraz, nie jest już taki dobry :shake:

Posted

[quote name='Yuki_']Hejka, Juna jest hasiorem na 99% jednak ostatnio nie jest taka aktywna ze względu na tatę i wiek.[/QUOTE]

Czyli w 1% jest psem leniwcem :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja właśnie bardzo lubię marchewkę :loveu: I Theoś też :multi:
Uwielbiam marchewkę z groszkiem albo marchewkę z chrzanem :loveu:
Jakieś 10-15 lat temu piłam codziennie 0,7L (:diabloti:) soku Kubuś :loveu: Wtedy był taki gęsty :loveu::loveu::loveu:
Ten Kubuś, który jest teraz, nie jest już taki dobry :shake:[/QUOTE]

Kubusie i te sprawy to piję, taka marchewka mi nie przeszkadza. Ale najlepsze są soczki robione przez moją babcię z marchewki :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Kubusie i te sprawy to piję, taka marchewka mi nie przeszkadza. Ale najlepsze są soczki robione przez moją babcię z marchewki :loveu:[/QUOTE]

Ja też wyciskam sama sok z marchewki i taki Theoś lubi i pija ;) Ale czasem taki Kubuś to dobre rozwiązanie ;) Jednak Theoś jest innego zdania i on Kubusia nie wypije :evil_lol:
Ale teraz jak byłam w PL, to znalazłam soki z Tymbark'a, w małych kartonikach (0,2L), które w składzie mają tylko sok (np.jabłko) i wit.C :) Żadnej wody, cukru itp. i te Theoś wypija ze smakiem :)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też wyciskam sama sok z marchewki i taki Theoś lubi i pija ;) Ale czasem taki Kubuś to dobre rozwiązanie ;) Jednak Theoś jest innego zdania i on Kubusia nie wypije :evil_lol:
Ale teraz jak byłam w PL, to znalazłam soki z Tymbark'a, w małych kartonikach (0,2L), które w składzie mają tylko sok (np.jabłko) i wit.C :) Żadnej wody, cukru itp. i te Theoś wypija ze smakiem :)[/QUOTE]

No ja uwielbiam sok jabłkowy. Inne też piję, ale ten najbardziej (zaraz po babci marchewce) ;)

Posted

Ja nie lubię kompotów i soków własnoręcznych.
Smakuje mi za to tymbark jabłko-brzoskwinia, i hortex jabłkowy. Ogólnie jestem wybredna, bo lubię jabłko, brzoskwinię i pomarańczę. (w sensie soki)

Posted

[quote name='agutka']a ja sama sobie robię soki z mojej własnej jabłonki :cool3:
pijam również marvita -sok 2 dniowy ;)[/QUOTE]

Moje jabłonki mają jeszcze za mało owoców :(

Dobranoc :hand:

Posted

Dziewczyny, trzymać mocno kciuki :mad: Dziś rozpoczęliśmy akcję "likwidacja pieluchy w dzień" :p
Zobaczymy ile razy będę go dziś przebierać z mokrych majtek :evil_lol: