agutka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 dobriii :) oj jak ja sobie przypomnę akcję bez pieluchy ................. w dodatku mój 3 lata biegał z pampersem przez moją babkę bo twierdziła że jest niepełnosprawny i może:shake: aż w końcu puściły mi nerwy i temat skończył się w 3 dni ;) Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Yuki_']Hej :calus: Trzymam kciuki![/QUOTE] [quote name='Angi']powodzenia :p[/QUOTE] [quote name='marta1624']Hejka i powodzenia! :)[/QUOTE] Hej ;) Dzięki dziewczyny :) [quote name='agutka']dobriii :) oj jak ja sobie przypomnę akcję bez pieluchy ................. w dodatku mój 3 lata biegał z pampersem przez moją babkę bo twierdziła że jest niepełnosprawny i może:shake: aż w końcu puściły mi nerwy i temat skończył się w 3 dni ;)[/QUOTE] Hejka :) Odpukać, póki co chyba wie o co chodzi jak sadzam go na nocniku ;) Na 3 wysadzenia, 2 były udane :multi: Nawet poszliśmy na spacer bez pieluchy :diabloti: Ale blisko domu, żeby w razie konieczności, szybko wrócić do domku :) Quote
agutka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 przypomniało mi się jak wystroiliśmy się , wyszliśmy z klatki schodowej mały poleciał na ławkę ja cofnęłam się bo sąsiadka zaczepiła a ten mały czort zlał się w portki po sndały:diabloti: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Opole 27.04.2014 Poznajecie tego pana? A te dwie panie? Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 A tu Iza pisze wiadomości, po wygranej Indi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 To mnie rozwaliło :loveu: Prodziak :) Qwendi i Prodziak :) Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Prodziak i Theoś :) Theoś tuli Prodziaka :loveu: Sebek :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Tyle tybków w mojej galerii :mdleje: I po wystawie ;) Quote
agutka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 fajnie się patrzy jak te wszystkie psy takie wypacynkowane i puchate :) Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='agutka']przypomniało mi się jak wystroiliśmy się , wyszliśmy z klatki schodowej mały poleciał na ławkę ja cofnęłam się bo sąsiadka zaczepiła a ten mały czort zlał się w portki po sndały:diabloti:[/QUOTE] Dobry :diabloti: Nam, póki co idzie dobrze :) [quote name='agutka']fajnie się patrzy jak te wszystkie psy takie wypacynkowane i puchate :)[/QUOTE] Takie wychuchane księżniczki :evil_lol: Quote
maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Ja wiem! ten grzywacz i ruda babeczka to nikt inny jak mychaaa...!:lol: Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Jest! Zdjęcia z wystawy! :multi: Qwendi ma minę: dajcie mi wreszcie pospać ;) A Prodziak i Theoś :loveu: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Yuki_']Ja wiem! ten grzywacz i ruda babeczka to nikt inny jak mychaaa...!:lol:[/QUOTE] Nie :eviltong: Po pierwsze: grzywka od mychaaaaa jest bez rodo ;) Po drugie: mychaaaaa szuka Lejdi, bo ktoś ją ukradł :( [quote name='marta1624']Jest! Zdjęcia z wystawy! :multi: Qwendi ma minę: dajcie mi wreszcie pospać ;) A Prodziak i Theoś :loveu:[/QUOTE] Qwendi spała cały czas :evil_lol: Quote
maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 A lejdi to kto? Bo wiem że ma grzywacza i samoyeda. Quote
Recommended Posts