Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobriii :)

oj jak ja sobie przypomnę akcję bez pieluchy .................
w dodatku mój 3 lata biegał z pampersem przez moją babkę bo twierdziła że jest niepełnosprawny i może:shake: aż w końcu puściły mi nerwy i temat skończył się w 3 dni ;)

Posted

[quote name='Yuki_']Hej :calus:

Trzymam kciuki![/QUOTE]

[quote name='Angi']powodzenia :p[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Hejka i powodzenia! :)[/QUOTE]

Hej ;)
Dzięki dziewczyny :)

[quote name='agutka']dobriii :)

oj jak ja sobie przypomnę akcję bez pieluchy .................
w dodatku mój 3 lata biegał z pampersem przez moją babkę bo twierdziła że jest niepełnosprawny i może:shake: aż w końcu puściły mi nerwy i temat skończył się w 3 dni ;)[/QUOTE]

Hejka :)
Odpukać, póki co chyba wie o co chodzi jak sadzam go na nocniku ;)
Na 3 wysadzenia, 2 były udane :multi: Nawet poszliśmy na spacer bez pieluchy :diabloti: Ale blisko domu, żeby w razie konieczności, szybko wrócić do domku :)

Posted

przypomniało mi się jak wystroiliśmy się , wyszliśmy z klatki schodowej mały poleciał na ławkę ja cofnęłam się bo sąsiadka zaczepiła a ten mały czort zlał się w portki po sndały:diabloti:

Posted

[quote name='agutka']przypomniało mi się jak wystroiliśmy się , wyszliśmy z klatki schodowej mały poleciał na ławkę ja cofnęłam się bo sąsiadka zaczepiła a ten mały czort zlał się w portki po sndały:diabloti:[/QUOTE]

Dobry :diabloti:

Nam, póki co idzie dobrze :)

[quote name='agutka']fajnie się patrzy jak te wszystkie psy takie wypacynkowane i puchate :)[/QUOTE]

Takie wychuchane księżniczki :evil_lol:

Posted

[quote name='Yuki_']Ja wiem! ten grzywacz i ruda babeczka to nikt inny jak mychaaa...!:lol:[/QUOTE]

Nie :eviltong:
Po pierwsze: grzywka od mychaaaaa jest bez rodo ;)
Po drugie: mychaaaaa szuka Lejdi, bo ktoś ją ukradł :(

[quote name='marta1624']Jest! Zdjęcia z wystawy! :multi: Qwendi ma minę: dajcie mi wreszcie pospać ;) A Prodziak i Theoś :loveu:[/QUOTE]

Qwendi spała cały czas :evil_lol: