*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Yuki_']A lejdi to kto? Bo wiem że ma grzywacza i samoyeda.[/QUOTE] Lejdi, to właśnie grzywacz. I została ukradziona kilka miesięcy temu. [quote name='marta1624']Przeszkadzaliście biednej Qwendi :mad:[/QUOTE] Nie my, tylko Sebek :evil_lol: [quote name='Yuki_']Skąd wy ją znacie? :crazyeye:[/QUOTE] Kogo? Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Yuki_']Tą Qwendi ;)[/QUOTE] No przecież Qwendi była wystawiana w Opolu na wystawie :roll: Quote
maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 (edited) No wiem, ale nie wszyscy chyba byli na wystawie? :mad: Edited May 5, 2014 by Yuki_ Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Yuki_']Nie wiem, ale nie wszyscy chyba byli na wystawie? :mad:[/QUOTE] Qwendi to pies Agnieszki (dOgLoV) i one były na wystawie ;) Jeśli ktoś czyta jej galerię, no to zna Qwendi ;) Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='marta1624']Nie zwalaj wszystkiego na Sebka :eviltong:[/QUOTE] Musiałabyś widzieć jak ją ciągnął za sobą, żeby się obudziła :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Trzymamy kciuki za akcję pozbywania się pieluch. Wreszcie fotki wystawowe :) Normalne ONki widzę :loveu: Qwendi :loveu: Widzę, że i Iza na fotki się załapała :D Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']Musiałabyś widzieć jak ją ciągnął za sobą, żeby się obudziła :diabloti:[/QUOTE] Szkoda że mnie nie było :evil_lol: Dobrze że nie zasnęła na wybiegu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Trzymamy kciuki za akcję pozbywania się pieluch. Wreszcie fotki wystawowe :) Normalne ONki widzę :loveu: Qwendi :loveu: Widzę, że i Iza na fotki się załapała :D[/QUOTE] Póki co, to mamy dwie wpadki :diabloti: Ale jak na pierwszy dzień to i tak dobre idzie, bo już 3x sam mnie ciągnął na nocnik :multi: ONki były normalne, bo to były użytki :eviltong: W większości z Czeskich hodowli ;) Mam nadzieję, że mnie Iza nie zabije za to :diabloti: [quote name='marta1624']Szkoda że mnie nie było :evil_lol: Dobrze że nie zasnęła na wybiegu :evil_lol:[/QUOTE] Uwierz, że dużo nie brakowało :evil_lol: Taka sytuacja: Qwendi śpi od kilku godzin w oczekiwaniu na swoją ocenę. Na kilka minut przed, Sebek ją budzi i próbuje rozruszać przed oceną. Staje na chwilkę obok nas, w oczekiwaniu aż wywołają ich numerek. I co robi Qwendi? Kładzie się spać :diabloti::mdleje::roflt: Zdecydowanie, tybki to nie rasa dla mnie ;) Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 To Qwendi jest idealna dla mojej mamy :lol: Widzisz po prostu za długo musiała stać :evil_lol: Quote
maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']Uwierz, że dużo nie brakowało :evil_lol: Taka sytuacja: Qwendi śpi od kilku godzin w oczekiwaniu na swoją ocenę. Na kilka minut przed, Sebek ją budzi i próbuje rozruszać przed oceną. Staje na chwilkę obok nas, w oczekiwaniu aż wywołają ich numerek. I co robi Qwendi? Kładzie się spać :diabloti::mdleje::roflt:[/QUOTE] :roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='marta1624']To Qwendi jest idealna dla mojej mamy :lol: Widzisz po prostu za długo musiała stać :evil_lol:[/QUOTE] Marta, to były sekundy ;) A jakby tego było mało, to spała całą drogę z Ostrowa do Opola :D [quote name='Yuki_']:roflt::roflt:[/QUOTE] Qwendi jest the best :D Quote
maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']Qwendi jest the best :D[/QUOTE] :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Będzie dobrze, Theoś szybko pojmie - jestem tego pewna :D I takiego łona mogłabym mieć :D Buhahaha, tybki są genialne :lol: Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']Marta, to były sekundy ;) A jakby tego było mało, to spała całą drogę z Ostrowa do Opola :D[/QUOTE] Widzisz tylko całą drogę :cool3: A te sekundy dla niej były za długie :diabloti: Quote
łamAga Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Potwierdzam , Qwendi przespala cala droge i na wystawe i z wystawy :diabloti: fotki rewelacja :loveu: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='marta1624']Widzisz tylko całą drogę :cool3: A te sekundy dla niej były za długie :diabloti:[/QUOTE] Ile można spać :roll: Czasem się zastanawiam, czy na pewno to Sebka pies, bo bardziej mi pasuje do Agnieszki :diabloti: [quote name='dOgLoV']Potwierdzam , Qwendi przespala cala droge i na wystawe i z wystawy :diabloti: fotki rewelacja :loveu:[/QUOTE] Dziękować :) Quote
agutka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 użytki Onki (postawa) powinny być również wystawowe nie szorujące dupą o podłogę:roll: fajnie że na wystawach się spotykacie i jako tako znacie... kiedyś może i j dołączę to takiej mafii:diabloti:... jak wytrzymam nerwowo :watpliwy: Quote
kalyna Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 ooo wreszcie psie fotki :lol: piękne, ale wiadomo bardziej mi się podobają fotki z obrony :loveu: i jak zwykle dla mnie mało... Ale w PL też już są fajne wyhodowane użytki, więc idziemy do przodu :) A to widzę, ze Qwendi bije na głowę Sonię :diabloti: a myślałam, że nie ma bardziej śpiącego psa od niej :lol: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='agutka']użytki Onki (postawa) powinny być również wystawowe nie szorujące dupą o podłogę:roll: fajnie że na wystawach się spotykacie i jako tako znacie... kiedyś może i j dołączę to takiej mafii:diabloti:... jak wytrzymam nerwowo :watpliwy: Może za kilka lat, znów będą normalnie wyglądające ONki ;) Do była pierwsza wystawa, na której spotkałam się z kimś z dogo ;) Wcześniej, spotkałam się tylko z bira nad holenderskim morzem i z natija bo mieszka nie całe 30km ode mnie ;) [quote name='kalyna']ooo wreszcie psie fotki :lol: piękne, ale wiadomo bardziej mi się podobają fotki z obrony :loveu: i jak zwykle dla mnie mało... Ale w PL też już są fajne wyhodowane użytki, więc idziemy do przodu :) A to widzę, ze Qwendi bije na głowę Sonię :diabloti: a myślałam, że nie ma bardziej śpiącego psa od niej :lol: Jutro będzie trochę Tory :cool3: Idziemy do przodu, idziemy ;) Ale czemu tak wolno :eviltong: Quote
maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Czemu jak wejdę do sklepu z kagańcami to albo nie ma towaru, albo nie można zamówić??:shake: Quote
marta1624 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']Ile można spać :roll: Czasem się zastanawiam, czy na pewno to Sebka pies, bo bardziej mi pasuje do Agnieszki :diabloti: [/QUOTE] Bo Qwendi postanowiła być psem Agi, zmieniła właściciela :lol: Ja też wolę Onki użytki. Te z mojej okolicy wyglądają jak pokraki :shake: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='marta1624']Bo Qwendi postanowiła być psem Agi, zmieniła właściciela :lol: Ja też wolę Onki użytki. Te z mojej okolicy wyglądają jak pokraki :shake:[/QUOTE] Na to wygląda :evil_lol: U mnie praktycznie ONków nie ma :shake: Niemcy, kraj ich pochodzenia, a spotkać ONka to cud :roll: Quote
Recommended Posts