Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_']A lejdi to kto?
Bo wiem że ma grzywacza i samoyeda.[/QUOTE]

Lejdi, to właśnie grzywacz. I została ukradziona kilka miesięcy temu.

[quote name='marta1624']Przeszkadzaliście biednej Qwendi :mad:[/QUOTE]

Nie my, tylko Sebek :evil_lol:

[quote name='Yuki_']Skąd wy ją znacie? :crazyeye:[/QUOTE]

Kogo?

Posted

[quote name='Yuki_']Nie wiem, ale nie wszyscy chyba byli na wystawie? :mad:[/QUOTE]

Qwendi to pies Agnieszki (dOgLoV) i one były na wystawie ;) Jeśli ktoś czyta jej galerię, no to zna Qwendi ;)

Posted

[quote name='marta1624']Nie zwalaj wszystkiego na Sebka :eviltong:[/QUOTE]

Musiałabyś widzieć jak ją ciągnął za sobą, żeby się obudziła :diabloti:

Posted

Trzymamy kciuki za akcję pozbywania się pieluch.

Wreszcie fotki wystawowe :)

Normalne ONki widzę :loveu:
Qwendi :loveu:
Widzę, że i Iza na fotki się załapała :D

Posted

[quote name='magdabroy']Musiałabyś widzieć jak ją ciągnął za sobą, żeby się obudziła :diabloti:[/QUOTE]

Szkoda że mnie nie było :evil_lol: Dobrze że nie zasnęła na wybiegu :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Trzymamy kciuki za akcję pozbywania się pieluch.

Wreszcie fotki wystawowe :)

Normalne ONki widzę :loveu:
Qwendi :loveu:
Widzę, że i Iza na fotki się załapała :D[/QUOTE]

Póki co, to mamy dwie wpadki :diabloti: Ale jak na pierwszy dzień to i tak dobre idzie, bo już 3x sam mnie ciągnął na nocnik :multi:

ONki były normalne, bo to były użytki :eviltong: W większości z Czeskich hodowli ;)

Mam nadzieję, że mnie Iza nie zabije za to :diabloti:

[quote name='marta1624']Szkoda że mnie nie było :evil_lol: Dobrze że nie zasnęła na wybiegu :evil_lol:[/QUOTE]

Uwierz, że dużo nie brakowało :evil_lol:
Taka sytuacja: Qwendi śpi od kilku godzin w oczekiwaniu na swoją ocenę. Na kilka minut przed, Sebek ją budzi i próbuje rozruszać przed oceną. Staje na chwilkę obok nas, w oczekiwaniu aż wywołają ich numerek. I co robi Qwendi? Kładzie się spać :diabloti::mdleje::roflt:
Zdecydowanie, tybki to nie rasa dla mnie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Uwierz, że dużo nie brakowało :evil_lol:
Taka sytuacja: Qwendi śpi od kilku godzin w oczekiwaniu na swoją ocenę. Na kilka minut przed, Sebek ją budzi i próbuje rozruszać przed oceną. Staje na chwilkę obok nas, w oczekiwaniu aż wywołają ich numerek. I co robi Qwendi? Kładzie się spać :diabloti::mdleje::roflt:[/QUOTE]
:roflt::roflt:

Posted

[quote name='marta1624']To Qwendi jest idealna dla mojej mamy :lol: Widzisz po prostu za długo musiała stać :evil_lol:[/QUOTE]

Marta, to były sekundy ;)
A jakby tego było mało, to spała całą drogę z Ostrowa do Opola :D
[quote name='Yuki_']:roflt::roflt:[/QUOTE]

Qwendi jest the best :D

Posted

[quote name='magdabroy']Marta, to były sekundy ;)
A jakby tego było mało, to spała całą drogę z Ostrowa do Opola :D[/QUOTE]

Widzisz tylko całą drogę :cool3: A te sekundy dla niej były za długie :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Widzisz tylko całą drogę :cool3: A te sekundy dla niej były za długie :diabloti:[/QUOTE]

Ile można spać :roll:
Czasem się zastanawiam, czy na pewno to Sebka pies, bo bardziej mi pasuje do Agnieszki :diabloti:

[quote name='dOgLoV']Potwierdzam , Qwendi przespala cala droge i na wystawe i z wystawy :diabloti:

fotki rewelacja :loveu:[/QUOTE]

Dziękować :)

Posted

użytki Onki (postawa) powinny być również wystawowe nie szorujące dupą o podłogę:roll:

fajnie że na wystawach się spotykacie i jako tako znacie... kiedyś może i j dołączę to takiej mafii:diabloti:... jak wytrzymam nerwowo :watpliwy:

Posted

ooo wreszcie psie fotki :lol:

piękne, ale wiadomo bardziej mi się podobają fotki z obrony :loveu: i jak zwykle dla mnie mało...
Ale w PL też już są fajne wyhodowane użytki, więc idziemy do przodu :)

A to widzę, ze Qwendi bije na głowę Sonię :diabloti: a myślałam, że nie ma bardziej śpiącego psa od niej :lol:

Posted

[quote name='agutka']użytki Onki (postawa) powinny być również wystawowe nie szorujące dupą o podłogę:roll:

fajnie że na wystawach się spotykacie i jako tako znacie... kiedyś może i j dołączę to takiej mafii:diabloti:... jak wytrzymam nerwowo :watpliwy:

Może za kilka lat, znów będą normalnie wyglądające ONki ;)

Do była pierwsza wystawa, na której spotkałam się z kimś z dogo ;)
Wcześniej, spotkałam się tylko z bira nad holenderskim morzem i z natija bo mieszka nie całe 30km ode mnie ;)

[quote name='kalyna']ooo wreszcie psie fotki :lol:

piękne, ale wiadomo bardziej mi się podobają fotki z obrony :loveu: i jak zwykle dla mnie mało...
Ale w PL też już są fajne wyhodowane użytki, więc idziemy do przodu :)

A to widzę, ze Qwendi bije na głowę Sonię :diabloti: a myślałam, że nie ma bardziej śpiącego psa od niej :lol:

Jutro będzie trochę Tory :cool3:

Idziemy do przodu, idziemy ;) Ale czemu tak wolno :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ile można spać :roll:
Czasem się zastanawiam, czy na pewno to Sebka pies, bo bardziej mi pasuje do Agnieszki :diabloti:
[/QUOTE]

Bo Qwendi postanowiła być psem Agi, zmieniła właściciela :lol:

Ja też wolę Onki użytki. Te z mojej okolicy wyglądają jak pokraki :shake:

Posted

[quote name='marta1624']Bo Qwendi postanowiła być psem Agi, zmieniła właściciela :lol:

Ja też wolę Onki użytki. Te z mojej okolicy wyglądają jak pokraki :shake:[/QUOTE]

Na to wygląda :evil_lol:

U mnie praktycznie ONków nie ma :shake: Niemcy, kraj ich pochodzenia, a spotkać ONka to cud :roll: