Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']tia, albo myślą że jak masz ojca za granicą to masz dużo hajsu :loveu:[/QUOTE]

Dużo hajsu, to się miało jak mój teść pracował na zachodzie, czyli jakieś 30 lat temu :D

Posted

[quote name='magdabroy']Dużo hajsu, to się miało jak mój teść pracował na zachodzie, czyli jakieś 30 lat temu :D[/QUOTE]

to jest prawda a jak powiedziałaś marynarz.... = śpisz na złocie ;)

Posted

[quote name='agutka']doberek :)
z braku laku to i drzazga dobra ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_7245_zps5290ab9b.jpg

Doberek :)

Tora, to nawet zapałkę będzie podrzucać pod nogi, jak nie znajdzie nic większego :evil_lol:

[quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_7249_zps6eae1415.jpg aaa :loveu: :loveu:

oo jaki czysty quad, czyżby nowy :cool3:

:)

Nie, to cały czas ten sam ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

super foteczki :loveu:[/QUOTE]

Hej Aguś :)

Dziękuję :)

[quote name='marta1624']Hejka Magda. Nadrabiam zaległości jednodniowe :lol: Theoś zdolniacha, nie ma co. A Tora jaka radosna :loveu: Dla niej chyba za wolno chodzicie :lol:[/QUOTE]

Hej Marta :)
Ona pod górkę wchodziła na 4 nogach, a ja tylko na dwóch :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Ale ona ma 4 krótsze, a ty dwie długie :eviltong:[/QUOTE]

Co dalej nie zmienia faktu, że ma 2x więcej nóg niż ja :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Co dalej nie zmienia faktu, że ma 2x więcej nóg niż ja :eviltong:[/QUOTE]

to trzeba było na czworakach się wdrapywać :diabloti: