marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):Za duża była, żeby sam jeździł :roll: To nie noś pierścionka :diabloti: Ja swojej też nie ściągam ;) Ja nie mam tego problemu, bo nie mam obrączki :) Ale zawsze nosze 2 pierścionki :p To Theoś ma werwę do zabawy nie ma co :) Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 [quote name='dOgLoV']wiem wiem :) żartowałam ;) ale szkoda zeby tak w szufladzie leżał , jak będe miała "niepotrzebne" 2 stówki to je połącze ;) To pewnie nieprędko :eviltong: [quote name='marta1624']Ja nie mam tego problemu, bo nie mam obrączki :) Ale zawsze nosze 2 pierścionki :p To Theoś ma werwę do zabawy nie ma co :) Jeszcze Cię zaobrączkują :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):To pewnie nieprędko :eviltong: Jeszcze Cię zaobrączkują :diabloti: Pewnie tak :evil_lol: Chociaż się nie daje tak łatwo :diabloti: Aga, 200zł? Toż to majątek, nigdy nie mam niepotrzebnej takiej kwoty :p Najwyżej z 30zł :) Quote
łamAga Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):To pewnie nieprędko :eviltong: No pewnie nie prędko , jutro 2 stówki pojda sie jebać w orange :p ale coraz wiecej mam obaw co do tego telefonu bo qurwa wielki jest hmmm Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 marta1624 napisał(a):Pewnie tak :evil_lol: Chociaż się nie daje tak łatwo :diabloti: Aga, 200zł? Toż to majątek, nigdy nie mam niepotrzebnej takiej kwoty :p Najwyżej z 30zł :) Kiedyś się poddasz :diabloti: To daj 30zł, jak są Ci niepotrzebne :evil_lol: dOgLoV napisał(a):No pewnie nie prędko , jutro 2 stówki pojda sie jebać w orange :p ale coraz wiecej mam obaw co do tego telefonu bo qurwa wielki jest hmmm A podpisałaś już umowę? Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 dOgLoV napisał(a):No pewnie nie prędko , jutro 2 stówki pojda sie jebać w orange :pale coraz wiecej mam obaw co do tego telefonu bo qurwa wielki jest hmmm I to jest najgorsze w zamawianiu. Bo jakby był dostępny od zaraz, to byś go wzięła :p Mój też wielki, ale idzie się przyzwyczaić. Najwyżej w plecaku będziesz nosić :lol: Quote
łamAga Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 marta1624 napisał(a): Aga, 200zł? Toż to majątek, nigdy nie mam niepotrzebnej takiej kwoty :p Najwyżej z 30zł :) No ja też nie , dlatego napisałam w cudzysłowiu ze "niepotrzebne" hehe magdabroy napisał(a): A podpisałaś już umowę? nie nie , Sebek jutro ma podpisac , wiec mysle ze mogła bym zmienic zdanie chociaż tak głupio bo specjalnie mi go ściągać będzie ;) marta1624 napisał(a):I to jest najgorsze w zamawianiu. Bo jakby był dostępny od zaraz, to byś go wzięła :p Mój też wielki, ale idzie się przyzwyczaić. Najwyżej w plecaku będziesz nosić :lol: No dokłdnie , jak by wtedy go miała na sklepie to bym od razu wzięła ;) haha w plecaku to ja nosze inne rzeczy :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 dOgLoV napisał(a): nie nie , Sebek jutro ma podpisac , wiec mysle ze mogła bym zmienic zdanie chociaż tak głupio bo specjalnie mi go ściągać będzie ;) To się jeszcze do jutra zastanów ;) A chętny na fona się na bank znajdzie, więc nic nie stracą ;) Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 dOgLoV napisał(a): No dokłdnie , jak by wtedy go miała na sklepie to bym od razu wzięła ;) haha w plecaku to ja nosze inne rzeczy :eviltong: To może jeszcze jego wciśniesz :diabloti: Quote
łamAga Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):To się jeszcze do jutra zastanów ;) A chętny na fona się na bank znajdzie, więc nic nie stracą ;) dokładnie ale Sebek juz panikuje ze sie bede tłumaczyła ze kazalam sciagnac a jednak go nie chce hehe marta1624 napisał(a):To może jeszcze jego wciśniesz :diabloti: ale by sie porysał buahahhaha Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 dOgLoV napisał(a):dokładnie ale Sebek juz panikuje ze sie bede tłumaczyła ze kazalam sciagnac a jednak go nie chce hehe Jeszcze możesz zrezygnować, a ich g**** obchodzi czemu :) Zastanów się, bo możesz żałować potem. Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 dOgLoV napisał(a):Do jutra sie zastanowie ;) czemu mnie to nie dziwi :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 marta.k9080 napisał(a):czemu mnie to nie dziwi :evil_lol: hahahahaha w końcu kobietą jestem :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 dOgLoV napisał(a):hahahahaha w końcu kobietą jestem :eviltong: tak to zobowiązuje :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 dOgLoV napisał(a):hahahahaha w końcu kobietą jestem :eviltong: Więc zmienisz zdanie z 10 razy :diabloti: Quote
łamAga Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Dokładnie ja jestem zdolna do tego , nie wiem czy wam pisałam ale ostatnio siedze se i myśle co robić , wyciągnęłam płyty ze zdjęciami , pierwsza nie chciała mi się otworzyć to stwierdziłam że nie chce mi sie ich oglądac lepiej pojde głowe umyc , poszłam do łazienki wysikałam się i odechciało mi sie myć głowy , poszłam do pokoju wzięłam pilota do ręki se mysle poogladam se coś , Sebek mnie oświecił że tv nawet do kontaktu jest bue włączone a że nie chciało mi sie za komodą szukać kabka to stwierdziłam że ja może lepiej pójdę ta głowe umyć hyhy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 :mdleje::mdleje::mdleje: Brak mi słów :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Oj, dogomaniaczki :mad: Jak ja siedzę na dogo dłużej, to wszyscy poszli spać :mad: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Angi napisał(a):jestem ;p A nie powinnaś spać? Jutro szkoła ;) Quote
angineuuka Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 czekam na wojewodzkiego :D Zacznie sie i ide w wyrko ;D Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Wojewódzkiego, to ja już chyba ze 2 lata nie oglądałam :oops: Quote
Recommended Posts