Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']Ale pasiasty Teoś, brakuje tylko spodni w kratkę :evil_lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5958_zpsc019e18a.jpg :eek2: to teraz mnie wsadzą do łóżeczka :evil_lol:

Jak będzie cały w paski, to zamknę go w więzieniu :evil_lol:

Myślę, że Tora nie miałaby nic przeciwko ;)

[quote name='marta1624']Dzień dobry z rana :)

Dzień dobry :)

Dziecko mi urosło :crazyeye:
Na początku stycznia kupiłam mu dres, który był duuuuuuuuuuuużo za duży i miałam w planach, że będzie w nim chodził do przedszkola :) A ten dres jest już na niego dobry :crazyeye:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak będzie cały w paski, to zamknę go w więzieniu :evil_lol:

Myślę, że Tora nie miałaby nic przeciwko ;)

Dzień dobry :)

Dziecko mi urosło :crazyeye:
Na początku stycznia kupiłam mu dres, który był duuuuuuuuuuuużo za duży i miałam w planach, że będzie w nim chodził do przedszkola :) A ten dres jest już na niego dobry :crazyeye:

A co Tora ma dość Theosia? :p To się ciesz że urósł, niedługo duży chłop będzie :)

Posted

[quote name='marta1624']A co Tora ma dość Theosia? :p To się ciesz że urósł, niedługo duży chłop będzie :)

Nie, nie ma dość ;) Ale pewnie fajne by się jej spało na jego materacu :)

Przez najbliższe kilka dni, będą zdjęcia dzieci, więc na Torę i Lumpka nie liczcie :eviltong:

Słyszał, że mama go woła, ale mnie nie widział :evil_lol:

Posted

Tatusiowie na ślizgawce się lepiej bawią niż dzieci :evil_lol: Ale na zdjęciach Theoś jest podobny do tatusia :p A zdjęć Tory nie ma, bo pewnie jej nie zwięłaś, nie dobra pańcia :)

Posted

Zosia taka malutka czy to tatuś taki duży??

Ja ostatnio wyciągnęłam Kini spodenki takie ala ogrodniczki i licząc że będą na nią już dobre zalożyłam. Okazało się że już są za małe i rozpinają się w kroku. Lekarka jak nas w nich zobaczyła powiedziała że mamy ładną sukienkę :D

Tora zadowolona z wiszącej piłeczki :) Mój by stał i ujadał...
A swoją drogą zawsze wam zazdroszczę, bo u mnie jakbym gdzieś taką zabawkę powiesiła na osiedlu to by zaraz jakaś stara babusza z okna się wychiliła i zrobiła mi karczemną awanturę że dewastuję...:roll:

Posted

marta1624 napisał(a):
Tatusiowie na ślizgawce się lepiej bawią niż dzieci :evil_lol: Ale na zdjęciach Theoś jest podobny do tatusia :p A zdjęć Tory nie ma, bo pewnie jej nie zwięłaś, nie dobra pańcia :)

Bo Bodzian się nie wyprze, że Theoś to jego syn :diabloti:
Tory nie wzięłam, bo na ten plac zabaw, był zakaz wstępu psom :eviltong:

Yuki_ napisał(a):
Ile nadrabiania :mdleje:
I jest galeria Marty ;) Obowiązkowo się zameldowałam.
u mnie od dwóch świeci słońce. :loveu:

Jak mi przykro, że musisz nadrabiać :diabloti:

Majkowska napisał(a):
Zosia taka malutka czy to tatuś taki duży??

Tora zadowolona z wiszącej piłeczki :) Mój by stał i ujadał...
A swoją drogą zawsze wam zazdroszczę, bo u mnie jakbym gdzieś taką zabawkę powiesiła na osiedlu to by zaraz jakaś stara babusza z okna się wychiliła i zrobiła mi karczemną awanturę że dewastuję...:roll:

2w1 ;) Zosia jest mała, a tatuś jest bardzo wysoki :)

Tę piłkę powiesiłam na placu zabaw pod lasem, więc żadna babuszka nas nie widziała ;) Zresztą, jakby mi się jakaś kobita napatoczyła i miała problem, że wieszam psią zabawkę, to jeszcze bym ją opierdzieliła :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Bo Bodzian się nie wyprze, że Theoś to jego syn :diabloti:
Tory nie wzięłam, bo na ten plac zabaw, był zakaz wstępu psom :eviltong:

Jak mi przykro, że musisz nadrabiać :diabloti:

2w1 ;) Zosia jest mała, a tatuś jest bardzo wysoki :)

Tę piłkę powiesiłam na placu zabaw pod lasem, więc żadna babuszka nas nie widziała ;) Zresztą, jakby mi się jakaś kobita napatoczyła i miała problem, że wieszam psią zabawkę, to jeszcze bym ją opierdzieliła :evil_lol:

Na pewno ci przykro :diabloti: A biedna Tora w domciu musiała siedzieć :placz: To ja ciebie zgłoszę do TOZu :evil_lol: I taka jesteś pyskata do babusiek? Nie spodziewałam się :lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
Na pewno ci przykro :diabloti: A biedna Tora w domciu musiała siedzieć :placz: To ja ciebie zgłoszę do TOZu :evil_lol: I taka jesteś pyskata do babusiek? Nie spodziewałam się :lol:

Nie. Jakby było dziecko do mnie podobne, to nie byłoby szansy na rudzielca :eviltong: Theoś jak się urodził, był rudy-po tatusiu :loveu:
Torcia nie była biedna, bo była na podwórku :eviltong:
Ja nie jestem pyskata, tylko nie pozwalam sobie w kaszę dmuchać :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):

Torcia nie była biedna, bo była na podwórku :eviltong:
Ja nie jestem pyskata, tylko nie pozwalam sobie w kaszę dmuchać :diabloti:

Ja z reguły też nie byłam, ale po kilku razach zwrócenia mi uwagi że mój pies idzie po trawie, to się pyskata zrobiłam :diabloti: Kaja dzisiaj też cały dzień na podwórku, i dzisiaj nigdzie nie wyjdzie :shake:

Posted

magdabroy napisał(a):
My właśnie wróciliśmy z kolejnego dzisiaj spacerku :) Bo moje dziecko tylko oczy otwiera i już chce iść na dwór :roll::evil_lol:

To w sumie dobrze, Tora się cieszy :) Ja dzisiaj tacie pomagałam w rozbiórce szopki (bo chce powiększyć), więc Kaja była tylko rano, i teraz niedawno ale tylko chwilę. A tak to jestem padnięta :shake:

Posted

Widac że tatusiowie mieli większą frajde z tej zjeżdzalni niż dzieciaczki :evil_lol:

Theoś ma świetną tą zdezorientowaną minkę :loveu::loveu::loveu::loveu:

A dlaczego Bodzian nie nosi obrączki ? :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Widac że tatusiowie mieli większą frajde z tej zjeżdzalni niż dzieciaczki :evil_lol:

Theoś ma świetną tą zdezorientowaną minkę :loveu::loveu::loveu::loveu:

A dlaczego Bodzian nie nosi obrączki ? :eviltong:

Theoś miał większą zabawę niż tatuś ;) Bodzian już nie chciał, a on nadal tam biegł, bo chciał zjeżdżać :evil_lol:

Potem mnie zobaczył, jak odłożyłam na bok aparat ;)

A gdzie Ty mu po paluchach patrzysz :mad:
Bogdan ma obrączkę może przez miesiąc w ciągu roku :evil_lol:
Zakłada jak jedziemy na jakąś imprezę, do Polski itp. Jego obrączka, po prawie 12 latach wygląda jak nowa, a na mojej widać ślad czasu :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś miał większą zabawę niż tatuś ;) Bodzian już nie chciał, a on nadal tam biegł, bo chciał zjeżdżać :evil_lol:

Potem mnie zobaczył, jak odłożyłam na bok aparat ;)

A gdzie Ty mu po paluchach patrzysz :mad:
Bogdan ma obrączkę może przez miesiąc w ciągu roku :evil_lol:
Zakłada jak jedziemy na jakąś imprezę, do Polski itp. Jego obrączka, po prawie 12 latach wygląda jak nowa, a na mojej widać ślad czasu :roll:

hehehehehe trzeba było go samego puścić :eviltong:

ja zawsze jakos tak patrze , lepiej na paluch niż na przypór :eviltong:

Ja swojej obrączki od dniu ślubu tylko raz nie miałam na palcu , postanowiłam ją połączyć z pierścionkiem zaręczynowym bo nie lubie pierścionków a obrączka była by większa bo znudziła mi sie taka cienka :diabloti: no ale jak wyjebali cene 200 zł za złączenie ich razem plus wykonanie graweru jaki jest w środku to podziekowałam :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
hehehehehe trzeba było go samego puścić :eviltong:

ja zawsze jakos tak patrze , lepiej na paluch niż na przypór :eviltong:

Ja swojej obrączki od dniu ślubu tylko raz nie miałam na palcu , postanowiłam ją połączyć z pierścionkiem zaręczynowym bo nie lubie pierścionków a obrączka była by większa bo znudziła mi sie taka cienka :diabloti: no ale jak wyjebali cene 200 zł za złączenie ich razem plus wykonanie graweru jaki jest w środku to podziekowałam :eviltong:

Za duża była, żeby sam jeździł :roll:

To nie noś pierścionka :diabloti:
Ja swojej też nie ściągam ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Za duża była, żeby sam jeździł :roll:

To nie noś pierścionka :diabloti:
Ja swojej też nie ściągam ;)

wiem wiem :) żartowałam ;)
ale szkoda zeby tak w szufladzie leżał , jak będe miała "niepotrzebne" 2 stówki to je połącze ;)

Ja bym się dziwnie czuła bez obrączki chociaz musze przyznać że dostaje po dupie w pracy , widac "ślady użytkowania" , ale Sebek też w ogóle swojej nie ściąga ;)