*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 [quote name='kalyna']Ale pasiasty Teoś, brakuje tylko spodni w kratkę :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5958_zpsc019e18a.jpg :eek2: to teraz mnie wsadzą do łóżeczka :evil_lol: Jak będzie cały w paski, to zamknę go w więzieniu :evil_lol: Myślę, że Tora nie miałaby nic przeciwko ;) [quote name='marta1624']Dzień dobry z rana :) Dzień dobry :) Dziecko mi urosło :crazyeye: Na początku stycznia kupiłam mu dres, który był duuuuuuuuuuuużo za duży i miałam w planach, że będzie w nim chodził do przedszkola :) A ten dres jest już na niego dobry :crazyeye: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):Jak będzie cały w paski, to zamknę go w więzieniu :evil_lol: Myślę, że Tora nie miałaby nic przeciwko ;) Dzień dobry :) Dziecko mi urosło :crazyeye: Na początku stycznia kupiłam mu dres, który był duuuuuuuuuuuużo za duży i miałam w planach, że będzie w nim chodził do przedszkola :) A ten dres jest już na niego dobry :crazyeye: A co Tora ma dość Theosia? :p To się ciesz że urósł, niedługo duży chłop będzie :) Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 [quote name='marta1624']A co Tora ma dość Theosia? :p To się ciesz że urósł, niedługo duży chłop będzie :) Nie, nie ma dość ;) Ale pewnie fajne by się jej spało na jego materacu :) Przez najbliższe kilka dni, będą zdjęcia dzieci, więc na Torę i Lumpka nie liczcie :eviltong: Słyszał, że mama go woła, ale mnie nie widział :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Tatusiowie na ślizgawce się lepiej bawią niż dzieci :evil_lol: Ale na zdjęciach Theoś jest podobny do tatusia :p A zdjęć Tory nie ma, bo pewnie jej nie zwięłaś, nie dobra pańcia :) Quote
maxishine. Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ile nadrabiania :mdleje: I jest galeria Marty ;) Obowiązkowo się zameldowałam. u mnie od dwóch świeci słońce. :loveu: Quote
Majkowska Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Zosia taka malutka czy to tatuś taki duży?? Ja ostatnio wyciągnęłam Kini spodenki takie ala ogrodniczki i licząc że będą na nią już dobre zalożyłam. Okazało się że już są za małe i rozpinają się w kroku. Lekarka jak nas w nich zobaczyła powiedziała że mamy ładną sukienkę :D Tora zadowolona z wiszącej piłeczki :) Mój by stał i ujadał... A swoją drogą zawsze wam zazdroszczę, bo u mnie jakbym gdzieś taką zabawkę powiesiła na osiedlu to by zaraz jakaś stara babusza z okna się wychiliła i zrobiła mi karczemną awanturę że dewastuję...:roll: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 marta1624 napisał(a):Tatusiowie na ślizgawce się lepiej bawią niż dzieci :evil_lol: Ale na zdjęciach Theoś jest podobny do tatusia :p A zdjęć Tory nie ma, bo pewnie jej nie zwięłaś, nie dobra pańcia :) Bo Bodzian się nie wyprze, że Theoś to jego syn :diabloti: Tory nie wzięłam, bo na ten plac zabaw, był zakaz wstępu psom :eviltong: Yuki_ napisał(a):Ile nadrabiania :mdleje: I jest galeria Marty ;) Obowiązkowo się zameldowałam. u mnie od dwóch świeci słońce. :loveu: Jak mi przykro, że musisz nadrabiać :diabloti: Majkowska napisał(a):Zosia taka malutka czy to tatuś taki duży?? Tora zadowolona z wiszącej piłeczki :) Mój by stał i ujadał... A swoją drogą zawsze wam zazdroszczę, bo u mnie jakbym gdzieś taką zabawkę powiesiła na osiedlu to by zaraz jakaś stara babusza z okna się wychiliła i zrobiła mi karczemną awanturę że dewastuję...:roll: 2w1 ;) Zosia jest mała, a tatuś jest bardzo wysoki :) Tę piłkę powiesiłam na placu zabaw pod lasem, więc żadna babuszka nas nie widziała ;) Zresztą, jakby mi się jakaś kobita napatoczyła i miała problem, że wieszam psią zabawkę, to jeszcze bym ją opierdzieliła :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):Bo Bodzian się nie wyprze, że Theoś to jego syn :diabloti: Tory nie wzięłam, bo na ten plac zabaw, był zakaz wstępu psom :eviltong: Jak mi przykro, że musisz nadrabiać :diabloti: 2w1 ;) Zosia jest mała, a tatuś jest bardzo wysoki :) Tę piłkę powiesiłam na placu zabaw pod lasem, więc żadna babuszka nas nie widziała ;) Zresztą, jakby mi się jakaś kobita napatoczyła i miała problem, że wieszam psią zabawkę, to jeszcze bym ją opierdzieliła :evil_lol: Na pewno ci przykro :diabloti: A biedna Tora w domciu musiała siedzieć :placz: To ja ciebie zgłoszę do TOZu :evil_lol: I taka jesteś pyskata do babusiek? Nie spodziewałam się :lol: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 marta1624 napisał(a):Na pewno ci przykro :diabloti: A biedna Tora w domciu musiała siedzieć :placz: To ja ciebie zgłoszę do TOZu :evil_lol: I taka jesteś pyskata do babusiek? Nie spodziewałam się :lol: Nie. Jakby było dziecko do mnie podobne, to nie byłoby szansy na rudzielca :eviltong: Theoś jak się urodził, był rudy-po tatusiu :loveu: Torcia nie była biedna, bo była na podwórku :eviltong: Ja nie jestem pyskata, tylko nie pozwalam sobie w kaszę dmuchać :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a): Torcia nie była biedna, bo była na podwórku :eviltong: Ja nie jestem pyskata, tylko nie pozwalam sobie w kaszę dmuchać :diabloti: Ja z reguły też nie byłam, ale po kilku razach zwrócenia mi uwagi że mój pies idzie po trawie, to się pyskata zrobiłam :diabloti: Kaja dzisiaj też cały dzień na podwórku, i dzisiaj nigdzie nie wyjdzie :shake: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 My właśnie wróciliśmy z kolejnego dzisiaj spacerku :) Bo moje dziecko tylko oczy otwiera i już chce iść na dwór :roll::evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):My właśnie wróciliśmy z kolejnego dzisiaj spacerku :) Bo moje dziecko tylko oczy otwiera i już chce iść na dwór :roll::evil_lol: To w sumie dobrze, Tora się cieszy :) Ja dzisiaj tacie pomagałam w rozbiórce szopki (bo chce powiększyć), więc Kaja była tylko rano, i teraz niedawno ale tylko chwilę. A tak to jestem padnięta :shake: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Może pobiegać po podwórku, nic jej nie będzie ;) Ja w sumie też jestem padnięta :roll: I jakaś niewyspana :shake: Quote
agaga21 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5983_zps9ad6ee87.jpg fajna koszula :) Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 [quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5983_zps9ad6ee87.jpg fajna koszula :) Dzięki ;) Tylko już chyba pójdzie do kartonu, bo z niej wyrasta :roll: Quote
łamAga Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Widac że tatusiowie mieli większą frajde z tej zjeżdzalni niż dzieciaczki :evil_lol: Theoś ma świetną tą zdezorientowaną minkę :loveu::loveu::loveu::loveu: A dlaczego Bodzian nie nosi obrączki ? :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 dOgLoV napisał(a):Widac że tatusiowie mieli większą frajde z tej zjeżdzalni niż dzieciaczki :evil_lol: Theoś ma świetną tą zdezorientowaną minkę :loveu::loveu::loveu::loveu: A dlaczego Bodzian nie nosi obrączki ? :eviltong: Theoś miał większą zabawę niż tatuś ;) Bodzian już nie chciał, a on nadal tam biegł, bo chciał zjeżdżać :evil_lol: Potem mnie zobaczył, jak odłożyłam na bok aparat ;) A gdzie Ty mu po paluchach patrzysz :mad: Bogdan ma obrączkę może przez miesiąc w ciągu roku :evil_lol: Zakłada jak jedziemy na jakąś imprezę, do Polski itp. Jego obrączka, po prawie 12 latach wygląda jak nowa, a na mojej widać ślad czasu :roll: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Angi napisał(a):wleź że na nk :p Już lezę ;) Quote
łamAga Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):Theoś miał większą zabawę niż tatuś ;) Bodzian już nie chciał, a on nadal tam biegł, bo chciał zjeżdżać :evil_lol: Potem mnie zobaczył, jak odłożyłam na bok aparat ;) A gdzie Ty mu po paluchach patrzysz :mad: Bogdan ma obrączkę może przez miesiąc w ciągu roku :evil_lol: Zakłada jak jedziemy na jakąś imprezę, do Polski itp. Jego obrączka, po prawie 12 latach wygląda jak nowa, a na mojej widać ślad czasu :roll: hehehehehe trzeba było go samego puścić :eviltong: ja zawsze jakos tak patrze , lepiej na paluch niż na przypór :eviltong: Ja swojej obrączki od dniu ślubu tylko raz nie miałam na palcu , postanowiłam ją połączyć z pierścionkiem zaręczynowym bo nie lubie pierścionków a obrączka była by większa bo znudziła mi sie taka cienka :diabloti: no ale jak wyjebali cene 200 zł za złączenie ich razem plus wykonanie graweru jaki jest w środku to podziekowałam :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 dOgLoV napisał(a):hehehehehe trzeba było go samego puścić :eviltong: ja zawsze jakos tak patrze , lepiej na paluch niż na przypór :eviltong: Ja swojej obrączki od dniu ślubu tylko raz nie miałam na palcu , postanowiłam ją połączyć z pierścionkiem zaręczynowym bo nie lubie pierścionków a obrączka była by większa bo znudziła mi sie taka cienka :diabloti: no ale jak wyjebali cene 200 zł za złączenie ich razem plus wykonanie graweru jaki jest w środku to podziekowałam :eviltong: Za duża była, żeby sam jeździł :roll: To nie noś pierścionka :diabloti: Ja swojej też nie ściągam ;) Quote
łamAga Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):Za duża była, żeby sam jeździł :roll: To nie noś pierścionka :diabloti: Ja swojej też nie ściągam ;) wiem wiem :) żartowałam ;) ale szkoda zeby tak w szufladzie leżał , jak będe miała "niepotrzebne" 2 stówki to je połącze ;) Ja bym się dziwnie czuła bez obrączki chociaz musze przyznać że dostaje po dupie w pracy , widac "ślady użytkowania" , ale Sebek też w ogóle swojej nie ściąga ;) Quote
Recommended Posts