mar....ka Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Madziu: wszyscy bardzo Ci współczujemy i czekamy na bezpieczny powrót do domu.... Quote
angineuuka Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 6 godzin temu, *Magda* napisał: Cześć dziewczyny Piszę tylko tak na szybko, bo zaraz muszę wyjść :/ Angi, dzięki za uściski, przydadzą się i to bardzo. Theodora Ci nie przywiozłam w drodze do Zakopanego, bo nie pojechaliśmy :( W pierwszy Dzień Świąt umarł mój tata [*] Brat był u niego pierwszy. Reanimacja nie pomogła :( Potem dojechałam ja i drugi brat, ale już nic nie dało się zrobić. Zostało tylko czekanie na lekarza, żeby stwierdził zgon. Jutro jest pogrzeb i wieczorem wracamy do domu. Mam już dość tego urlopu, tych świąt... Chcę wracać :( Wiem, przykro mi z powodu śmierci taty. Trzymaj się mocno. Dojedzcie tez jutro bezpiecznie do domu! Quote
łamAga Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Takie rzeczy nie powinny się dziać ;( Jesteśmy wszyscy z Tobą :* Quote
*Magda* Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Dzięki dziewczyny :* Teraz nie jest tak źle. Już trochę ochłonęłam. Ale niedziela była tragiczna... Zresztą pisałam dziewczynom, że musiałam pojechać na pogotowie, bo nie dawałam rady :/ Jeszcze wczoraj byłam trochę "niewyraźna", ale dziś jest zdecydowana poprawa ;) Jeszcze tylko jutro się nie dać depresji i będzie dobrze. Choć może dobrze to zbyt duże słowo, bo teraz każde świąt będą rocznicą śmierci :( Quote
łamAga Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Mam nadzieje że jakoś się trzymasz .... nic na wapie nie pisze bo nie będę przeszkadzac , pewnie i tak nie masz głowy do pisania ;( Wrócisz do domu i odpoczniesz , od tych wszystkich wydarzeń .... Quote
angineuuka Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 5 minut temu, łamAga napisał: Willkommen zu Hause omg Quote
łamAga Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Aga szkolisz swój niemiecki ? :p Taaaaak :D wpisałam w google " witamy w domu " bo chciałam jakiś obrazek wstawić a to samo mi wykoczyło po niemiecku :D jak by wiedziało :P Quote
Tyśka) Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Współczuję straty, Madziu :( Trzymajcie się ciepło. Quote
łamAga Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Dzisiaj to pewnie "odpoczywasz" z kielichem w dłoni :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Dnia 30.12.2016 o 19:33, łamAga napisał: Willkommen zu Hause łamAga, jesteś zajebista 3 godziny temu, mar....ka napisał: gdzie Jesteś?? W domu 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Pewnie pije z Bogdanem i Markiem :D Marka nie ma. Ma tu niedaleko kolegę "z dzieciństwa" i jak jest u nas, to czasem jedzie też do niego na kilka godzin ;) Quote
*Magda* Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Dnia 31.12.2016 o 17:33, Tyś(ka) napisał: Współczuję straty, Madziu :( Trzymajcie się ciepło. Trzymam się, trzymam :* Quote
*Magda* Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Ale to tylko kilka godzin go nie ma :D Jeszcze nie wrócił, więc jeszcze nie pijemy :P Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Ja o tej porze myśle żeby iśc spac a nie o piciu :P Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 19 minut temu, *Magda* napisał: A ja idę jeść kebaba :P smacznego :P ale mis smaka narobiłaś :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Już zjadłam ;) Był jak zawsze pyyyyyyyyyyyyycha :) Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 22 minuty temu, *Magda* napisał: Już zjadłam ;) Był jak zawsze pyyyyyyyyyyyyycha :) Ja mam postanowienie noworoczne zgubić brzuch i boczki :P Quote
Tyśka) Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 24 minuty temu, łamAga napisał: Ja mam postanowienie noworoczne zgubić brzuch i boczki :P Od kebsa podobnie się nie tyje. Takie nowinki wyczytałam na profilu fb jednej z dogomaniaczek :D Ja z fast foodów lubię tylko kebaba. Szkoda, że mi żaden fast food nie służy i w ogóle nie mogę jeść :< Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Od kebsa podobnie się nie tyje. Takie nowinki wyczytałam na profilu fb jednej z dogomaniaczek :D Ja z fast foodów lubię tylko kebaba. Szkoda, że mi żaden fast food nie służy i w ogóle nie mogę jeść :< Tyje się tyje :/ toz to w uj kalorii jest :P Quote
Recommended Posts