*Magda* Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Przed chwilą, Ania :) napisał: Ekstra zdjęcia :) Dzięki :* Quote
mar....ka Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Oficjalnie piszę: MÓJ ZIĘĆ THEOŚ JEST BARDZO GRZECZNYM DZIECKIEM I WSZYSTKIE UWAGI JEGO MATKI (NA TEMAT JEGO ZACHOWANIA), PROSZĘ TRAKTOWAĆ JAKO KŁAMSTWO!!! P.S. Moja swatowo, przyznaj proszę iż Theoś był grzeczny. Jedynym niedobrym stworzeniem był mój pies- nijaki Shadow:P. Wszystkie marudzenia Oli i Madzi na temat Theosia są ich wymysłami . Quote
Aleksa. Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Zaproś go na tydzień to zobaczysz :D Wiadomo, że nie zawsze jest diabełkiem :D Quote
*Magda* Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Zaproś go na tydzień to zobaczysz :D Wiadomo, że nie zawsze jest diabełkiem :D Dokładnie :D Widziała go 5h i go chwali :P Quote
mar....ka Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Znam osobniki, ktòre po 5 minutach bym udusiła- więc nie narzekajcie. Cały dzień siedział z Gabi i gdybyś go na jedzenie nie zawołala, to byś dziecka nie widziała. Damian tez mòwi, że Theos jest grzeczny Quote
Aleksa. Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Cześć :) a ja często piszę z telefonu. Nawet teraz :) Quote
Oscar Patric Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 17 godzin temu, mar....ka napisał: Znam osobniki, ktòre po 5 minutach bym udusiła- więc nie narzekajcie. Cały dzień siedział z Gabi i gdybyś go na jedzenie nie zawołala, to byś dziecka nie widziała. Damian tez mòwi, że Theos jest grzeczny A tu masz rację co do dzieci,a Theo był u Was grzeczny bo pewnie dobrze u Was się czuł i Was polubił :) Quote
*Magda* Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 Wy go tak nie chwalcie, bo dziś mało go na przystanku nie zostawiłam za jego zachowanie :P Quote
angineuuka Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 48 minut temu, *Magda* napisał: Wy go tak nie chwalcie, bo dziś mało go na przystanku nie zostawiłam za jego zachowanie :P podrzuc mi go ;D Quote
*Magda* Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 50 minut temu, angineuuka napisał: podrzuc mi go ;D Sam się podrzuci :D Quote
*Magda* Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 Przed chwilą, angineuuka napisał: to czekam haha To w Drugi Dzień Świąt, w drodze do Zakopanego się podrzuci ;) Quote
angineuuka Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: To w Drugi Dzień Świąt, w drodze do Zakopanego się podrzuci ;) okej :D Quote
marta1624 Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Hejka :) Przyszłam życzyć Wesołych Świąt! :) Quote
Oscar Patric Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Zdrowych,pogodnych,spokojnych Świąt pełnych miłości :) Quote
łamAga Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Ale tutaj się uspokoiło <fiu fiu > zapomniałam , przecież zabiłam Magde , tzn prawie , prosi sie o to ! :P Quote
*Magda* Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Cześć dziewczyny Piszę tylko tak na szybko, bo zaraz muszę wyjść :/ Angi, dzięki za uściski, przydadzą się i to bardzo. Theodora Ci nie przywiozłam w drodze do Zakopanego, bo nie pojechaliśmy :( W pierwszy Dzień Świąt umarł mój tata [*] Brat był u niego pierwszy. Reanimacja nie pomogła :( Potem dojechałam ja i drugi brat, ale już nic nie dało się zrobić. Zostało tylko czekanie na lekarza, żeby stwierdził zgon. Jutro jest pogrzeb i wieczorem wracamy do domu. Mam już dość tego urlopu, tych świąt... Chcę wracać :( Quote
Recommended Posts