Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oficjalnie piszę: MÓJ ZIĘĆ THEOŚ JEST BARDZO GRZECZNYM DZIECKIEM I WSZYSTKIE UWAGI JEGO MATKI (NA TEMAT JEGO ZACHOWANIA), PROSZĘ TRAKTOWAĆ JAKO KŁAMSTWO!!!

P.S. Moja swatowo, przyznaj proszę iż Theoś był grzeczny. Jedynym niedobrym stworzeniem był mój pies- nijaki Shadow:P. Wszystkie marudzenia Oli i Madzi na temat Theosia są ich wymysłami .

Posted

Znam osobniki, ktòre po 5 minutach bym udusiła- więc nie narzekajcie. Cały dzień siedział z Gabi i gdybyś go na jedzenie nie zawołala, to byś dziecka nie widziała. Damian tez mòwi, że Theos jest grzeczny

Posted
17 godzin temu, mar....ka napisał:

Znam osobniki, ktòre po 5 minutach bym udusiła- więc nie narzekajcie. Cały dzień siedział z Gabi i gdybyś go na jedzenie nie zawołala, to byś dziecka nie widziała. Damian tez mòwi, że Theos jest grzeczny

A tu masz rację co do dzieci,a Theo był u Was grzeczny bo pewnie dobrze u Was się czuł i Was polubił :)

Posted

Cześć dziewczyny

Piszę tylko tak na szybko, bo zaraz muszę wyjść :/

Angi, dzięki za uściski, przydadzą się i to bardzo. Theodora Ci nie przywiozłam w drodze do Zakopanego, bo nie pojechaliśmy :(

W pierwszy Dzień Świąt umarł mój tata [*] Brat był u niego pierwszy. Reanimacja nie pomogła :( Potem dojechałam ja i drugi brat, ale już nic nie dało się zrobić. Zostało tylko czekanie na lekarza, żeby stwierdził zgon. 

Jutro jest pogrzeb i wieczorem wracamy do domu. Mam już dość tego urlopu, tych świąt... Chcę wracać :(