marta1624 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Wszystkiego najlepszego Theoś :BIG::tort::new-bday::BIG: Theo wszystkiego najlepszego! Przepraszam za powielony obrazek ale na tekefonie siedzę ;) Quote
Pani Profesor Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 wszystkiego najlepszego, żeby Ci od tego maminego siedzenia na dogomanii nie wyrósł ogonek! :evil_lol: :loveu: Quote
*Magda* Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Wszystkiego najlepszego Theoś :BIG::tort::new-bday::BIG: [quote name='Yuki_']To on ma dzisiaj urodzinki? Wszystkiego naj dla Theosia! [quote name='Baski_Kropka'] [quote name='marta1624']Theo wszystkiego najlepszego! Przepraszam za powielony obrazek ale na tekefonie siedzę ;) [quote name='Angi']Najlepszego Theoś ;) [quote name='Pani Profesor']wszystkiego najlepszego, żeby Ci od tego maminego siedzenia na dogomanii nie wyrósł ogonek! :evil_lol: :loveu: [quote name='*Monia*']Duży rośnij Theosiu :loveu: [quote name='marta.k9080']100lat Theo!:laola: Dziękuję bardzo dziewczyny :loveu: Macie coś dla porównania :) Aga, jestem w szoku, że pamiętałaś :crazyeye::loveu: Quote
*Magda* Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Przecież noc jeszcze młoda... nie ma spania :D Musiałam wstać o 4:45 :eviltong: [quote name='marta1624']Hejka M@gda ;) Hej Marta :) [quote name='3 x']no i akurat tak wyszło, ze Bogdan musiał pojechać sam :evil_lol: siemka dziewuchy :) No i pojechał sam :diabloti: [quote name='Yuki_']Ja wogle nie wiedziałam :oops: Nie Ty jedna ;) Quote
łamAga Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 jaka róznica :loveu: No baaa ! mam ładnie w kalendarzu zapisane :evil_lol: Quote
maxishine. Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 dOgLoV napisał(a):jaka róznica :loveu: No baaa ! mam ładnie w kalendarzu zapisane :evil_lol: Ja chyba tez zaraz zapiszę :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 dOgLoV napisał(a):jaka róznica :loveu: No baaa ! mam ładnie w kalendarzu zapisane :evil_lol: No to teraz się nie dziwię, że pamiętałaś :eviltong: Quote
łamAga Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 magdabroy napisał(a):No to teraz się nie dziwię, że pamiętałaś :eviltong: ja musze miec zapisane bo mam mega skleroze :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Dzisiaj w TV opowiadali, że rudowłose/si za pareset lat nie będą istnieć :( Gen zanika bo słońca za dużo świeci i ma problem... :P Quote
*Magda* Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Rozmazane, ale chciałam pokazać jak skakał nad ludźmi :) I dwóch chłopców, którzy mieli po 8 lat :crazyeye: Quote
*Magda* Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 I nad autami :) Reszta jutro, jeśli znajdę czas ;) Quote
łamAga Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 No to teraz musisz Theosia wyszkolić i za rok bedzie startował jako najmłodszy :evil_lol: super te fotki :loveu: Quote
Recommended Posts