łamAga Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='magdabroy']A z buta ile byś szła?[/QUOTE] Tak z godzinkę mi sie wydaje że by mi zeszło ;) Quote
panbazyl Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 ee, godzina to nie dużo. Ja jak mam dobry humor i pogoda jest ok to biorę psy i idę z nimi do biura dość szybkim krokiem, zajmuje nam to ok 1.5 godziny. Idziemy sobie polami. I wszystko jest super, chyba że cholery znajdą ludzkie gooowno, wtedy jest mniej super. wtedy jest wrrryyy! ale godzinę po śniegu to by mi się iść nie bardzo chciało. I to po takim ciapciatym. Quote
łamAga Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='panbazyl']ee, godzina to nie dużo. Ja jak mam dobry humor i pogoda jest ok to biorę psy i idę z nimi do biura dość szybkim krokiem, zajmuje nam to ok 1.5 godziny. Idziemy sobie polami. I wszystko jest super, chyba że cholery znajdą ludzkie gooowno, wtedy jest mniej super. wtedy jest wrrryyy! ale godzinę po śniegu to by mi się iść nie bardzo chciało. I to po takim ciapciatym.[/QUOTE] Jak by było bez śniegu to nawet bym sie nie zastanawiała , ale z drugiej strony rowerem jechac po takim śniegu to pewnie super wyczyn :roll: ale chyba zaryzykuję dzisiaj , jak sie ciezko pojedzie to jutro pojde juz z buta ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='dOgLoV']U nas też sniegu coraz więcej i sie zastanawiam czy jechac do pracy rowerem czy isc z buta , Sebastian mówił że mam isc z buta a on po mnie przyjedzie ale chyba zaryzykuje jazde rowerem :diabloti:[/QUOTE] Uważaj na głowę,bo dzisiaj taki rowerzysta się zdrowo pizgnął na zakręcie... Dzień dobry Magda :) Quote
panbazyl Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 no rowerem po śniegu to mało fajnie.... Quote
*Magda* Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='marta.k9080'] Dzień dobry Magda :)[/QUOTE] Cześć Marta :) [quote name='Kaaasia']Cześć Madzia :smile:[/QUOTE] Hejka Kasia :) Quote
Ty$ka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Witamy się w tym jakże śliskim i mroźnym dniu :) Quote
*Magda* Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='unikatowydiament']witamy się ,miłego popołudnia:)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Witamy się w tym jakże śliskim i mroźnym dniu :)[/QUOTE] Hejka :) [quote name='Angi']cześć Magda ;)[/QUOTE] Cześć córeczko :) Quote
panbazyl Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 ale śniegu w nocy nasypało..... łojej... Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 dzień dobry i bardzo zaśnieżony:p Quote
szalej Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Pięknego masz psiaka ale musiałam sięcofnąć 4 strony do tyłu żeby mieć przyjemność go zobaczyć :diabloti: Fajne zdjęcia :) Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='panbazyl']ale śniegu w nocy nasypało..... łojej...[/QUOTE] To dobrze czy źle? [quote name='marta.k9080']dzień dobry i bardzo zaśnieżony:p[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka z zasypanego sniegiem Ostrowa ;)[/QUOTE] [quote name='Angi']dzień doberek :D[/QUOTE] Dzień dobry :) [quote name='szalej']Pięknego masz psiaka ale musiałam sięcofnąć 4 strony do tyłu żeby mieć przyjemność go zobaczyć :diabloti: Fajne zdjęcia :)[/QUOTE] Dziękuję :) Dziś wieczorem wrzucę zdjęcia, to nie będziesz się musiała cofać o tyle stron ;) Quote
szalej Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Trzymam za słowo bo jak tak można takiego pięknego psa mieć i się nim nie chwalić co chwila :diabloti: Quote
Recommended Posts