łamAga Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: Znowu uprzedzasz fakty :mad::eviltong: tak jakoś wyszedło :oops::diabloti: Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: Znowu uprzedzasz fakty :mad::eviltong: lecę zobaczyć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 dOgLoV napisał(a):tak jakoś wyszedło :oops::diabloti: Wybaczam ;) Angi napisał(a):lecę zobaczyć :evil_lol: Leć, leć :) Quote
łamAga Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 magdabroy napisał(a):Wybaczam ;) dzieki :lol: Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Miłej i spokojnej nocy ;) A właśnie... Theoś daje Wam spać? :) Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Dobry wieczór.:) Dobry wieczór :) Ty$ka napisał(a):Miłej i spokojnej nocy ;) A właśnie... Theoś daje Wam spać? :) Dziękuję :) Tatusiowi tak, mnie nie ;) Wstaję do niego 2x w nocy na karmienie ;) Angi napisał(a):Opowiedz, co u was :D Co chcesz wiedzieć? Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 2x to nie jest aż tak źle, ale pytanie tylko czy po jedzonku spokojnie zasypia, czy może organizuje Wam koncert? ;) Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Angi napisał(a):a nie wiem :evil_lol: To nie wiem co Ci napisać :eviltong: Ty$ka napisał(a):2x to nie jest aż tak źle, ale pytanie tylko czy po jedzonku spokojnie zasypia, czy może organizuje Wam koncert? ;) Ogólnie zasypia zaraz po butelce ;) Ale raz na kilka dni, nad ranem postanawia sobie pogadać :D Np. dziś gadał od 5:30 do 7 rano :roll: Potem zasnął jeszcze i obudził się po 8 ;) Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Gadatliwy chłopak :lol: Bardzo ;) Ma wiele do powiedzenia w tym czasie :D A dziś nauczył się pluć i ślina leci na potęgę :D Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 magdabroy napisał(a):Bardzo ;) Ma wiele do powiedzenia w tym czasie :D A dziś nauczył się pluć i ślina leci na potęgę :D ciekawie musi to wyglądać :D Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Angi napisał(a):ciekawie musi to wyglądać :D Tak, zwłaszcza jak nie wiem czy mam się z nim bawić czy wycierać mu buźkę :) Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 ty$ka napisał(a):udaje doga niemieckiego :lol: Tak :D:D:D:D Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 magdabroy napisał(a):Tak :D:D:D:D albo innego molosa :D :D Quote
panbazyl Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 to co - ja dzieńdobruję???? to raczej południuję :) Dziś u mnie będzie krwawy dzień podawania kotom tabletek od robali.... bo moje koty gryzą, plują i drapią przy tej okazji. Psy są za to bardzo grzeczne. ale koty.... a wet nie miał nic poza tabletami.... Quote
Recommended Posts