*Magda* Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Nasz bujaczek jest wysoko nad ziemią, więc do ziemi nie dosięga :D Ale widać po foteliku samochodowym ;) Jeszcze troszkę i głowa będzie wystawała poza fotelik :roll: W PL będę, to posadzimy Theosia w foteliku jego kuzyneczki :) Jak będzie mu pasował, to kupimy taki sam ;) Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 magdabroy napisał(a):Widzisz, malowaniem niech się zajmie Sebek, a Ty siedź na dogo :evil_lol: Chyba bym nie usiedziała bo uwielbiam malować :evil_lol: Dzień dobry :) Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 magdabroy napisał(a): Aga, Iza mam złe wieści :( Nie będzie mnie na weekendzie majowym w Polsce :placz::placz::placz: Wczoraj rozmawiałam z kuzynką męża ;) Jesteśmy z Bogdanem rodzicami chrzestnymi jej córki :) Milenka (chrześniaczka nasza) miała iść do komuni w roku 2014 w Niemczech. Ale oni stwierdzili, że wyślą ją do komunii w przyszłym roku w Polsce :roll: No i muszę być w ostatni weekend maja w PL, więc 2x w ciągu miesiąca do Polski nie dam rady przyjechać :( Nie w tym roku to w nastepnym sie spotkamy ;) nie ma co rozpaczać :calus: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 To spotkamy się w innym terminie :) Może nawet lepiej bo możliwe, że uda się mi z tymi górami a w weekend majowy to byłoby trudne bo Rodzice chcą tam jechać. Quote
angineuuka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 dOgLoV napisał(a):Nie w tym roku to w nastepnym sie spotkamy ;) nie ma co rozpaczać :calus: to my pojedziemy do Cieebiee :D Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Angi napisał(a):to my pojedziemy do Cieebiee :D chyba troche za daleko :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Angi']cześć mamo! wróciłaam :evil_lol: Dobry wieczór córeczko :loveu: [quote name='Ptysiak'] Dzień dobry :) Dobry wieczór Iza :) [quote name='dOgLoV']Nie w tym roku to w nastepnym sie spotkamy ;) nie ma co rozpaczać :calus: Ale ja już się nastawiłam na ten majowy weekend :placz: Po cholere ją posyłają do komuni rok wcześniej :stormy-sad: [quote name='Ptysiak']To spotkamy się w innym terminie :) Może nawet lepiej bo możliwe, że uda się mi z tymi górami a w weekend majowy to byłoby trudne bo Rodzice chcą tam jechać. Ale tak, to ja potem będę może we wrześniu na weselu u znajomych i wtedy wpadnę do PL tylko na chwilę, więc ten termin odpada :roll: A potem znowu dopiero w grudniu :( [quote name='Angi']to my pojedziemy do Cieebiee :D [quote name='dOgLoV']chyba troche za daleko :evil_lol: Dawajcie :Cool!: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Mam nadzieję, że jednak jakoś się uda spotkać... A może na przyszły rok Sylwestra razem zrobimy?? :razz: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Mam nadzieję, że jednak jakoś się uda spotkać... A może na przyszły rok Sylwestra razem zrobimy?? :razz: Jestem za :) Ale wiadomo co będzie za rok :( Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 magdabroy napisał(a):Jestem za :) Ale wiadomo co będzie za rok :( Nawet jakby dogo padło to zawsze mamy telefony ;) Tylko może Bogdanowi powiedz dużo wcześniej o planach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Nawet jakby dogo padło to zawsze mamy telefony ;) Tylko może Bogdanowi powiedz dużo wcześniej o planach :evil_lol: A no mamy ;) Ale jak za rok będę znowu w ciąży (albo któraś z Was :razz:), to nie będę się mogła z Wami napić :placz: Powiem mu w swoim czasie :diabloti: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 magdabroy napisał(a):A no mamy ;) Ale jak za rok będę znowu w ciąży (albo któraś z Was :razz:), to nie będę się mogła z Wami napić :placz: Powiem mu w swoim czasie :diabloti: Ja tam piję choćby nie wiem co jak się spotkamy :razz: O a Aga jest ZA ... byciem w ciąży ?? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a): O a Aga jest ZA ... byciem w ciąży ?? :evil_lol: Chyba tak :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 macie zakaz bycia w ciąży przez rok :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Angi napisał(a):macie zakaz bycia w ciąży przez rok :evil_lol: A Ty przez 10 lat :eviltong: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja tam piję choćby nie wiem co jak się spotkamy :razz: O a Aga jest ZA ... byciem w ciąży ?? :evil_lol: magdabroy napisał(a):Chyba tak :diabloti: też :eviltong: ale jeszcze bardziej za piciem jednak :diabloti: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 magdabroy napisał(a):A Ty przez 10 lat :eviltong: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 magdabroy napisał(a):A Ty przez 10 lat :eviltong: Ok, ten zakaz mi nie przeszkadza :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Angi napisał(a):Ok, ten zakaz mi nie przeszkadza :evil_lol: a ile masz lat ?:P Quote
Aleksa. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dzień dobry :loveu: miłego dnia życzymy z Dorką :lol: Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 My też się witamy :) Dzień dobry :hand: Quote
Recommended Posts