Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Czasem ma wrażenie, że doba trwa dłużej :roll:

Coś się moje maleństwo ze spaniem przestawia :roll: Zawsze robił sobie 3 drzemki po pół godziny w ciągu dnia ;) A w tym tygodniu, śpi tylko 2x w dzień :roll:

to chyba dobrze ?? poznie bedzie jedna drzemka i ładnie bedzie przesypiał całą noc :loveu::loveu::loveu::loveu: a mama z tatusiem będą pracować nad siostrzyczką :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to chyba dobrze ?? poznie bedzie jedna drzemka i ładnie bedzie przesypiał całą noc :loveu::loveu::loveu::loveu: a mama z tatusiem będą pracować nad siostrzyczką :diabloti:

Angi napisał(a):
albo bratem :evil_lol:

No nie bardzo, bo mam mniej czasu na ogarnięcie domu :roll: No ale chyba się muszę do tego przyzwyczajać ;)
Zanim zacznie przesypiać całą noc, to jeszcze długa droga ;) Najpierw chyba bedzie trzeba przejść w etep jednej butelki w nocy ;)

Siostrzyczką :loveu: Rudą :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
No nie bardzo, bo mam mniej czasu na ogarnięcie domu :roll: No ale chyba się muszę do tego przyzwyczajać ;)
Zanim zacznie przesypiać całą noc, to jeszcze długa droga ;) Najpierw chyba bedzie trzeba przejść w etep jednej butelki w nocy ;)

Siostrzyczką :loveu: Rudą :loveu:

szybko przeleci i zatesknisz za malutki Theosiem jak zacznie Ci sie buntować młodzieniec ;)

dokładnie tak !!!! :loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):

understandme napisał(a):

Wcześniej mu tego na bujaczek nie zakładałam, a teraz jest tym zachwycony :)

unikatowydiament napisał(a):
dzień dobry:) :)

Aleksandra95 napisał(a):
Witamy się :)

dOgLoV napisał(a):
Dobry wieczór ;)

Dobry wieczór :)

Posted

Ty$ka napisał(a):

Jaka u Was pogoda? :) Wszyscy zdrowi? :)

Pogoda beznadziejna :( Zimno i coś sobie powoli kapie z nieba :( W nocy będzie mróz, więc rano na spacerze chyba będę jeździć na łyżwach :evil_lol:

Wszyscy zdrowi ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
To cieszę się, że wszyscy zdrowi, bo podczas takiej pogody to nigdy nie wiadomo. Podobno zapowiadają już zimę ;)

Angi napisał(a):
podobno w okolicach Wrocka pada śnieg ;d

No wkońcu już koniec listopada, najwyższa pora na zimę ;)

Dziś ugotowałam młodemu zupkę :) Ale się zajadał :loveu: Mało mi łyżeczki nie zjadł jak mu dawałam zupkę do buzi :D

Posted

magdabroy napisał(a):
No wkońcu już koniec listopada, najwyższa pora na zimę ;)

Dziś ugotowałam młodemu zupkę :) Ale się zajadał :loveu: Mało mi łyżeczki nie zjadł jak mu dawałam zupkę do buzi :D

:loveu::loveu::loveu::loveu:

może mu żelaza brakuję :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu:

może mu żelaza brakuję :evil_lol:

Łyżeczkę ma plastikową :eviltong:

Angi napisał(a):
niee, ja mówię teraz śniegowi NIE.
Nie może, no...

Czemu nie?