*Magda* Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 panbazyl napisał(a):cudny chłopaczek :) tfu tfu!!!! :) Dziękuję :) Quote
łamAga Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 magdabroy napisał(a):Czasem ma wrażenie, że doba trwa dłużej :roll: Coś się moje maleństwo ze spaniem przestawia :roll: Zawsze robił sobie 3 drzemki po pół godziny w ciągu dnia ;) A w tym tygodniu, śpi tylko 2x w dzień :roll: to chyba dobrze ?? poznie bedzie jedna drzemka i ładnie bedzie przesypiał całą noc :loveu::loveu::loveu::loveu: a mama z tatusiem będą pracować nad siostrzyczką :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 dOgLoV napisał(a):to chyba dobrze ?? poznie bedzie jedna drzemka i ładnie bedzie przesypiał całą noc :loveu::loveu::loveu::loveu: a mama z tatusiem będą pracować nad siostrzyczką :diabloti: Angi napisał(a):albo bratem :evil_lol: No nie bardzo, bo mam mniej czasu na ogarnięcie domu :roll: No ale chyba się muszę do tego przyzwyczajać ;) Zanim zacznie przesypiać całą noc, to jeszcze długa droga ;) Najpierw chyba bedzie trzeba przejść w etep jednej butelki w nocy ;) Siostrzyczką :loveu: Rudą :loveu: Quote
łamAga Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 magdabroy napisał(a):No nie bardzo, bo mam mniej czasu na ogarnięcie domu :roll: No ale chyba się muszę do tego przyzwyczajać ;) Zanim zacznie przesypiać całą noc, to jeszcze długa droga ;) Najpierw chyba bedzie trzeba przejść w etep jednej butelki w nocy ;) Siostrzyczką :loveu: Rudą :loveu: szybko przeleci i zatesknisz za malutki Theosiem jak zacznie Ci sie buntować młodzieniec ;) dokładnie tak !!!! :loveu: Quote
agaga21 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8517.jpg :evil_lol: theoś jest w szoku Quote
Karro Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8517.jpg hahahaha jakie oczy :D:D:D Theoś :loveu: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 agaga21 napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8517.jpg :evil_lol: theoś jest w szoku understandme napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8517.jpg hahahaha jakie oczy :D:D:D Theoś :loveu: Wcześniej mu tego na bujaczek nie zakładałam, a teraz jest tym zachwycony :) unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) :) Aleksandra95 napisał(a):Witamy się :) dOgLoV napisał(a):Dobry wieczór ;) Dobry wieczór :) Quote
Ty$ka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dobry wieczór :) Jaka u Was pogoda? :) Wszyscy zdrowi? :) Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Dobry wieczór :) Jaka u Was pogoda? :) Wszyscy zdrowi? :) Dobry wieczór :) Pogoda beznadziejna :( Zimno i coś sobie powoli kapie z nieba :( W nocy będzie mróz, więc rano na spacerze chyba będę jeździć na łyżwach :evil_lol: Wszyscy zdrowi ;) Quote
Ty$ka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 To cieszę się, że wszyscy zdrowi, bo podczas takiej pogody to nigdy nie wiadomo. Podobno zapowiadają już zimę ;) Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ty$ka napisał(a):To cieszę się, że wszyscy zdrowi, bo podczas takiej pogody to nigdy nie wiadomo. Podobno zapowiadają już zimę ;) podobno w okolicach Wrocka pada śnieg ;d Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 U nas ma pdac z deszczem a w sobote i niedziele bez deszczu :D Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ty$ka napisał(a):To cieszę się, że wszyscy zdrowi, bo podczas takiej pogody to nigdy nie wiadomo. Podobno zapowiadają już zimę ;) Angi napisał(a):podobno w okolicach Wrocka pada śnieg ;d No wkońcu już koniec listopada, najwyższa pora na zimę ;) Dziś ugotowałam młodemu zupkę :) Ale się zajadał :loveu: Mało mi łyżeczki nie zjadł jak mu dawałam zupkę do buzi :D Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):No wkońcu już koniec listopada, najwyższa pora na zimę ;) Dziś ugotowałam młodemu zupkę :) Ale się zajadał :loveu: Mało mi łyżeczki nie zjadł jak mu dawałam zupkę do buzi :D :loveu::loveu::loveu::loveu: może mu żelaza brakuję :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 niee, ja mówię teraz śniegowi NIE. Nie może, no... Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: może mu żelaza brakuję :evil_lol: Łyżeczkę ma plastikową :eviltong: Angi napisał(a):niee, ja mówię teraz śniegowi NIE. Nie może, no... Czemu nie? Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Łyżeczkę ma plastikową :eviltong: Czemu nie? Buahahahahahahha dobre :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 bo nie :evil_lol: w sobotę mamy akcję z Psitula a 4 mam wycieczkę :D potem niech sypie ile wlezie :D Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):Buahahahahahahha dobre :evil_lol: Nie daje się metalowej łyżeczki, bo dziąsełka są delikatne i mogłyby się poranić :eviltong: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Nie daje się metalowej łyżeczki, bo dziąsełka są delikatne i mogłyby się poranić :eviltong: widzisz jaka ja niedoświadczona :eviltong: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Poza tym ide juz spac bo padam na twarz ;) wiec kolorowych laseczki ;) Quote
Recommended Posts