łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):I bardzo się mu spodobał :loveu: Już go brał do buzi i go obślinił :evil_lol: Na pewno bedzie go pamietał zawsze , ja do dziś pamoetam mojego dużego ogromnego micha , kochałam go , do czasu aż moi bracia go nie zamordowali :roll: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):Na pewno bedzie go pamietał zawsze , ja do dziś pamoetam mojego dużego ogromnego micha , kochałam go , do czasu aż moi bracia go nie zamordowali :roll: Ja mam do dnia dzisiejszego misia, którego dostałam jak miałam 4-5 lat :loveu: Ma pozszywane łapki, nóżki, ale jest :loveu: I pilnuje teraz Theodorka w łóżeczku :loveu: Quote
Oscar Patric Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='magdabroy']Większy od niego :) O taki: super misiaczek:loveu:Ja do nich normalnie mam słabość,uwielbiam je:lol: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Ja mam do dnia dzisiejszego misia, którego dostałam jak miałam 4-5 lat :loveu: Ma pozszywane łapki, nóżki, ale jest :loveu: I pilnuje teraz Theodorka w łóżeczku :loveu: chyba musiałaś go pilnowac przed bratem ze przetrwal do dziś :evil_lol: i dzieki temu Theodorek ma pieknego przyjaciela :loveu: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 unikatowydiament napisał(a):super misiaczek:loveu:Ja do nich normalnie mam słabość,uwielbiam je:lol: Ja też :loveu: dOgLoV napisał(a):chyba musiałaś go pilnowac przed bratem ze przetrwal do dziś :evil_lol: i dzieki temu Theodorek ma pieknego przyjaciela :loveu: Przed braćmi ;) Jakoś udało mu sie przeżyć :D Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a): Przed braćmi ;) Jakoś udało mu sie przeżyć :D Nooo braćmi :lol: moi bracia ćwiczyli na moim karate i pourywali mu uszy i łapki :-( a kazda zabawke jaka mialam starszy brat mi rozpoławiał bo koniecznie musiał zobaczyc co ma w środku :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Normalnie bym jej tatuaż na ci*sku taki zrobiła :angryy: I jeszcze dodatkowo kuła, żeby bardziej bolało :mad: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 mamo, obrażam się na Ciebie! :mad::mad::mad::mad: wrzuciłam AŻ 7! zdjęć a ty nawet do nas nie wpadłaś . :-( Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Normalnie bym jej tatuaż na ci*sku taki zrobiła :angryy: I jeszcze dodatkowo kuła, żeby bardziej bolało :mad: za to powinna byc kawa więzienia , gdzies mialam jeszcze zdjecie jak robia dziecku moze rocznemu na raczce tatuaz samochodzik a dziecko placze pełna buzia trzymane na sile :-( ale gdzies mi zniknęło .... Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):za to powinna byc kawa więzienia , gdzies mialam jeszcze zdjecie jak robia dziecku moze rocznemu na raczce tatuaz samochodzik a dziecko placze pełna buzia trzymane na sile :-( ale gdzies mi zniknęło .... a może to zrobione henną? Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 tzn mówię o tym poprzednim zdjęciu, Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Angi']mamo, obrażam się na Ciebie! :mad::mad::mad::mad: wrzuciłam AŻ 7! zdjęć a ty nawet do nas nie wpadłaś . :-( Jeszcze do Ciebie nie dotarłam :-( Za dużo mam do nadrobienie :( Ale za jakiś czas mnie tam spotkasz ;) [quote name='dOgLoV']za to powinna byc kawa więzienia , gdzies mialam jeszcze zdjecie jak robia dziecku moze rocznemu na raczce tatuaz samochodzik a dziecko placze pełna buzia trzymane na sile :-( ale gdzies mi zniknęło .... :angryy: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Jeszcze do Ciebie nie dotarłam :-( Za dużo mam do nadrobienie :( Ale za jakiś czas mnie tam spotkasz ;) :angryy: zapamiętam to sobie, zdjęć już nie wrzucę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Angi napisał(a):zapamiętam to sobie, zdjęć już nie wrzucę :evil_lol: Ty mnie tu nie denerwuj, bo ja też mogę wiecej zdjęć nie wrzucać :eviltong: Czekaj cierpliwie ;) Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 henną nie henną to są dzieci a nie zeszyt do rysowania ! :angryy: ide spac bo o 5tej pobudka :roll: dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Ty mnie tu nie denerwuj, bo ja też mogę wiecej zdjęć nie wrzucać :eviltong: Czekaj cierpliwie ;) i tak, prędzej czy później wrzucisz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):henną nie henną to są dzieci a nie zeszyt do rysowania ! :angryy: ide spac bo o 5tej pobudka :roll: dobranoc ;) Kolorowych :loveu: Angi napisał(a):i tak, prędzej czy później wrzucisz :evil_lol: Ty też :eviltong: Z tym, że ja pewnie prędzej, a Ty później ;) Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Kolorowych :loveu: Ty też :eviltong: Z tym, że ja pewnie prędzej, a Ty później ;) dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Kolorowych :loveu: Ty też :eviltong: Z tym, że ja pewnie prędzej, a Ty później ;) Mogę wgl nie wrzucać, uwierz :) Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Angi napisał(a):Mogę wgl nie wrzucać, uwierz :) Nie wierzę :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Nie wierzę :eviltong: chcesz się przekonać? :D po prostu poproszę o usunięcie galerii :lol: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Matko, ale z Was gaduły :evil_lol: Jakie tam gaduły :evil_lol: Angi napisał(a):chcesz się przekonać? :D po prostu poproszę o usunięcie galerii :lol: Ale usunięcie galerii, to nie to samo co nie dodawanie zdjęć :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Jakie tam gaduły :evil_lol: Ale usunięcie galerii, to nie to samo co nie dodawanie zdjęć :eviltong: niby nie, ale jednak już nie wrzucę :evil_lol: Quote
Recommended Posts