Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament napisał(a):
witamy się :)

Hejka ;)

panbazyl napisał(a):
powstawaliście czy śpicie?

O tej godzinie, to my już jesteśmy zawsze po spacerku ;) Ale na dogo z rana nie mam czasu :shake:

dOgLoV napisał(a):
Torka to osobista pilegniarka Theosia :loveu:

doberek ;)

:D:D:D

Dobry wieczór Aguś :loveu:

Aga, Iza mam złe wieści :( Nie będzie mnie na weekendzie majowym w Polsce :placz::placz::placz:
Wczoraj rozmawiałam z kuzynką męża ;) Jesteśmy z Bogdanem rodzicami chrzestnymi jej córki :) Milenka (chrześniaczka nasza) miała iść do komuni w roku 2014 w Niemczech. Ale oni stwierdzili, że wyślą ją do komunii w przyszłym roku w Polsce :roll: No i muszę być w ostatni weekend maja w PL, więc 2x w ciągu miesiąca do Polski nie dam rady przyjechać :(

Posted

Torka też się załapała ;)

Ja chcę już do Polski :placz::placz::placz::placz::placz: Jednak rok bez wyjazdu, to dla mnie za długo :-( A tu jeszcze 4 tygodnie :roll:

Zapomniałam się pochwalić, że Theodorek od dziś pije z kubka-niekapka :multi: Z butelki chciał pić tylko mleko ;) Soczki czy wodę nie chciał pić :shake: Więc dostawał picie łyżeczką, ale już miałam dość :roll: Dziś kupiłam kubek-niekapek i muszę stwierdzić, że jak na 4 miesięcznego bobasa, to szybko załapał do czego on służy :p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']

om nom nom..pyszne:eating:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']

Torka też się załapała ;)

Zapomniałam się pochwalić, że Theodorek od dziś pije z kubka-niekapka

Ja tam widzę jeszcze Lumpiastego:evil_lol:
Brawo Theoś ,zdolny chłopak jesteś.

Posted

O nie... już nigdy więcej tyle przerwy nie zrobię chyba :roll::evil_lol:

Zdjęcia Teosia z Torką boooooooskie !!!!!!!! :loveu:
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8468.jpg a to mnie rozbroiło :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8387.jpg?t=1353183324 Toreczka :loveu: ona i piłeczka to jedność :)

Dobrej nocy Madziu :)

Posted

[quote name='Ptysiak']O nie... już nigdy więcej tyle przerwy nie zrobię chyba :roll::evil_lol:

Zdjęcia Teosia z Torką boooooooskie !!!!!!!! :loveu:
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8468.jpg a to mnie rozbroiło :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8387.jpg?t=1353183324 Toreczka :loveu: ona i piłeczka to jedność :)

Dobrej nocy Madziu :)

Widzisz, malowaniem niech się zajmie Sebek, a Ty siedź na dogo :evil_lol:

:)

[quote name='ania90']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8426.jpg nie ma to jak zjesc sobie cos miedzy posilkami :evil_lol:

Mama za mało jeść daje :evil_lol:

[quote name='Jean']
Teoś to już duży facet :) Jest słodziuchny.
I gratuluję sukcesu picia z niekapka :)

Duży, duży :) Twój też z każdym dniem jest coraz większy :loveu:
Dziękuję :)

[quote name='phase']To mnie przycisnęłaś do muru. :eviltong:
Theoś to mądry facio. ;)

:evil_lol:
Ma to po mamusi :razz:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :)

Dobry wieczór Iza :)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Czesc :)
Gratki dla Theodora, jeszcze troche i bedzie raczkowal, maly skarbek :loveu:
I foteczki.... achhh foteczki :loveu:

Cześć :)

Narazie to próbuje się podciągać do siadania ;) Więc do raczkowania jeszcze trochę :) Choć jak pomyślę, że ma już ponad 4 miesiące, to nawet nie wiem kiedy to zleciało :roll:
Dziękuję :)

Posted

Heloł :)

Widzę,że Teoś interesuje się stópkami :D Ola natomiast kompletnie nie interesują-owszem jak ja się nimi bawię to looknie ze dwa razy i na tym koniec:shake:

ps: zazdroszcze przespanch nocy..u mnie to koszmar-w ubiegłą noc między 22 a 3 wstałam 9 razy!!!!! a przeciętnie ok. 7-8,no i od 5.30 jest już kaplica ze spaniem:placz:

Posted

[quote name='asiunia']Heloł :)

Widzę,że Teoś interesuje się stópkami :D Ola natomiast kompletnie nie interesują-owszem jak ja się nimi bawię to looknie ze dwa razy i na tym koniec:shake:

ps: zazdroszcze przespanch nocy..u mnie to koszmar-w ubiegłą noc między 22 a 3 wstałam 9 razy!!!!! a przeciętnie ok. 7-8,no i od 5.30 jest już kaplica ze spaniem:placz:

Hejka ;)

Od jakiś 2 tygodni najlepszą zabawką są jego własne stopy :D Dziś mu założyłam skarpetmi-grzechotki na nogi (takie o: http://www.minibobas.pl/lamaze-zestaw-grzechotek-na-raczki-nozki-lc27111-p-621.html?manufacturers_id=12), to już wogóle była radocha :D

Odpukać, od samego początku sypia dość dobrze ;) Tylko półtora tygodnia temu jak miał grypę jelitową, to wstawałam do niego częściej :roll: Ale to było może z 4 razy w ciągu nocy ;)
Jak Ty funkcjonujesz, jak wstajesz 9 razy??

Młody mi tak rośnie, że dziś rano był ostatni raz na spacerze w gondoli ;) Już się do niej ledwo mieścił w kombinezonie zimowym, więc popołudniu na spacer pojechał już w spacerówce :)

Posted

magdabroy napisał(a):
:D

Jak Ty funkcjonujesz, jak wstajesz 9 razy??

Młody mi tak rośnie, że dziś rano był ostatni raz na spacerze w gondoli ;) Już się do niej ledwo mieścił w kombinezonie zimowym, więc popołudniu na spacer pojechał już w spacerówce :)

Baaaardzo kiepsko...nawet nie chce myśleć o tym,że w styczniu wracam do pracy bo będę na maksa nieprzytomna :/

Ile Teoś waży i jaki rozmiar ciuszków nosi?

Posted

asiunia napisał(a):
Baaaardzo kiepsko...nawet nie chce myśleć o tym,że w styczniu wracam do pracy bo będę na maksa nieprzytomna :/

Ile Teoś waży i jaki rozmiar ciuszków nosi?

No to już współczuję :mdleje:

Na mojej wadze jak go ważyliśmy, to wyszło 7,8kg ;) A ciuszki od kilku dni zakładam mu na 68cm ;)
11 grudnia mamy wizytę u pediatry, to będę wiedziała dokładnie :)

Posted

No to nasze chłopaki mniej więcej jednakowe :) Ja Olafa ważyłam jakoś na początku tygodnia-8,3kg,a ciuszki to większe 62/mniejsze 68cm bo "normalne" 68 jeszcze wiszą na nim ;) Najbardziej to jak rośnie widać po leżaczku-bujaczku który jest już praktycznie dociśniety do ziemi ;) tak mi coś się wydaje że Mikołaj przyniesie taki do 18 kg ;)