Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
Dzieńdoberek :)

Dobry wieczór :)

dOgLoV napisał(a):
a co tutaj dzisiaj tak cichutko ?? :roll:

Ty$ka napisał(a):
Sama się zastanawiam ;)

vege* napisał(a):
właśnie?? :(

Bo nie było nas w domu :eviltong: A potem spacer, kąpiel, karmienie, usypianie... I dzień zleciał ;)

kalyna napisał(a):
jak to cicho?
przecież wszyscy trzymają kciuki :evil_lol:

No właśnie :)

justysiek napisał(a):
pewnie Theoś nie śpi:)

Już śpi :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
No , to teraz fotki poprosze :evil_lol:

Mam za dużo do nadrobienia w galeriach, a za pół godzinki chcę iść spać :oops: Fotki jak już to jutro jak Theoś będzie spał ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Mam za dużo do nadrobienia w galeriach, a za pół godzinki chcę iść spać :oops: Fotki jak już to jutro jak Theoś będzie spał ;)

to ja poczekam ;) bo wiem że warto :lol:

Posted

I Torencja :)

Więcej zdjęć nie posiadam, więc póki co te muszą Wam wystarczyć :eviltong:

Nie śpię od 5 rano, więc teraz idę zjeść śniadanko :)

No i trzymaliście dobrze kciuki, bo w sobotę w południe przyjeżdża mój brat :multi: A to oznacza, że będę miała sesyjkę z Theosiem :loveu::Cool!: Ale oznacza to też to, że zniknę z dogo na kilka dni :eviltong:

Posted

[quote name='ania90']ale Theos szybko sie rosnie :)

Rośnie, rośnie :)

Po kosultacji z położną mam nadal go karmić tak jak do tej pory, czyli w większości sztucznym mlekiem ;) Theoś (według niej i tabeli) nie przytył wcale za dużo jak twierdzi pediatra ;) No i raczej nie mam innego wyjścia jak karmić go nadal tak jak do tej pory, bo mojego pokarmu z każdym dniem jest coraz mniej :/ Jakbym odstawiła sztuczne mleko, to po jednym dniu Theoś znowu płakałby z głodu, tak jak kiedyś :oops:
I tak się zastanawiam, co bym miała zrobić według lekarza, gdyby Theoś był tylko na sztucznym??

[quote name='justysiek']Theoś cudowny, nawet nie wiem, które zacytować:loveu:
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7150.jpg lubię jak tak psy przekręcają łebki:loveu:

To trzeba było cytować wszystkie :eviltong:
Ja też, ale Torka rzadko tak robi :(

Posted

magdabroy napisał(a):
Rośnie, rośnie :)

Po kosultacji z położną mam nadal go karmić tak jak do tej pory, czyli w większości sztucznym mlekiem ;) Theoś (według niej i tabeli) nie przytył wcale za dużo jak twierdzi pediatra ;) No i raczej nie mam innego wyjścia jak karmić go nadal tak jak do tej pory, bo mojego pokarmu z każdym dniem jest coraz mniej :/ Jakbym odstawiła sztuczne mleko, to po jednym dniu Theoś znowu płakałby z głodu, tak jak kiedyś :oops:
I tak się zastanawiam, co bym miała zrobić według lekarza, gdyby Theoś był tylko na sztucznym??

To trzeba było cytować wszystkie :eviltong:
Ja też, ale Torka rzadko tak robi :(

w sumie racja, mogłam wszystkie:evil_lol:
Cezar tak robi jak się dziwi:cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7128.jpg

jakie On ma mądre spojrzenie :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7150.jpg

jak slodko przekrzywia główkę :loveu::loveu::loveu::loveu:

widzisz , jednak umiemy trzymać kciuki :multi::multi::multi::multi:

trudno , wytrzymamy te pare dni ale pozniej bedziemy meczyc ciagle o foteczki :evil_lol:

o to to:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']
No i trzymaliście dobrze kciuki, bo w sobotę w południe przyjeżdża mój brat :multi: A to oznacza, że będę miała sesyjkę z Theosiem :loveu: Ale oznacza to też to, że zniknę z dogo na kilka dni :eviltong:
no widzisz, a Ty w nas nie wierzyłaś :lol:

Z Theodora blondas się robi :D

a moje tak przekrzywiają głowy jak..... ja udaję kota :mdleje: