kalyna Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 ale z nas d**** wołowe z tym trzymaniem kciuków :( do mnie dotarło, że lipiec już tuż, tuż jest.. :roll: byłam święcie przekonana, że ma jeszcze z 1,5 miesiąca spokój,a tu proszę :o http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6510.jpg jakie śmieszne, krótkie łapki ma :lol: a mój Ciap nie cierpi alkoholu i nie podejdzie do osoby, która chce go poczęstować.. za to Soń to pierwszy browar mojego małego miasta :D choć nie wiem jak teraz,a le jak była młodsza to jej smakowało :angryy::angryy: kiedyś komuś się wylało to jak przyleciała to szybciej sprzątała niż ja mopem :mad: Quote
łamAga Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='magdabroy']Tu już jest wszystko załatwione ;) Mam numer telefonu do Agnieszki. Dam jej znać, a ona Was poinformuje ;) Dokładnie tak !!!!! juz sie nie moge doczekac kiedy to nastapi :multi: tylko zeby Bogdan nie zapomniał napisac jak Ty nie bedziesz w stanie :mad: musisz go nauczyc dodawac fotki to moze nawet nam go pokaże :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6518.jpg ślicznotka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Lepiej nie będę mu pokazywać co i jak na dogo, bo jeszcze jakieś głupoty powypisuje w moim imieniu i dostanę bana :evil_lol: Chciałam Ci dzisiaj napisać sms'ka, że kiepsko trzymasz kciuki, ale pomyślałam, że przerwiesz pracę, zaciśniesz kciuki mocniej i Twój szef będzie niezadowolony :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Lepiej nie będę mu pokazywać co i jak na dogo, bo jeszcze jakieś głupoty powypisuje w moim imieniu i dostanę bana :evil_lol: Chciałam Ci dzisiaj napisać sms'ka, że kiepsko trzymasz kciuki, ale pomyślałam, że przerwiesz pracę, zaciśniesz kciuki mocniej i Twój szef będzie niezadowolony :evil_lol: ja tez sie czasem o to bałam co do Sebastiana ale na szczescie nic nie nawypisywał :evil_lol: Pewnie bym go nie usłyszała , za głosno jest u nas :roll: a szef i tak jest na mnie zły , cos nie na reke jest mu ten mój ślub nie wiedzieć dlaczego :roll: dzisiaj zamiast isc po nocce spac to przyszedł do mnie i mnie denerwował ze nie da mi urlopu :angryy: powiedzialam mu ze za kare mu sie cały dzień bede snila na co odparł " to sie qurwa wyspałem " buahahahhahahaha a Teoś ma jeszcze troszeczke czasu na fikołka ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Dobry ten Twój szef ;) Ma poczucie humoru :evil_lol: Quote
panbazyl Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 to juz niedługo Teosia będziemy oglądać :) spokojnie dasz radę i na dogo siedzieć - wiem coś o tym :) ja na porodówkę wzięłam laptopa z internetem :) Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 panbazyl napisał(a):to juz niedługo Teosia będziemy oglądać :) spokojnie dasz radę i na dogo siedzieć - wiem coś o tym :) ja na porodówkę wzięłam laptopa z internetem :) No :loveu: Jak ja zabiorę laptopa ze sobą, to zamiast zajmować się dzieckiem, to będę na dogo siedzieć :diabloti: Pomyślą, że ja jakaś wyrodna matka jestem :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Dobry ten Twój szef ;) Ma poczucie humoru :evil_lol: Ten akurat ma bardzo duze poczucie humoru :evil_lol: i tez kocha psy zwłaszcza Onki , ma suczke krótkowłosą w typie , bardzo kochana :loveu::loveu::loveu::loveu: panbazyl napisał(a):to juz niedługo Teosia będziemy oglądać :) spokojnie dasz radę i na dogo siedzieć - wiem coś o tym :) ja na porodówkę wzięłam laptopa z internetem :) O kurcze , to widze ze nie tylko ja jestem uzależniona :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Zwłaszcza jakbyście upiły swoje psy :evil_lol: To mogłoby być zabawne :evil_lol: Aga szefa masz zaje...fajnego :D:D:D Quote
łamAga Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ptysiak napisał(a): Aga szefa masz zaje...fajnego :D:D:D Wolny jest :eviltong: jak byście chciały :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 dOgLoV napisał(a):Wolny jest :eviltong: jak byście chciały :evil_lol: Ja dziękuję ;) Po co mi nowy wróg, kiedy stary pod bokim :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Ja dziękuję ;) Po co mi nowy wróg, kiedy stary pod bokim :evil_lol: Buahahaahhahahahaha :evil_lol: dobre dobre :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 dOgLoV napisał(a):Buahahaahhahahahaha :evil_lol: dobre dobre :evil_lol: To hasło mojej cioci ;) Ta to ma poczucie humoru ;) Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Ja dziękuję ;) Po co mi nowy wróg, kiedy stary pod bokim :evil_lol: :evil_lol: Podpisuję się pod tym :D Quote
panbazyl Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):No :loveu: Jak ja zabiorę laptopa ze sobą, to zamiast zajmować się dzieckiem, to będę na dogo siedzieć :diabloti: Pomyślą, że ja jakaś wyrodna matka jestem :evil_lol: a co tam - z początku to dziecko tylko chrapsia, je i kupka :) (te początkowe kupki są bardzo ok, mało wonne i takie ok, potem to się zaczyna a trochę po tym tem to dopiero miodzio) ale patzrenie na tak małe dziecko bardzo uspokaja :) choć dla spokoju psychicznego też internet potrzebny :) Ja do znajomych wysyłałam z porodówki fotki z dzieckiem i info o dziecku - bo chłop jeszcze do domu dojechać nie zdążył.... A jak dojechał to poszedł spać, bo się zmęczył rodzeniem przecież.... Quote
kalyna Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 panbazyl napisał(a):a Ja do znajomych wysyłałam z porodówki fotki z dzieckiem i info o dziecku - bo chłop jeszcze do domu dojechać nie zdążył.... A jak dojechał to poszedł spać, bo się zmęczył rodzeniem przecież.... Ty to jesteś udana :lol: ale mąż jeszcze bardziej :roflt: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 panbazyl napisał(a):a co tam - z początku to dziecko tylko chrapsia, je i kupka :) (te początkowe kupki są bardzo ok, mało wonne i takie ok, potem to się zaczyna a trochę po tym tem to dopiero miodzio) ale patzrenie na tak małe dziecko bardzo uspokaja :) choć dla spokoju psychicznego też internet potrzebny :) Ja do znajomych wysyłałam z porodówki fotki z dzieckiem i info o dziecku - bo chłop jeszcze do domu dojechać nie zdążył.... A jak dojechał to poszedł spać, bo się zmęczył rodzeniem przecież.... Pewnie Bogdan też będzie zmęczony po porodzie :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Jacy Ci Faceci biedni :( Tak Ich te porody wyczerpują i męczą :shake::evil_lol: Quote
bira Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 UUUUUUUUUUUu a do mnie dotarło dopiero, że 9 lipca to pierwszy dzień wakacji... a my 10 jedziemy sobie na wczasy...... I pewnie nie zobaczę Teosia :-( Buuuu....... Naucz Bogdana zdjęcia wstawiać, to chociaż sobie przed wyjazdem młodego zobaczę :-) Quote
panbazyl Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Przed pierwszym porodem rozmawialam z kumplem. Pytałam go o rózne sprawy, w tym ile jego żona przytyła po porodzie. na co usłyszałam taką odpowiedź, że do dziś mam ubaw, bo się dowiedziałam, że jego żona tak niewiele przytyła, ale on to dopiero nabrał wagi ..... a - i chyba najcudowniejsze uczucie w życiu to chwila po samym porodzie - coś nieziemskiego! Dla tej chwili warto się męczyć i rodzić! Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 bira napisał(a):UUUUUUUUUUUu a do mnie dotarło dopiero, że 9 lipca to pierwszy dzień wakacji... a my 10 jedziemy sobie na wczasy...... I pewnie nie zobaczę Teosia :-( Buuuu....... Naucz Bogdana zdjęcia wstawiać, to chociaż sobie przed wyjazdem młodego zobaczę :-) Mam Twojego meila ;) panbazyl napisał(a):Przed pierwszym porodem rozmawialam z kumplem. Pytałam go o rózne sprawy, w tym ile jego żona przytyła po porodzie. na co usłyszałam taką odpowiedź, że do dziś mam ubaw, bo się dowiedziałam, że jego żona tak niewiele przytyła, ale on to dopiero nabrał wagi ..... a - i chyba najcudowniejsze uczucie w życiu to chwila po samym porodzie - coś nieziemskiego! Dla tej chwili warto się męczyć i rodzić! :mdleje: Quote
agaga21 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magda, nawet jeśli to będzie cesarka, to mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. oszczędzi ci to za to nieziemskiego bólu, który musiałabyś przeżyć rodząc naturalnie. ja mogłabym mieć jeszcze kiedyś za kilka lat trzecie dziecko, ale rodzić się nie zdecyduję na pewno, bo dla mnie to ponad moje siły. Quote
bira Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) Seban bardzo chce trzecie dziecko... no może nie tyle dziecko co syna ;-) Ale ja jak pomyślę o bólu porodowym to mi się zyć odechciewa. To co przeyłam podczas porodu nr 2 wystarczy mi do końca życia. W życiu nie myślałam, że coś może tak boleć, że z bólu można kompletnie stracić panowanie nad sobą... Mówią, że ten ból się zapomina, kiedy tylko zabaczy się dziecko, ale ja tego nie zapomnę nigdy.. ;-) Takze cesarka wcale nie jest taka zla. I o fotkach pamietaj :-) Edited June 14, 2012 by bira Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Hahahaha Madziu pewnie zostalas mega podniesiona na duchu :lol: Teos, no hopsaj fikolki malenki :loveu: Quote
*Magda* Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 agaga21 napisał(a):magda, nawet jeśli to będzie cesarka, to mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. oszczędzi ci to za to nieziemskiego bólu, który musiałabyś przeżyć rodząc naturalnie. ja mogłabym mieć jeszcze kiedyś za kilka lat trzecie dziecko, ale rodzić się nie zdecyduję na pewno, bo dla mnie to ponad moje siły. bira napisał(a):Seban bardzo chce trzecie dziecko... no może nie tyle dziecko co syna ;-) Ale ja jak pomyślę o bólu porodowym to mi się zyć odechciewa. To co przeyłam podczas porodu nr 2 wystarczy mi do końca życia. W życiu nie myślałam, że coś może tak boleć, że z bólu można kompletnie stracić panowanie nad sobą... Mówią, że ten ból się zapomina, kiedy tylko zabaczy się dziecko, ale ja tego nie zapomnę nigdy.. ;-) Takze cesarka wcale nie jest taka zla. I o fotkach pamietaj :-) Tylko ja tam wolałabym się chyba pomęczyć w tych bólach itp., ale być bez interwencji chirurga :/ Jakby nie patrząc, cesarka to nie jest drobny zabieg kosmetyczny, tylko operacja :/ Przynajmniej ja tak na to patrzę ;) Kasiu, ja o fotkach będę pamiętać ;) Gorzej z Bogdanem :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Hahahaha Madziu pewnie zostalas mega podniesiona na duchu :lol: Teos, no hopsaj fikolki malenki :loveu: O tak ;) Quote
Recommended Posts