Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie, to są szelki do jazdy samochodem ;) Mają specjalny pas, który wpina się do pasów bezpieczeństwa :) Od Marty są z odblaskiem ;)

Aha, a powiedz, ile czekałaś na tamte po zamówieniu? :)

Posted

biscuit napisał(a):
Aha, a powiedz, ile czekałaś na tamte po zamówieniu? :)

Max. 2 tyg. ale z tego tydzień to była wysyłka ;) Bo Marta wysyłał mi je do Niemiec i troszkę ta przesyłka szła :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Max. 2 tyg. ale z tego tydzień to była wysyłka ;) Bo Marta wysyłał mi je do Niemiec i troszkę ta przesyłka szła :roll:

O kurczę, to niedługo :lol: A to się mierzy psisko i będą do niego dobrane ? :)

Posted

Na moich urodzinach miał być kolega ze szczeniakiem shith tzu, ale musiał iść do pracy i nie dojechał :( Ale potwierdził mi dziś, że będzie jutro na Bogdana urodzinach :multi: Tak więc, Tora jutro pozna swojego nowego kolegę Brutusa :loveu: Już się nie mogę doczekać tego domu wariatów u siebie :evil_lol: Oby tylko nie padało, bo chętnie pofocę w ogródku :)

Posted

biscuit napisał(a):
O kurczę, to niedługo :lol: A to się mierzy psisko i będą do niego dobrane ? :)

Tak, Marta będzie prosiła o zmierzenie Atosa za przednimi łapami i uszyje Ci szelki na miare ;) Będą też miały regulację, więc wszystko powinno być dobrze dobrane ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Na moich urodzinach miał być kolega ze szczeniakiem shith tzu, ale musiał iść do pracy i nie dojechał :( Ale potwierdził mi dziś, że będzie jutro na Bogdana urodzinach :multi: Tak więc, Tora jutro pozna swojego nowego kolegę Brutusa :loveu: Już się nie mogę doczekać tego domu wariatów u siebie :evil_lol: Oby tylko nie padało, bo chętnie pofocę w ogródku :)

Oooo super :multi:

moj tatuaż wabi sie Brutus , tak go nazwał mój lider w pracy :evil_lol: zawsze mowi jak ktos cos ode mnie chce " Ty jej nie podskakuj bo Cie brutusem poszczuje " :evil_lol:

juz sie nie moge doczekac zdjec :multi::multi::multi::multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Oooo super :multi:

moj tatuaż wabi sie Brutus , tak go nazwał mój lider w pracy :evil_lol: zawsze mowi jak ktos cos ode mnie chce " Ty jej nie podskakuj bo Cie brutusem poszczuje " :evil_lol:

juz sie nie moge doczekac zdjec :multi::multi::multi::multi:

Ja swojego tatuażu nie nazwałam :shake: Choć moja ciocia zawsze powtarzała, że jestem chodzącą reklamą jej sklepu :evil_lol:

Jeszcze mam trochę starych zdjęć do wrzucenia, więc będzie trzeba poczekać na Brutusa :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tak, Marta będzie prosiła o zmierzenie Atosa za przednimi łapami i uszyje Ci szelki na miare ;) Będą też miały regulację, więc wszystko powinno być dobrze dobrane ;)

No to znakomicie :multi:
Bo nie lubię dobierać niczego "na oko" ;)

Posted

biscuit napisał(a):
No to znakomicie :multi:
Bo nie lubię dobierać niczego "na oko" ;)

Jak napiszesz do Marty, to ona i tak Ci wszystko napisze co i jak ;)

vege* napisał(a):
Widzę, że Torka też wyznaje zasadę "im większy patyk tym lepszy" :evil_lol:

:evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Witamy :lol:

pewnie jestes zajeta przygotowywaniem imprezki :lol:

Cześć ;)

Właśnie wszystko skończyłam ;) Ale wpadłam tylko na momencik, bo zaraz zaczną się zjeżdżać goście :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
W takim razie Wszystkiego najlepszego dla Bogdana :new-bday:

i czekamy na fotorelacje :loveu:

Przekażę mu życzenia od Ciebie :lol: Dziękuję w jego imieniu :buzi:

Posted

panbazyl napisał(a):
śnieg pada za oknem..., foty w poniedziałek wrzucę z nocnego śniegu.
na FB w zaprzyjaźnionej fotogalerii znalazłam zdjęcia swojego kota
  • i się rozczuliłam tym

• Ja się rozczulam każdym zdjęciem mojego "byłego" zwierzaka :(

dOgLoV napisał(a):
    Impreza widac sie udala ale dosyc juz tego sprzatania , przed komputer i pomniejszac zdjecia :mad::eviltong:

u nas też snieg :placz:

Bardzo się udała :) Zdjęcia są i wrzucę je napewno dziś, ale najpierw wszystkie galerie poodwiedzam ;)
    Bogdan dziękuje Ci za życzenia :)

understandme napisał(a):
    Cześć niedzielnie! U nas śnieg już się stopił :) Ale wczoraj padał grad, śnieg deszcz i wszystko co możliwe ...

U mnie śniegu nie było, ale w nocy był mróz :/

Posted

Widzę, że anomalia wiosenne dopadły wszystkich- u nas deszcz, grad, śnieg i słońce :mad: A miałam takie fajne plany spacerowe :-(
    A teraz czekam na nowe fotki jak Torka męczy Brutusa :evil_lol:

Posted

Brutus miał w pysku szarpak ;) Tora też go chciała i wypolerowała mi podłogę futerkiem Brutusa :D Szkoda, że zdjęcie marne :( i tego nie wiedać zbyt dobrze.