aganela Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Tu Tora mi się skojarzyła,jakby paliła shishę http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5399.jpg Quote
*Magda* Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 aganela napisał(a):Tu Tora mi się skojarzyła,jakby paliła shishę http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5399.jpg Popatrzyłam na to zdjęcie z innej perspektywy i rzeczywiście tak to wygląda :D Quote
Karro Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 magdabroy napisał(a):Siedzę cały dzień w domu, to mogę sobie powrzucać od nowa ;) PW też poznikały :mad: Mi się tam nie chce tak wrzucać pojedyńczo :D A pomyśl jaki młyn będzie na bazarkach :shake: Quote
*Magda* Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 understandme napisał(a):A pomyśl jaki młyn będzie na bazarkach :shake: I zwierzaków w potrzebie :( Powstał wątek z pomocą dla kotów, posłałam kasę do PL, żeby brat kupił i wysłał w moim imieniu karmę. I co? I wątek wcięło, a ja nie mam adresu na który ma iść karma :( Na szczęście wiem dobrze kto utworzył wątek, więc już napisałam info i teraz tylko czekam ;) Ale ile jest takich osób co gdzieś coś deklarowały, a nie znają nawet nicku założyciela wątku :( Ach, pogadamy sobie, pogadamy i co z tego?? Ci co są za to odpowiedzialni nawet nie przeprosili i pewnie nie przeproszą :( Quote
łamAga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Witam ;) ciekawe w jakim celu co jakis czas wycinaja pare stron z watkow :roll: Quote
*Magda* Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 dOgLoV napisał(a):Witam ;) ciekawe w jakim celu co jakis czas wycinaja pare stron z watkow :roll: Cześć ;) Na to pytanie chyba nikt nam nie odpowie :( Quote
Falkaa Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Jak muszą, to niech wycinają, ale te naprawdę stare, albo te do usunięcia! :angryy: Quote
bira Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Jessu jak mnie ta dogomania doprowadza do rozpaczy... Magda zapraszam jeszcze raz na wątek kotów. http://www.dogomania.pl/forum/threads/225703-Starsza-pani-i-kilkadziesiąt-kotów-proszę-o-pomoc-Zduńska-Wola?p=18949727#post18949727 Mam nadzieję, że teraz mi nie zeżre... I jeden plus :-) Rudy ma prawdopodobnie dom u siostry mojej koleżanki :-) To zostało jeszcze 2 w domu i 9 w piwnicy ;-) Quote
bira Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Jaki ładny profil ma Teoś :-) Magda, Ty masz już bliżej niż dalej :-) A Lumpiasty boski :-) Jaką dumną minę ma :-) Ma w sobie to coś :-)Tora śliczna :-) Uwielbiam ją :-) Quote
KT Arts Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Albo niech usuwają posty z środka, które i tak mało kto czyta, a nie te najnowsze... Eh.. szkoda gadać... Quote
łamAga Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Dzień dobry ;) ja przez to wszystko nawet nie wiem ktore zdjecia już dawałam a których nie :angryy: Quote
*Magda* Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 bira napisał(a):Jessu jak mnie ta dogomania doprowadza do rozpaczy... Magda zapraszam jeszcze raz na wątek kotów. http://www.dogomania.pl/forum/threads/225703-Starsza-pani-i-kilkadziesiąt-kotów-proszę-o-pomoc-Zduńska-Wola?p=18949727#post18949727 Mam nadzieję, że teraz mi nie zeżre... I jeden plus :-) Rudy ma prawdopodobnie dom u siostry mojej koleżanki :-) To zostało jeszcze 2 w domu i 9 w piwnicy ;-) Już tam byłam ;) 2 w domu i 9 w piwnicy:crazyeye: A nie powinno być 20pare w domu i 9 w piwnicy? Bo na wątku jest napisane, że jest 29 kotów w domu ;) Fajnie, że Rudy ma dom :) Szkoda, że nie u mnie :( bira napisał(a):Jaki ładny profil ma Teoś :-) Magda, Ty masz już bliżej niż dalej :-) A Lumpiasty boski :-) Jaką dumną minę ma :-) Ma w sobie to coś :-)Tora śliczna :-) Uwielbiam ją :-) No blisko, coraz bliżej ;) Dziękuję w imieniu moich czworonogów :loveu: Niufciak napisał(a):Albo niech usuwają posty z środka, które i tak mało kto czyta, a nie te najnowsze... Eh.. szkoda gadać... No właśnie :cool3: dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) ja przez to wszystko nawet nie wiem ktore zdjecia już dawałam a których nie :angryy: Dzień dobry ;) A ja wiem, które mi wcieło, bo zawsze daję w kolejności tak jak były robione :eviltong: Quote
łamAga Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 magdabroy napisał(a):J Dzień dobry ;) A ja wiem, które mi wcieło, bo zawsze daję w kolejności tak jak były robione :eviltong: Ja już też doszłam do tego , weszłam na fotobucket i sie wyjasnilo jakie juz dodawalam :multi: Quote
*Magda* Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 No to lecim z kolejnymi "zjedzonymi" fotami :) Quote
*Magda* Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Moje obecne zdjęcie na pulpicie :loveu: Quote
Kaaasia Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Torka pięknie się w słoneczku prezentuje ;) Quote
*Magda* Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 dOgLoV napisał(a):Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: Aleksandra95 napisał(a):takie wiosenne :loveu: Kaaasia napisał(a):Torka pięknie się w słoneczku prezentuje ;) Ładnemu we wszystkim ładnie :loveu: Zrobiłam dziś pyszny mus bananowy :loveu: Gdyby nie to, że już wieczór, to pożarłabym całe 6 porcji, które mi wyszły :evil_lol: Jakby ktoś miał ochotę zrobić, to mogę podać przepis ;) Quote
Recommended Posts