Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
hahahha chyba za szybko piszemy bo nawet nie zauwazylam ze coś napisalas :eviltong:

malutki malutki , waży kilogram ....

:evil_lol: To pewnie nawet nie przeczytałaś, że napisałam,że w sobotę odwiedzi mnie 8 tyg. szczylek shih tzu :eviltong:

Ojej, to strasznie maluteńki :crazyeye:

Posted

magdabroy napisał(a):

Ja też rzadko widzę w sklepie świński ryjek. I nigdy go nie brałam. Teraz zaryzykowałam i nie żałuję, bo to zawsze jakieś urozmaicenie.
A Ty za to masz kurze łapki i szyje z indyka ;) A moja Tora to je tylko jak jestem w PL, bo tu nie widzę takich smakołyków :(

haha dokładnie ;)
a teraz mi przypomniałaś, że moje dawno tych łapek nie dostały :D
ale zwiększona dawka będzie jak już szczylek u mnie będzie :) bo wtedy będę gotowane dostawać, więcej roboty, ale z tego co czytałam to warto....

oo widzę,. że coraz więcej Twoich znajomych ma psiaki :) mnie z psami jakoś nikt nie odwiedza....
za to z Ciapkiem miałam iśc do koleżanki, ale jeszcze się nie wybrałam.... :roll:
a jak ciocia miała z Seterem przyjechać to stwierdziła,że na pewno Ciapka zje :roll: a powiedziała to w takim stylu jakby Ciap tylko czekał na pożarcie... no to jej odjechałam z tekstem, że Sonia na to nie pozwoli :D :D

Posted

kalyna napisał(a):
ale zwiększona dawka będzie jak już szczylek u mnie będzie :) bo wtedy będę gotowane dostawać, więcej roboty, ale z tego co czytałam to warto....

oo widzę,. że coraz więcej Twoich znajomych ma psiaki :) mnie z psami jakoś nikt nie odwiedza....
za to z Ciapkiem miałam iśc do koleżanki, ale jeszcze się nie wybrałam.... :roll:
a jak ciocia miała z Seterem przyjechać to stwierdziła,że na pewno Ciapka zje :roll: a powiedziała to w takim stylu jakby Ciap tylko czekał na pożarcie... no to jej odjechałam z tekstem, że Sonia na to nie pozwoli :D :D

Jaki szczylek?? :crazyeye: Nic nie wiem :shake: Już coś na 100%??

No coraz więcej ma psa a nie kota :)

Posted

magdabroy napisał(a):
:evil_lol: To pewnie nawet nie przeczytałaś, że napisałam,że w sobotę odwiedzi mnie 8 tyg. szczylek shih tzu :eviltong:

O kurde też przeoczyłam :oops:

oczywiscie bedzie mnóstwo foteczek ?? :multi::multi::multi::multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
O kurde też przeoczyłam :oops:

oczywiscie bedzie mnóstwo foteczek ?? :multi::multi::multi::multi:

Ale gapa :D:D:D

Będą, będą :) Sama jestem ciekawa jak wygląda, bo dosłownie kilka minut temu kolega mi zadzwonił, że kupili szczylka :loveu: A że przyjeżdżają na urodziny w sobotę, to będzie okazja zapoznać nasze psiaki :)
Ale będę miała dom wariatów :crazyeye: 5 dzieciaków i 3 psy :loveu::loveu::loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale gapa :D:D:D

Będą, będą :) Sama jestem ciekawa jak wygląda, bo dosłownie kilka minut temu kolega mi zadzwonił, że kupili szczylka :loveu: A że przyjeżdżają na urodziny w sobotę, to będzie okazja zapoznać nasze psiaki :)
Ale będę miała dom wariatów :crazyeye: 5 dzieciaków i 3 psy :loveu::loveu::loveu:

Hihihih za szybko chce przeczytac a że mam astygmatyzm i ciezko mi sie czyta w necie to nieraz mi cos umknie :evil_lol:( kazde wytlumaczenie jest dobre :evil_lol: )

ooo to kiedy dokładnie pijemy ?? :lol:

O jaaaaa ale fajnie , juz widze ten pęd 5ciorga dzieci za 3 psami :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jaki szczylek?? :crazyeye: Nic nie wiem :shake: Już coś na 100%??

No coraz więcej ma psa a nie kota :)

aa to teraz wpadłam :oops::oops::oops:
i nic więcej nie napiszę, bo to miała być i będzie niespodzianka :diabloti::diabloti::diabloti:

magdabroy napisał(a):

to u was ilość dzieci z ilością psów nie długo się wyrówna :D
z jednej strony fajnie, bo całkiem inne życie jest z psami :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):

ooo to kiedy dokładnie pijemy ?? :lol:

O jaaaaa ale fajnie , juz widze ten pęd 5ciorga dzieci za 3 psami :evil_lol:

W piątek ;)

Oby tylko nikt sobie nóg nie połamał :modla:

Posted

kalyna napisał(a):
aa to teraz wpadłam :oops::oops::oops:
i nic więcej nie napiszę, bo to miała być i będzie niespodzianka :diabloti::diabloti::diabloti:

to u was ilość dzieci z ilością psów nie długo się wyrówna :D
z jednej strony fajnie, bo całkiem inne życie jest z psami :loveu:

Możesz wysłać na PW :) Póki co dotrzymuję tajemnic ;)

No, jak tak dalej pójdzie, to będzie więcej psów niż dzieci :D

Posted

magdabroy napisał(a):
W piątek ;)

Oby tylko nikt sobie nóg nie połamał :modla:

to juz calkiem niedlugo bedziesz rok starsza :evil_lol:

eeee nogi sie tak szybko nie łamią :eviltong:

magdabroy napisał(a):

A ja cierpliwie poczekam , oby nie za długo :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to juz calkiem niedlugo bedziesz rok starsza :evil_lol:

Jakoś wogóle nie czuję tej trzydziestki na karku ;) Pewnie wszystko się zmieni jak już dzidzia będzie na świecie :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakoś wogóle nie czuję tej trzydziestki na karku ;) Pewnie wszystko się zmieni jak już dzidzia będzie na świecie :)

Jask dzidzia bedzie juz na swiecie to wszystko sie u Ciebie zmieni o 360 stopni , mam tylko nadzieje ze o nas nie zapomnisz wtedy :mad:

Posted

magdabroy napisał(a):

dOgLoV napisał(a):
A ja cierpliwie poczekam , oby nie za długo :eviltong:

no to poczekacie sobie jeszcze parę miesięcy jeszcze :(
w sumie to już piszę o tym szczeniaku, bo niby jest pewny :D
ale więcej info jak już będzie :multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Jask dzidzia bedzie juz na swiecie to wszystko sie u Ciebie zmieni o 360 stopni , mam tylko nadzieje ze o nas nie zapomnisz wtedy :mad:

Postaram się, ale nie wiem jak będzie z czasem ;)

kalyna napisał(a):
no to poczekacie sobie jeszcze parę miesięcy jeszcze :(
w sumie to już piszę o tym szczeniaku, bo niby jest pewny :D
ale więcej info jak już będzie :multi:

:mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Wygrałam licytację na bujaczek dla Fasolka :multi: Taki o:
http://www.ebay.de/itm/elektrische-Babyschaukel-Meeresfreunde-Fisher-Price-top-erhalten-/320849053716?pt=DE_Baby_Kind_Kinderm%C3%B6bel_Wippen_Schaukeln&hash=item4ab4180814

Moje gratulacje !!!

Marysia ma taki bujaczek z fisher price z wibracja i w ogole nie chce w tym siedziec , pozniej robi sie z tego krzeselko to moze jej sie spodoba ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Moje gratulacje !!!

Marysia ma taki bujaczek z fisher price z wibracja i w ogole nie chce w tym siedziec , pozniej robi sie z tego krzeselko to moze jej sie spodoba ;)[/QUOTE]

Dzięki ;)

Emilka (moja bratanica jakby ktoś nie pamiętał ;)) też nie lubiała z wibracjami, a potem nagle jej przeszło i teraz ją to usypia :) A Michalinka lubi wibracje od małego :)

Posted

W nocy powrócił mróz, ale śniegu brak :( Na szczęście świeci piękne słońce i Torka zaliczyła mroźny ale szczęśliwy spacer ;)

A tak na marginesie, to chciałm napisać, że mój weekend jeszcze się nie skończył :eviltong: Dziś nie idę do pracy, jutro też nie idę :evil_lol: A jutro popołudniu podskoczę do lekarza załatwić chorobowe :evil_lol:, bo dziś karnawał i wszystko pozamykane :mad: