*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a):hmmmmm a teraz ?? W poście jest czerwony krzyżyk :roll: Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Już jest :) Jaki on malutki... Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 magdabroy napisał(a):W poście jest czerwony krzyżyk :roll: ueeee :roll: u mnie widać normalnie :/ zrobie to inaczej ;) Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a):teraz powinno byc widac ;) Czytałaś mój ostatni post? :eviltong: Już zdjęcie jest ;) Pewnie się dłużej ładowało, a my za szybko piszemy :D Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 hahahha chyba za szybko piszemy bo nawet nie zauwazylam ze coś napisalas :eviltong: malutki malutki , waży kilogram .... Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a):hahahha chyba za szybko piszemy bo nawet nie zauwazylam ze coś napisalas :eviltong: malutki malutki , waży kilogram .... :evil_lol: To pewnie nawet nie przeczytałaś, że napisałam,że w sobotę odwiedzi mnie 8 tyg. szczylek shih tzu :eviltong: Ojej, to strasznie maluteńki :crazyeye: Quote
kalyna Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 magdabroy napisał(a): Ja też rzadko widzę w sklepie świński ryjek. I nigdy go nie brałam. Teraz zaryzykowałam i nie żałuję, bo to zawsze jakieś urozmaicenie. A Ty za to masz kurze łapki i szyje z indyka ;) A moja Tora to je tylko jak jestem w PL, bo tu nie widzę takich smakołyków :( haha dokładnie ;) a teraz mi przypomniałaś, że moje dawno tych łapek nie dostały :D ale zwiększona dawka będzie jak już szczylek u mnie będzie :) bo wtedy będę gotowane dostawać, więcej roboty, ale z tego co czytałam to warto.... oo widzę,. że coraz więcej Twoich znajomych ma psiaki :) mnie z psami jakoś nikt nie odwiedza.... za to z Ciapkiem miałam iśc do koleżanki, ale jeszcze się nie wybrałam.... :roll: a jak ciocia miała z Seterem przyjechać to stwierdziła,że na pewno Ciapka zje :roll: a powiedziała to w takim stylu jakby Ciap tylko czekał na pożarcie... no to jej odjechałam z tekstem, że Sonia na to nie pozwoli :D :D Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 kalyna napisał(a):ale zwiększona dawka będzie jak już szczylek u mnie będzie :) bo wtedy będę gotowane dostawać, więcej roboty, ale z tego co czytałam to warto.... oo widzę,. że coraz więcej Twoich znajomych ma psiaki :) mnie z psami jakoś nikt nie odwiedza.... za to z Ciapkiem miałam iśc do koleżanki, ale jeszcze się nie wybrałam.... :roll: a jak ciocia miała z Seterem przyjechać to stwierdziła,że na pewno Ciapka zje :roll: a powiedziała to w takim stylu jakby Ciap tylko czekał na pożarcie... no to jej odjechałam z tekstem, że Sonia na to nie pozwoli :D :D Jaki szczylek?? :crazyeye: Nic nie wiem :shake: Już coś na 100%?? No coraz więcej ma psa a nie kota :) Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 magdabroy napisał(a)::evil_lol: To pewnie nawet nie przeczytałaś, że napisałam,że w sobotę odwiedzi mnie 8 tyg. szczylek shih tzu :eviltong: O kurde też przeoczyłam :oops: oczywiscie bedzie mnóstwo foteczek ?? :multi::multi::multi::multi: Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a):O kurde też przeoczyłam :oops: oczywiscie bedzie mnóstwo foteczek ?? :multi::multi::multi::multi: Ale gapa :D:D:D Będą, będą :) Sama jestem ciekawa jak wygląda, bo dosłownie kilka minut temu kolega mi zadzwonił, że kupili szczylka :loveu: A że przyjeżdżają na urodziny w sobotę, to będzie okazja zapoznać nasze psiaki :) Ale będę miała dom wariatów :crazyeye: 5 dzieciaków i 3 psy :loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 magdabroy napisał(a):Ale gapa :D:D:D Będą, będą :) Sama jestem ciekawa jak wygląda, bo dosłownie kilka minut temu kolega mi zadzwonił, że kupili szczylka :loveu: A że przyjeżdżają na urodziny w sobotę, to będzie okazja zapoznać nasze psiaki :) Ale będę miała dom wariatów :crazyeye: 5 dzieciaków i 3 psy :loveu::loveu::loveu: Hihihih za szybko chce przeczytac a że mam astygmatyzm i ciezko mi sie czyta w necie to nieraz mi cos umknie :evil_lol:( kazde wytlumaczenie jest dobre :evil_lol: ) ooo to kiedy dokładnie pijemy ?? :lol: O jaaaaa ale fajnie , juz widze ten pęd 5ciorga dzieci za 3 psami :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 magdabroy napisał(a):Jaki szczylek?? :crazyeye: Nic nie wiem :shake: Już coś na 100%?? No coraz więcej ma psa a nie kota :) aa to teraz wpadłam :oops::oops::oops: i nic więcej nie napiszę, bo to miała być i będzie niespodzianka :diabloti::diabloti::diabloti: magdabroy napisał(a): Ale będę miała dom wariatów :crazyeye: 5 dzieciaków i 3 psy :loveu::loveu::loveu: to u was ilość dzieci z ilością psów nie długo się wyrówna :D z jednej strony fajnie, bo całkiem inne życie jest z psami :loveu: Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a): ooo to kiedy dokładnie pijemy ?? :lol: O jaaaaa ale fajnie , juz widze ten pęd 5ciorga dzieci za 3 psami :evil_lol: W piątek ;) Oby tylko nikt sobie nóg nie połamał :modla: Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 kalyna napisał(a):aa to teraz wpadłam :oops::oops::oops: i nic więcej nie napiszę, bo to miała być i będzie niespodzianka :diabloti::diabloti::diabloti: to u was ilość dzieci z ilością psów nie długo się wyrówna :D z jednej strony fajnie, bo całkiem inne życie jest z psami :loveu: Możesz wysłać na PW :) Póki co dotrzymuję tajemnic ;) No, jak tak dalej pójdzie, to będzie więcej psów niż dzieci :D Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 magdabroy napisał(a):W piątek ;) Oby tylko nikt sobie nóg nie połamał :modla: to juz calkiem niedlugo bedziesz rok starsza :evil_lol: eeee nogi sie tak szybko nie łamią :eviltong: magdabroy napisał(a):Możesz wysłać na PW :) Póki co dotrzymuję tajemnic ;) A ja cierpliwie poczekam , oby nie za długo :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a):to juz calkiem niedlugo bedziesz rok starsza :evil_lol: Jakoś wogóle nie czuję tej trzydziestki na karku ;) Pewnie wszystko się zmieni jak już dzidzia będzie na świecie :) Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 magdabroy napisał(a):Jakoś wogóle nie czuję tej trzydziestki na karku ;) Pewnie wszystko się zmieni jak już dzidzia będzie na świecie :) Jask dzidzia bedzie juz na swiecie to wszystko sie u Ciebie zmieni o 360 stopni , mam tylko nadzieje ze o nas nie zapomnisz wtedy :mad: Quote
kalyna Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 magdabroy napisał(a):Możesz wysłać na PW :) Póki co dotrzymuję tajemnic ;) dOgLoV napisał(a):A ja cierpliwie poczekam , oby nie za długo :eviltong: no to poczekacie sobie jeszcze parę miesięcy jeszcze :( w sumie to już piszę o tym szczeniaku, bo niby jest pewny :D ale więcej info jak już będzie :multi: Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ale to nawet "rasy" nam nie powiesz ?? :razz: Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dOgLoV napisał(a):Jask dzidzia bedzie juz na swiecie to wszystko sie u Ciebie zmieni o 360 stopni , mam tylko nadzieje ze o nas nie zapomnisz wtedy :mad: Postaram się, ale nie wiem jak będzie z czasem ;) kalyna napisał(a):no to poczekacie sobie jeszcze parę miesięcy jeszcze :( w sumie to już piszę o tym szczeniaku, bo niby jest pewny :D ale więcej info jak już będzie :multi: :mad: Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Wygrałam licytację na bujaczek dla Fasolka :multi: Taki o: http://www.ebay.de/itm/elektrische-Babyschaukel-Meeresfreunde-Fisher-Price-top-erhalten-/320849053716?pt=DE_Baby_Kind_Kinderm%C3%B6bel_Wippen_Schaukeln&hash=item4ab4180814 Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='magdabroy']Wygrałam licytację na bujaczek dla Fasolka :multi: Taki o: http://www.ebay.de/itm/elektrische-Babyschaukel-Meeresfreunde-Fisher-Price-top-erhalten-/320849053716?pt=DE_Baby_Kind_Kinderm%C3%B6bel_Wippen_Schaukeln&hash=item4ab4180814 Moje gratulacje !!! Marysia ma taki bujaczek z fisher price z wibracja i w ogole nie chce w tym siedziec , pozniej robi sie z tego krzeselko to moze jej sie spodoba ;) Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='dOgLoV']Moje gratulacje !!! Marysia ma taki bujaczek z fisher price z wibracja i w ogole nie chce w tym siedziec , pozniej robi sie z tego krzeselko to moze jej sie spodoba ;)[/QUOTE] Dzięki ;) Emilka (moja bratanica jakby ktoś nie pamiętał ;)) też nie lubiała z wibracjami, a potem nagle jej przeszło i teraz ją to usypia :) A Michalinka lubi wibracje od małego :) Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 W nocy powrócił mróz, ale śniegu brak :( Na szczęście świeci piękne słońce i Torka zaliczyła mroźny ale szczęśliwy spacer ;) A tak na marginesie, to chciałm napisać, że mój weekend jeszcze się nie skończył :eviltong: Dziś nie idę do pracy, jutro też nie idę :evil_lol: A jutro popołudniu podskoczę do lekarza załatwić chorobowe :evil_lol:, bo dziś karnawał i wszystko pozamykane :mad: Quote
Recommended Posts