sara_rokitnica Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 psiaku na 16 stronie nawet transportu sie nie znajdzie wiec mykaj do gory ;) Quote
Mysia_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Misio szuka transportu :cool3: Im szybciej trafi do domku tym lepiej ;) Quote
sara_rokitnica Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 kto zawiesie Miśka do jego nowego domku?? Quote
EveL_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Może Dogomaniacy się zorganizują i etapami przewiozą psa pociągiem? :roll: Szkoda marnować domku :shake: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mam cichą nadzieje, że kesli nic nie uda nam się zoorganizować to Saksana bedzie mogła go zabrać gdzieś za dwa tygodnie :roll: Quote
paros Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Misio martwi się czy domek poczeka :cool3: bo nie ma jak pojechać :roll: Quote
paros Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 I nikt nie może zabrać malutkiego Misia, który ma szansę na domek? :-( Quote
Mysia_ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Potrzebny transport na trasie : Zabrze -> Poznań , bo z tamtąd mogłaby go zabrać Seksana do Trójmiasta :roll: Quote
paros Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Potrzebny transport na trasie : Zabrze -> Poznań , bo z tamtąd mogłaby go zabrać Seksana do Trójmiasta :roll: POMOCY :eek2: :eek2: :eek2: bo domek czeka już długo na Misia :cool3: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 czasu coraz mniej.... :shake: A najpóźnie w poniedziałek wieczorem Misiu musiałby być w Poznaniu :roll: Quote
paros Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [SIZE="4"]KTO ZABIERZE MAŁEGO MISIA DO POZNANIA :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
modliszka84 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Potrzebny transport na trasie : Zabrze -> Poznań , bo z tamtąd mogłaby go zabrać Seksana do Trójmiasta :roll: napiszcie albo zadzwoncie do mrowa23. Ona w ten weekend bedzie wracała z Wrocławia prawdopodobnie do Poznania. Wiem ze bierze jakies bidy ale moze by miejsce znalazła... Jak sie dorzucicie do paliwo to moze i zakręci koło Zabrza... Ale zeby nie było ze ja wkopałam w dodatkowe km... Quote
Mysia_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 napiszę pw z prośbą do Mrowa23, oby... :roll: Quote
Mysia_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 niestety nic nie wyszło.... Ja już naprawde nie wiem kiedy Misio pojedzie do domku :-( Quote
Saksana Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dziewczyny, czy nie mógłby mi go ktoś przywieźć do Poznania, najpóźniej jutro wieczorem, nocleg zapewniony. Ja wyjeżdżam we wtorek o szóstej rano :loveu: Quote
paros Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Saksana napisał(a):Dziewczyny, czy nie mógłby mi go ktoś przywieźć do Poznania, najpóźniej jutro wieczorem, nocleg zapewniony. Ja wyjeżdżam we wtorek o szóstej rano :loveu: Kto pomoże malutkiemu Misiowi - ma szanse na dom ale nie ma jak dojechać :-( :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
sara_rokitnica Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ludzie! nie wierze ze nikt nie jedzie chociazby w ta strone w najblizszym czasie... nie odbierajcie Miśkowi szansy na dostanie sie do domu... zebym to ja miala prawo jazdy i samochod to mozliwe ze wlasnie bylabym w drodze z Miśkiem... Quote
modliszka84 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 czy w gre wchodzi równiez transport płatny? za zwrot kosztów paliwa... na pewno ktos by pojechał ale to jest kawał drogi a nie kazdego stac na to... zerknijcie na watek transportowy, nieoceniona mrówa na przykład deklaruje transport po Polsce za zwrot kosztow paliwa... :roll: Quote
Mysia_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Niestety jest już chyba troszkę za późno, Misiu musiałby już jutro pojechać do Poznania, żeby Saksana mogła go zabrać dalej (do Trójmiasta) :roll: Pisałam wczesniej do mrowa23, ale nie odpisała, pewnie już nie miała dostępu do netu, albo miejsca w aucie.... No trudno... :-( Quote
Recommended Posts