Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Potrzebny transport na trasie : Zabrze -> Poznań , bo z tamtąd mogłaby go zabrać Seksana do Trójmiasta :roll:

POMOCY :eek2: :eek2: :eek2: bo domek czeka już długo na Misia :cool3:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Potrzebny transport na trasie : Zabrze -> Poznań , bo z tamtąd mogłaby go zabrać Seksana do Trójmiasta :roll:

napiszcie albo zadzwoncie do mrowa23.
Ona w ten weekend bedzie wracała z Wrocławia prawdopodobnie do Poznania. Wiem ze bierze jakies bidy ale moze by miejsce znalazła...
Jak sie dorzucicie do paliwo to moze i zakręci koło Zabrza...
Ale zeby nie było ze ja wkopałam w dodatkowe km...

Posted

Saksana napisał(a):
Dziewczyny, czy nie mógłby mi go ktoś przywieźć do Poznania, najpóźniej jutro wieczorem, nocleg zapewniony. Ja wyjeżdżam we wtorek o szóstej rano :loveu:

Kto pomoże malutkiemu Misiowi - ma szanse na dom ale nie ma jak dojechać :-( :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

ludzie! nie wierze ze nikt nie jedzie chociazby w ta strone w najblizszym czasie... nie odbierajcie Miśkowi szansy na dostanie sie do domu... zebym to ja miala prawo jazdy i samochod to mozliwe ze wlasnie bylabym w drodze z Miśkiem...

Posted

czy w gre wchodzi równiez transport płatny?
za zwrot kosztów paliwa...
na pewno ktos by pojechał ale to jest kawał drogi a nie kazdego stac na to...

zerknijcie na watek transportowy, nieoceniona mrówa na przykład deklaruje transport po Polsce za zwrot kosztow paliwa... :roll:

Posted

Niestety jest już chyba troszkę za późno, Misiu musiałby już jutro pojechać do Poznania, żeby Saksana mogła go zabrać dalej (do Trójmiasta) :roll: Pisałam wczesniej do mrowa23, ale nie odpisała, pewnie już nie miała dostępu do netu, albo miejsca w aucie.... No trudno... :-(