Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oby udało się zgrać te dwa transporty, mrowa23 najpóźniej może 3 marca :roll:
Musimy policzyć ile mamy kasy (a raczej bedziemy mieć) :roll:
30 zł (ja) + 10 zł (Sara) + 30 zł (Pati) , jeszcze Madzia i Sandra chcą się dorzuć, no i Pani Misia.... Tylko, żeby okreslić kto ile może ;)
Kto nam pomoże? Może najlepiej piszcie na moje PW :cool3:

Posted

Mysia wiadomo, że ja :lol: Podaj na PW gdzie?
To ja założyłam trzem śląskim pieskom wątki. Upek ma domek (w Warszawie :lol: ), Misio musi pojechać do domku, który na niego czeka :roll: i został Kubuś bezdomny :shake: ale też musi znaleźć domek :cool3:

Posted

zglaszam sie na watku i juz zaczynam wertowac co i jak :) jezeli misio jest grzecznym psiakiem a podejrzewam ze jest to moze do mnie dojechac w kazdy dzien tygodnia, moge nawet wyjechac po niego, tylko problem jest taki ze mam zajecia od 15- dlatego ewentualnie tak do 200-300 km moge wyjechac. bedzie w ciagu tygodnia siedzial ze mna i moim psiakiem -przyjaznym dogiem niemieckim samcem, a potemw pt posuniemy nad morze :)
co to pieniazkow, to ja sie dostosuje, choc zawsze robie tak ze 3 dni przed wyjazdem prosze juz o wplaty na moje konto zeby po prostu pieniazki doszly, a dla bezpieczenstwa zazwyczaj ludzie wplacaja na afn do skarpety psiaka i potem ja sie usmiecham do afn ktory przelewa mi okreslona kwote ustalona i podana wczesniej. czyli jak kto woli moge jezeli chcecie tutaj swiecic danymi, bo mi to roznicy nei robi ;)

Posted

Żeby nie komplikować życia /Mrówa 23 ma jeszcze drugiego psa/ to dojadę do Zabrza tylko gdzie i na którą i zawiozę Misia do Poznania do Mrówy tylko na którą i gdzie. W każdej chwili mogę stracić net. Tel 602751299.

Posted

jupi to kiedy mam czekac na misia?:> moj telefon 506 122 690 moge go odebrac w kazdej chwili nawet w srodku nocy tylko potrzebuje godzinke na dojazde do poznania w nocy bo mieszkam pod poznaniem a ciagu dnia powinnams ie krecic w okolicach poznania.

Posted

yta sobote cyz przyszla? bo ja generalnie o 11 odbieram dzane z pkp w poznaniu i to jedyna rzecz ktora jest pewna reszte moge leciutko poprzesuwac oprocz poniedzialku od 10-12:30 - egzamin a tak to praktycznie zawsze da sie cos zrobic

Posted

Chyba już jesteśmy bliżej niż dalej... :roll:
Proszę, napiszcie tylko ile tej kasy potrzeba... Bo ja cały czas kombinuje :p Ja się dostosuje do was, mogę o każdej porze dnia i nocy zabrac Misia ze schroniska ;)

Posted

sluchajcie bede wiozla jeszcze dzanke wiec koszty beda mniejsze. wiec tak dziewczyny do szczecina jada 2 psiaki wiec koszty ida na polowe sadze ze cala trase zrobie na jednym max 1,5 baku wiec ja pieniazkow potrzebuje ok 200 zl . wiec proponuje po 100 zl od psiaka. nie ma mnie w domu wiec dokladnie km nie spradze i wrazie czego oczywiscie kasa ktora zostanie zostanie przekazana do skarpty wskazanego psiuta:)
donvitow czy ty gluchasz z zastrzezonego do mnie? bo ktos glucha i pokojarzylam po tobie ale nie jestem pewna ;P jak co to jestem pod komorka 506 122 690 gdyby bylo wiadomo kiedy misiek przyjezdza do poznania:)

Posted

Przepraszam ale dopiero teraz jestem przy compie.. Jutri\o rano 6.00 Startuję do zabrza. Ok4 godz. .Proszę o info gdzie mam go odebrać . Albo nr tel kontaktowego.Mrowa zaraz dzwonię.