caroolcia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):caroolcia, bardzo dziekujemy za fotki :p Nie ma za co, wiesz jak to z rodzicami dinozaurami ;)))) trzeba czasem pomagac ;) zaraz oberwe bo donvito tu stoi - i tak sobie super radzi :diabloti: Quote
caroolcia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Misiu już od wczoraj w Sopocie :loveu: czekam,y na szczegółowe relacje i foteczki oczywiście a przede wszytkim reakcję nowej pańciuchny i jej suńki! Quote
sara_rokitnica Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no czekamy czekamy :):):) super ze ma dom! <jupi> <jupi> Quote
Mysia_ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wczoraj dostałam sms-a, że początkowo Misio był trochę przestraszony... No i, że szczeka na rowery ;) Zobaczymy jakie wieści bedą dzisiaj :p Mrowa23 mogła by się zjawić i jakieś szczegóły przedstawić :cool3: Quote
mrowa23 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 mrowa tu jest :razz: szczegoliki mowicie...ja moge od siebie dodac tylko tyle ze misiek to dziarski facet ktory ustawil sobie mojego doga, na dzien dobry chcial nawiaz nowej pani- symcz jej sie wymsknela :lol: ale nie dal rady- wiecie ten przerost jego miesni :lol: jego kumpela to fajna psina a pani od razu pokochala choc zdziwila sie ze misiek taki ekhm dobrze zbudowany jest:D a tutaj jedna fotka ktora zdazylam zrobic- lalo itd misiek wyglada jakby potwora zobaczyl :D a tutaj z mojego domu jeszcze obiecane fotki: miso wywalil doga z jego kolderki i sam grzal dupke przy kominku :evil_lol: tu moj koniowaty poznawal mniejszego brata i na samym poczatku chcial go nosic jak kota ale misiek szybko mu wytlumaczyl ze nie tedy droga;) no i tu zadowolona mordka :) Quote
Mysia_ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Faktycznie na fotce wygląda na przerażonego nową koleżanką :evil_lol: Ale one też chudziutka nie jest :eviltong: Fotki z domku Mrowy23 są suuuper :loveu: Pewnie dog zadowolony, że już Misio sobie pojechał? ;) Quote
Patikujek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 http://images21.fotosik.pl/47/a46fe3897ce2671bmed.jpg Jak on tu ślicznie wygląda:loveu: cieszę się że już w domku jerst i ma nową panią która będzie go kochała:loveu: Quote
mrowa23 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 cos ty...biedak rozpacza ze stracil kumpla ale ja juz mu sie staram o nowego towarzysza :evil_lol: wiesz ja bylam zadowolona z misia bo dzieki temu moj pies zaczl jesc bo on taki nietete do jedzenia :roll: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 No proszę ile taki Misio może dobrego zrobić ;) Mrowa23, jak już wszystko sprawdzisz to daj mi znać na PW :p Quote
paros Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Misio zaniemówił z wrażenia, kiedy zobaczył swoją koleżanką :lol: Ale będzie szczęśliwy, bo ma swój dom, rodzinkę i nawet koleżankę :lol: Quote
Donvitow Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Super.!!!.No to kogo i gdzie przewozimy za tydzień ? Quote
sara_rokitnica Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 az tak bardzo sie spodobalo przewozenie? ;) Quote
Donvitow Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 sara_rokitnica napisał(a):az tak bardzo sie spodobalo przewozenie? ;) Nie mogę wziąć psiaka do domu./zastałbym zmienione zamki ,plecak i moje trzy stwory a może nawet rybki na progu/ Praca-poza domem czasem 24h. Ale jeśli można dopiąć łańcuszek dobrej woli- mam malucha co malo pali/a jeszcze po odliczeniach podatkowych paliwo praktycznie 30% tańsze/- to czemu nie. Quote
mrowa23 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Donivitow doskonale cie rozumiem, wybierajac nowy samochod patrze najpierw czy zmieszcza sie 3-4 psy a potem cyz mi sie podoba i czy cena ludzka :D ktos ma w ogole jakies propozycje na samochod? bo mi juz sie koncza pomsyly...cos na wzor focusa myslalam.. Quote
Donvitow Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 mrowa23 napisał(a):Donivitow doskonale cie rozumiem, wybierajac nowy samochod patrze najpierw czy zmieszcza sie 3-4 psy a potem cyz mi sie podoba i czy cena ludzka :D ktos ma w ogole jakies propozycje na samochod? bo mi juz sie koncza pomsyly...cos na wzor focusa myslalam.. Zobacz w Toyocie jaki fajny jest Yaris/ mały a duzy/ i dzięki kombinacji z tylnym siedzeniem idealna dwuosobówka z duzą płaską paką na psiaki. Pozdrawiam Quote
Mysia_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dostałam sms-a, że Misio spi w łóżeczku z Pańcią i koleżanką ;) Na spacerkach szaleje i szczeka na wszystko :evil_lol: No i oczywiście cały czas upomina się o głaskanie :loveu: Quote
Donvitow Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Dostałam sms-a, że Misio spi w łóżeczku z Pańcią i koleżanką ;) Na spacerkach szaleje i szczeka na wszystko :evil_lol: No i oczywiście cały czas upomina się o głaskanie :loveu: ~ To ta wiadomość na którą czekaliśmy! Quote
Donvitow Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):a bedzie ich jeszcze więcej ;) Obiecanki. Nadal jestem troche niespokojny bo Misio jak wybiegł rano z sypialni zbiegł do holu i z gracją siknął na narożnik ściany a potem walnął śliczna kupkę. Mam nadzieję że jego Pańcia da sobie z tym radę ale były mniejsze powody do pozbycia się pieska. Pozdrawiam. Jak się czegoś dowiesz daj znać. Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Na ten temat Pani nic nie wspominała... :roll: Mój Shogun na początku też mi sikał po ścianach, itp. :mad: Głównie w miescach gdzie zapach moich pozostałych psów był intensywny, czyli przy ich posłaniu , itd. ale oduczył się :p Quote
Donvitow Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Na ten temat Pani nic nie wspominała... :roll: To super. Moze to dla Niej nie problem jak jest psiarą. Wypadłem w poranniku i laczkach na ogródek/ pamietasz pogodę/ Misiek pokręcił się i biegiem do domu. W ciepełku dokończył kupkę. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts