Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
caroolcia, bardzo dziekujemy za fotki :p

Nie ma za co, wiesz jak to z rodzicami dinozaurami ;))))
trzeba czasem pomagac ;) zaraz oberwe bo donvito tu stoi - i tak sobie super radzi :diabloti:

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Misiu już od wczoraj w Sopocie :loveu:

czekam,y na szczegółowe relacje i foteczki oczywiście a przede wszytkim reakcję nowej pańciuchny i jej suńki!

Posted

Wczoraj dostałam sms-a, że początkowo Misio był trochę przestraszony... No i, że szczeka na rowery ;) Zobaczymy jakie wieści bedą dzisiaj :p Mrowa23 mogła by się zjawić i jakieś szczegóły przedstawić :cool3:

Posted

mrowa tu jest :razz:
szczegoliki mowicie...ja moge od siebie dodac tylko tyle ze misiek to dziarski facet ktory ustawil sobie mojego doga, na dzien dobry chcial nawiaz nowej pani- symcz jej sie wymsknela :lol: ale nie dal rady- wiecie ten przerost jego miesni :lol: jego kumpela to fajna psina a pani od razu pokochala choc zdziwila sie ze misiek taki ekhm dobrze zbudowany jest:D
a tutaj jedna fotka ktora zdazylam zrobic- lalo itd
misiek wyglada jakby potwora zobaczyl :D

a tutaj z mojego domu jeszcze obiecane fotki:
miso wywalil doga z jego kolderki i sam grzal dupke przy kominku :evil_lol:

tu moj koniowaty poznawal mniejszego brata i na samym poczatku chcial go nosic jak kota ale misiek szybko mu wytlumaczyl ze nie tedy droga;)

no i tu zadowolona mordka :)

Posted

Faktycznie na fotce wygląda na przerażonego nową koleżanką :evil_lol: Ale one też chudziutka nie jest :eviltong:

Fotki z domku Mrowy23 są suuuper :loveu: Pewnie dog zadowolony, że już Misio sobie pojechał? ;)

Posted

cos ty...biedak rozpacza ze stracil kumpla ale ja juz mu sie staram o nowego towarzysza :evil_lol: wiesz ja bylam zadowolona z misia bo dzieki temu moj pies zaczl jesc bo on taki nietete do jedzenia :roll:

Posted

Misio zaniemówił z wrażenia, kiedy zobaczył swoją koleżanką :lol: Ale będzie szczęśliwy, bo ma swój dom, rodzinkę i nawet koleżankę :lol:

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
az tak bardzo sie spodobalo przewozenie? ;)

Nie mogę wziąć psiaka do domu./zastałbym zmienione zamki ,plecak i moje trzy stwory a może nawet rybki na progu/ Praca-poza domem czasem 24h. Ale jeśli można dopiąć łańcuszek dobrej woli- mam malucha co malo pali/a jeszcze po odliczeniach podatkowych paliwo praktycznie 30% tańsze/- to czemu nie.

Posted

Donivitow doskonale cie rozumiem, wybierajac nowy samochod patrze najpierw czy zmieszcza sie 3-4 psy a potem cyz mi sie podoba i czy cena ludzka :D ktos ma w ogole jakies propozycje na samochod? bo mi juz sie koncza pomsyly...cos na wzor focusa myslalam..

Posted

mrowa23 napisał(a):
Donivitow doskonale cie rozumiem, wybierajac nowy samochod patrze najpierw czy zmieszcza sie 3-4 psy a potem cyz mi sie podoba i czy cena ludzka :D ktos ma w ogole jakies propozycje na samochod? bo mi juz sie koncza pomsyly...cos na wzor focusa myslalam..

Zobacz w Toyocie jaki fajny jest Yaris/ mały a duzy/ i dzięki kombinacji z tylnym siedzeniem idealna dwuosobówka z duzą płaską paką na psiaki.
Pozdrawiam

Posted

Dostałam sms-a, że Misio spi w łóżeczku z Pańcią i koleżanką ;) Na spacerkach szaleje i szczeka na wszystko :evil_lol: No i oczywiście cały czas upomina się o głaskanie :loveu:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Dostałam sms-a, że Misio spi w łóżeczku z Pańcią i koleżanką ;) Na spacerkach szaleje i szczeka na wszystko :evil_lol: No i oczywiście cały czas upomina się o głaskanie :loveu:

~
To ta wiadomość na którą czekaliśmy!

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
a bedzie ich jeszcze więcej ;)

Obiecanki.

Nadal jestem troche niespokojny bo Misio jak wybiegł rano z sypialni zbiegł do holu i z gracją siknął na narożnik ściany a potem walnął śliczna kupkę. Mam nadzieję że jego Pańcia da sobie z tym radę ale były mniejsze powody do pozbycia się pieska.
Pozdrawiam.
Jak się czegoś dowiesz daj znać.

Posted

Na ten temat Pani nic nie wspominała... :roll:
Mój Shogun na początku też mi sikał po ścianach, itp. :mad: Głównie w miescach gdzie zapach moich pozostałych psów był intensywny, czyli przy ich posłaniu , itd. ale oduczył się :p

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Na ten temat Pani nic nie wspominała... :roll:

To super. Moze to dla Niej nie problem jak jest psiarą. Wypadłem w poranniku i laczkach na ogródek/ pamietasz pogodę/ Misiek pokręcił się i biegiem do domu. W ciepełku dokończył kupkę.
Pozdrawiam