Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze jak na złość najpierw nie miałam neta, a potem okazało się, że DGM nie działa.... Tak to bym kombinowała do końca :roll: Zmarnowana szansa, qrczę..... :-(

Posted

Wiem, że ta Pani jest w niezbyt ciekawej sytuacji materialnej, napewno część drogi mogła by przejechać, bo bardzo jej zależy na Misiu.... :roll: Jednak nie chcę jej narażać na jakieś duże wydatki związane z adopcją Misia...
Ehhhh..... Jakby był jakiś transport to ja moge się dorzuć, ale niestety nie wiele, bo ostatnio jestem spłukana :-(

Posted

może ustalmy ile moglibyśmy zebrać.... Wtedy szybciej znajdzie się transport... Mrowa23 oferuje transport autkiem tylko potrzebna jest jej kasa na paliwo.... :roll: Ja jeszcze napisze do tej Pani , ktore czeka na Misia ;)

Posted

Pani Misia też zaoferowało dorzucić się, ja napewno też dam coś od siebie (zbieram zawsze potroszkę kasy na takie cele i mogła bym przeznaczyć jakieś 30 zł) :roll:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
może ustalmy ile moglibyśmy zebrać.... Wtedy szybciej znajdzie się transport... Mrowa23 oferuje transport autkiem tylko potrzebna jest jej kasa na paliwo.... :roll: Ja jeszcze napisze do tej Pani , ktore czeka na Misia ;)

Moze zacznijmy od tego- ile pieniędzy jest potrzebne?

Posted

Dziewczyny jesteście kochane :multi: Sandra powiedziała, że też się dorzuci :p
Mrowa23 jest w trakcie obliczeń ;) Może jeśli jakiś psiak też załapie się na ten transport to ktoś zrzuci sie z nami :roll:

Posted

Niech Mrowa powie na jakie paliwo jeździ jej samochód. Ja mogę ropę za darmo załatwić(w pewnych ilościach) lub za niewielką opłatą(mój tatuś ma znajomości)

Posted

na watku transportowym GEMSI oferuje transport 2 razy w miesiacu na trsie Katowice - Warszawa... Z Zabrza do Katowic to chyba niedaleko...
Z Wawy byłaby juz połowa drogi i połowa kasy na benzyne.
Skontaktujcie sie z Gemsi kiedy bedzie jechac? Moze akurat by Mrowie wtedy tez pasowało... :roll: