Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może zorganizować jakiś bazarek na nią? Zrobić wydarzenie na fb.
Żeby więcej ludzi sie o niej dowiedziało.

Ja niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo, moge tylko ogłaszać :(

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justynaz87']Na razie wyciągnijmy ją z klatki do innego psa, bo tamten ją zastrasza i tyle. Jeżeli morisowa nie ma gdzie jej upchać to w środę pojadę do schroniska i pójdę do opiekuna lub pani dyr z prośbą o przenosiny. Zaproponuje miejsce które podała Dada M, ale nie wiem czy z chęcią przeniosą budę. Czasem 3 psy siedzą w boksie z dwoma budami i nie można się doprosić o budę lub przeniesienie. Trzeba działać, pies stary, na pewno nie w pełni zdrowy a teraz jeszcze w stresie.[/QUOTE]
Brawo Jestem Za !!!

Posted

[quote name='Nina_Brzeg']Może zorganizować jakiś bazarek na nią? Zrobić wydarzenie na fb.
Żeby więcej ludzi sie o niej dowiedziało.

Ja niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo, moge tylko ogłaszać :([/QUOTE]

[B]Nina[/B] a masz fb i się w tym "łapiesz"? Ja niestety nie bardzo jestem obeznana.
Jakbyś mogła to możesz to zrobić?
Byłabym bardzo wdzięczna.

[B]Viola88[/B] zadeklarowała [B]10 zł.[/B] deklaracji stałej za co bardzo dziękuję!!!

[B]Kochani a czy byście mi pomogli w rozsyłaniu PV na temat tego wątku?[/B]
[I]Jak już pisałam w pracy mam tylko internet a co za tym idzie jeszcze by tego brakowało, żeby mnie zwolnili.[/I]

Posted

[quote name='Nina_Brzeg']To pierwsze moje wydarzenie, więc wszelkie uwagi prosze śmiało zgłaszać ;)

[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=202242913137464[/url][/QUOTE]
prosze o instrukcje jak to dalej rozeslac ,podnosic itp.

Posted

[quote name='justynaz87']ale nie wiem czy z chęcią przeniosą budę.[/QUOTE]

Otóż to ... hmmm, w sobotę adoptowana została Milka, ale nie pamiątam dokładnego nr boksu (ciąg B, schronisko tymczasowe, klatka prawie vis-a-vis B31). Psiaki z tego boksu są przyjazne, jedna sunia nieśmiała, 2 samce spokojne (sunia ma piaskową sierść, jeden z samców - tricolor). Może jeszcze nie zdążyli umieścić tam kolejnego psa.

Posted

[quote name='Dada M']Otóż to ... hmmm, w sobotę adoptowana została Milka, ale nie pamiątam dokładnego nr boksu (ciąg B, schronisko tymczasowe, klatka prawie vis-a-vis B31). Psiaki z tego boksu są przyjazne, jedna sunia nieśmiała, 2 samce spokojne (sunia ma piaskową sierść, jeden z samców - tricolor). Może jeszcze nie zdążyli umieścić tam kolejnego psa.[/QUOTE]

Zajrzę do nich i zobaczę co da się zrobić. My już chciałyśmy wcześniej przenieść Majkę do naszego psa. Opiekun nie chciał, bo nasz pies toleruje samce w klatce, a pies który z nią był nie (już go nie ma, trafił do szpitala i nie wiemy gdzie jest). A wiadomo, że w schronisku trudniej o miejsce dla samca, bo nie dość, że jest ich więcej to częściej się między sobą "kłócą". Teraz troszkę sytuacja się zmieniła, bo pies z którym jest trochę ją przytłacza i chociaż nie atakuje, to utrudnia jej życie. Ona jest stara, łagodna - potrzebuje spokoju, chociaż minimalnego. Istnieje też możliwość, że zaczyna chorować dlatego schudła. Ehh... Obie opcje są złe.

Posted

O Boże, 10 lat, to jest kawał życia człowieka i 3/4 życia psa a nawet więcej:-(
Nie mogę nic dołożyć, nie mam.
To jest straszne, nie powinien pies tyle lat być w schronisku, ale co się dziwić, przy takiej ilości psów, skąd tylu ludzi adoptujących brać....

Posted

[quote name='Nina_Brzeg']To pierwsze moje wydarzenie, więc wszelkie uwagi prosze śmiało zgłaszać ;)

[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=202242913137464[/url][/QUOTE]

Dodałam Ci juz zdjęcia na tablicę. Najważniejsze jest aby po zaakceptowaniu "WEZMĘ UDZIAŁ" kliknąć nad listą osób po lewej stronie "WYBIERZ GOŚCI" - wtedy zapraszacie bezpśrednio swoich znajomych. Mozna też wejść na inne psie wydarzenia i wysyłać privy do osób, które coś piszą na tablicy.
Powodzenia

Posted

[quote name='winter7']Aaaaaa, zapomniałam jeszcze o najważniejszym - dorzucę się 40 zł miesięcznie na psinkę.[/QUOTE]

[B]Winter[/B]- ukłony do samej ziemi!!!
[B]
Dziękuję, że jesteście i pomagacie jak możecie![/B]
No musi się udać, Majeczka chodź trochę musi zaznać dobrego, godnego życia!

Posted

Jestem na zaproszenie magdyski25. Niestety na razie kompletnie nie mogę pomóc finansowo... Przykro mi.
Na razie tylko podrzucę i będę mocno trzymała kciuki za Majeczkę!