BIANKA1 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Edi100 napisał(a):No dla Dredzika miksturka:) 3 miski gotowanego na raz? Matko, nadrabia:( No ............nie pełne , bo michy mam duże . Zjadł swoja porcję , i 2 kolegów . Quote
Edi100 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 agusiazet napisał(a):Czyli co zamówić na Twój adres? Tak. Dziekuję!. Jak Piesia zabierzemy z tamtąd, to karmę dam do DT. Quote
Edi100 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 BIANKA1 napisał(a):No ............nie pełne , bo michy mam duże . Zjadł swoja porcję , i 2 kolegów . Ło raju. Na zapas jakby. Biedny:( Quote
shirrrapeira Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Powiem tak, że Wy przywracacie mi wiarę w człowieka. Ja się zastanawiam nad otworzeniem miejsca, gdzie wpisywaliby się petsitterzy i inni zwierzolubni i stworzyć taką agencję, jak agencja nianiek, ale nie wiem czy to da się u nas. Jednak nawet rodzynek Arkadiusz jest tutaj jako przedstawiciel płci brzydkiej, co mnie niezmiernie cieszy.Jeśli będziecie tworzyć ten azyl, to może zechcecie zatrudnić kogoś to pomocy za symboliczną złotówkę. Właśnie dzisiaj mnie zdenerwowała informacja, że nie ma pieniędzy na uczniów uczących się zawodu, bo już marnych 150 zł nie ma, a w Niemczech taki uczeń ma wikt, opierunek i do tego oprócz tego 1500 Euro. I jednak można... Ech żeby u nas tak było. Można by pomóc zwierzakom. Quote
jaanna019 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jestem choć ta moja obecność to nic się zda, ale choć duchem wesprę. Oj Edi100, gdzie nie pójdziesz tam dramat. Quote
Edi100 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 jaanna019 napisał(a):Jestem choć ta moja obecność to nic się zda, ale choć duchem wesprę. Oj Edi100, gdzie nie pójdziesz tam dramat. Wiesz, tu w około peno takich dramatow. Jak zadziałać? Jak zaradzić?Mało nas kuchnia i pichotą to sie daleko nie dojdzie.Jak xmartix przyjeżdza, to mozemy dalej zajrzeć, tak jak dziś. Mam nadzieję, że "echo" się rozniesie, że jest ktos kto sprawdza i liczę że ludzie pomyslą trochę i zwierzom będzie lepiej. Quote
Edi100 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Suniczka dzika, nie udało nam się jej złapać:( W sobotę za tydzień kolejne podejście. W tygodniu zorganizuje jakieś jedzenie dla nich. Nie ogarniam tego wszystkiego:( Quote
NikaEla Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Edi100 napisał(a):Co do mikstury to wiem, że to były rozgotowane korpusy z marchewka i zmielone w maszynce:) O koteczku. Biały w czarne łateńki. Brak łapiny. Sporawy, przymilasty, lgnie do człowieka. Nie wiem ile ma, nikt nie wie ale dorosły na bank. Zaczęłam pisać ogłoszenie, ale nie wiem czy to KOT czy KOTKA? Quote
Edi100 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Nikaragua napisał(a):Zaczęłam pisać ogłoszenie, ale nie wiem czy to KOT czy KOTKA? Kot, kot:) Quote
NikaEla Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Edi100 napisał(a):Kot, kot:) Edi100 prosi = Edi100 ma :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1459454651 Quote
Edi100 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Nikaragua napisał(a):Edi100 prosi = Edi100 ma :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1459454651 Dziękuję, wierzę że mu się poszczęści! Quote
Edi100 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 arkadiusz napisał(a):To małe cudo było na łańcuchu od krowy. Piesek pojechał do Marty i tam zostanie tymczasowo. Kociak bez łapki. Pan zgodził się go zabrać. Bardzo pilnie potrzebny DT dla Tego mikro mikro Psa z łańcucha!:( Quote
malagos Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A coś sie zmieniło, nie został u Marty? Quote
Edi100 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 malagos napisał(a):A coś sie zmieniło, nie został u Marty? Marta musi wyjechać pilnie. Ale już cosik się klaruje z DT. Będę wiedziała po połuniu. Trzymajcie kciuki! Quote
NikaEla Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Edi100 napisał(a):Marta musi wyjechać pilnie. Ale już cosik się klaruje z DT. Będę wiedziała po połuniu. Trzymajcie kciuki! Trzymamy, trzymamy. Piękny jest ( w moich ulubionych psich kolorach :) ) Quote
Edi100 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Nikaragua napisał(a):Trzymamy, trzymamy. Piękny jest ( w moich ulubionych psich kolorach :) ) Piękny i taki maleńki. I taki uległy. Quote
Edi100 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Nikaragua napisał(a):To jest dorosły piesek? Tak, raczej tak. Czekam aż DT się odezwie i napisze wsio. Ale to raczej wieczorkiem będzie. Quote
NikaEla Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Edi100 napisał(a):Bardzo pilnie potrzebny DT dla Tego mikro mikro Psa z łańcucha!:( Gdyby to ode mnie zależało już byłby u mnie. Ale TM stawia stale silny opór. Quote
Edi100 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Za dwie godzinki Malutek zawita u ulv:) Nie wiem czy na chwilke do DT. Pewnie sama napisze jak on dotrze. Ulv, z serca dziękuję:) Quote
Edi100 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 agusiatet zamówiła karmę i w tygodniu jak przyjdzie ktoś podwiezie, by psy miały co jeść. Dziękuję kochana!Poprosiłam xmartix o puszki TOZ, tu do Żmigrodu. Moze jakoś pomału by się uzbierały grosze na jedzenie dla zwierząt tych które zostaną w Żmigrodzie. Poproszę kogoś od Koników o przyjazd i zbadanie sytacji ( Myślałam O Tarze, bo to blisko) Dowiem się czy Konie i źrebak czasem nie na mięso przeznaczone... Duży psiak szuka DT, DS. Mała sunieczka też DT i kot też. O tyle dobrze że na tamtej działce jest woda i widziałam jak Pan dawał wodę, tylko taka prosto z pomby, zimna bardzo:( Quote
BIANKA1 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Edi100 napisał(a):Za dwie godzinki Malutek zawita u ulv:) Nie wiem czy na chwilke do DT. Pewnie sama napisze jak on dotrze. Ulv, z serca dziękuję:) A co z Dredzikiem ? Miała po niego dzisiaj przyjechac . Quote
Edi100 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 BIANKA1 napisał(a):A co z Dredzikiem ? Miała po niego dzisiaj przyjechac . Bożenko, nie wiem:(xmartix miała wyruszyć do wrocławia i zabrać małe zo sobą. Te które są u Niej na DT Zaraz zapytam, wyślę sms. Quote
Recommended Posts