Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikaragua napisał(a):
W garnku kipi mi dla żmigrodzkich psiaków 3kg "mikstury". Kto chce? Kto che?
Kipi powiadasz?:)
Dzis chucherko Dredzik jedzie do ulv, a on taki chudzieńki i to gotowane bardzo by mu zasmakowało:):)

Posted

Chciałbym już piękne allegro dla małego zrobić, ale nie wiem co napisać :( Że mały, uległy, dorosły. Widział go wet, żeby określić wiek i zdrowie? Jak z łańcucha to pewno brudzi w domu ? A może nie? Ma szczepienia? Kto coś wie?

Posted

Nikaragua napisał(a):
Chciałbym już piękne allegro dla małego zrobić, ale nie wiem co napisać :( Że mały, uległy, dorosły. Widział go wet, żeby określić wiek i zdrowie? Jak z łańcucha to pewno brudzi w domu ? A może nie? Ma szczepienia? Kto coś wie?

Małe z łańcucha jest u ulv i zapewne wieczorkiem będzie umiała wsio powiedzieć. Nie bylismy u weta, bo to wszystko szybko było i nieprzewidziany piesio:( Ale nie mogliśmy Go tam zostawić:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Małe z łańcucha jest u ulv i zapewne wieczorkiem będzie umiała wsio powiedzieć. Nie bylismy u weta, bo to wszystko szybko było i nieprzewidziany piesio:( Ale nie mogliśmy Go tam zostawić:(

Oczywiste, że nie mogłyście go zostawić! Poczekam na wieści. Na weta dla małego mogę się dołożyć.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Oczywiste, że nie mogłyście go zostawić! Poczekam na wieści. Na weta dla małego mogę się dołożyć.

Dziękuję, dziękuję!:)
Tez czekam na info od ulv, tylko chwilkę go widziałam i głaskałam.On z tej radości ze Go odpinamy przylegał do ziemi taki poddany, ale ogonek latał.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Małe jest idiotycznie małe, kudłate, śmierdzi jak piorun, poza tym jest ciche, miłe i raczej spokojne. Kąpiel niezbędna, potem się wybierzemy do weta na ogólny ogląd.

Fajnie brzmi idiotycznie małe, kudłate, ciche, raczej spokojne:) Mnie fajnie ze Śmierdzi. Ale to przejściowe:)
Magda, ile on może mieć latek?
Dodam, ze chudzina:( To akurat poczułam głaskając:(

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Małe jest idiotycznie małe, kudłate, śmierdzi jak piorun, poza tym jest ciche, miłe i raczej spokojne. Kąpiel niezbędna, potem się wybierzemy do weta na ogólny ogląd.

Micha jedzonka czeka ugotowana. Dla Dredzika lub dla małego (Togo?) lub w ogóle dla innego głodomora. Mogę juto rano lub ew dziś wieczór zawieźć jeśli gdzieś w centrum :) Już pisałam - na weta dla małego się dokładam.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Micha jedzonka czeka ugotowana. Dla Dredzika lub dla małego (Togo?) lub w ogóle dla innego głodomora. Mogę juto rano lub ew dziś wieczór zawieźć jeśli gdzieś w centrum :) Już pisałam - na weta dla małego się dokładam.

Wow:) ulv mieszka w ścisły,m centrum to może jakoś się uda:)
Podaję numer do ulv na pw i dziękuję z serca!:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Wow:) ulv mieszka w ścisły,m centrum to może jakoś się uda:)
Podaję numer do ulv na pw i dziękuję z serca!:)

Dodzwoniłam się, jutro zawiozę jedzonko i zobaczę psiaki. Trzeba szybko te psy ogłaszać i do domków posyłać, bo Ulv mówi, jest już maksymalnie zapsiona (7, słownie: siedem).

Posted

jutro TŻ może zawieźć yorczka od Bianki do Ulv, ja jechałam dziś do Wro, mogłam go wieźć.. no ale się nie zgraliśmy, nie ważne

piesek jest mniejszy od Toski i jest przecudny :)

napiszemy do inspekcji ws koni

Posted

Nikaragua napisał(a):
wiek? mniej więcej.. Jeśli jest u ULV to jutro zrobię mu zdjęcia :)

Wiek młody;) Zrób foteczki, zrób:) Oka nacieszymy też:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Wiek młody;) Zrób foteczki, zrób:) Oka nacieszymy też:)

Postaram się zrobić fotki :) i jutro zrobię super allegro ;) W domu się ze mnie śmieją, ale nie dam się !

Posted

Nikaragua napisał(a):
Postaram się zrobić fotki :) i jutro zrobię super allegro ;) W domu się ze mnie śmieją, ale nie dam się !

Daj radę, daj kochana:):)