Edi100 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Nie mam wieści:( i w sumie się martwię. Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 W garnku kipi mi dla żmigrodzkich psiaków 3kg "mikstury". Kto chce? Kto che? Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ulv to we Wrocławiu? w której części? Może dam rade zawieźć lub jakoś się umówić??? Quote
Edi100 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Nikaragua napisał(a):W garnku kipi mi dla żmigrodzkich psiaków 3kg "mikstury". Kto chce? Kto che?Kipi powiadasz?:) Dzis chucherko Dredzik jedzie do ulv, a on taki chudzieńki i to gotowane bardzo by mu zasmakowało:):) Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Chciałbym już piękne allegro dla małego zrobić, ale nie wiem co napisać :( Że mały, uległy, dorosły. Widział go wet, żeby określić wiek i zdrowie? Jak z łańcucha to pewno brudzi w domu ? A może nie? Ma szczepienia? Kto coś wie? Quote
Edi100 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Nikaragua napisał(a):Chciałbym już piękne allegro dla małego zrobić, ale nie wiem co napisać :( Że mały, uległy, dorosły. Widział go wet, żeby określić wiek i zdrowie? Jak z łańcucha to pewno brudzi w domu ? A może nie? Ma szczepienia? Kto coś wie? Małe z łańcucha jest u ulv i zapewne wieczorkiem będzie umiała wsio powiedzieć. Nie bylismy u weta, bo to wszystko szybko było i nieprzewidziany piesio:( Ale nie mogliśmy Go tam zostawić:( Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Edi100 napisał(a):Małe z łańcucha jest u ulv i zapewne wieczorkiem będzie umiała wsio powiedzieć. Nie bylismy u weta, bo to wszystko szybko było i nieprzewidziany piesio:( Ale nie mogliśmy Go tam zostawić:( Oczywiste, że nie mogłyście go zostawić! Poczekam na wieści. Na weta dla małego mogę się dołożyć. Quote
Edi100 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Nikaragua napisał(a):Oczywiste, że nie mogłyście go zostawić! Poczekam na wieści. Na weta dla małego mogę się dołożyć. Dziękuję, dziękuję!:) Tez czekam na info od ulv, tylko chwilkę go widziałam i głaskałam.On z tej radości ze Go odpinamy przylegał do ziemi taki poddany, ale ogonek latał. Quote
ulvhedinn Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Małe jest idiotycznie małe, kudłate, śmierdzi jak piorun, poza tym jest ciche, miłe i raczej spokojne. Kąpiel niezbędna, potem się wybierzemy do weta na ogólny ogląd. Quote
Edi100 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 ulvhedinn napisał(a):Małe jest idiotycznie małe, kudłate, śmierdzi jak piorun, poza tym jest ciche, miłe i raczej spokojne. Kąpiel niezbędna, potem się wybierzemy do weta na ogólny ogląd. Fajnie brzmi idiotycznie małe, kudłate, ciche, raczej spokojne:) Mnie fajnie ze Śmierdzi. Ale to przejściowe:) Magda, ile on może mieć latek? Dodam, ze chudzina:( To akurat poczułam głaskając:( Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ulvhedinn napisał(a):Małe jest idiotycznie małe, kudłate, śmierdzi jak piorun, poza tym jest ciche, miłe i raczej spokojne. Kąpiel niezbędna, potem się wybierzemy do weta na ogólny ogląd. Micha jedzonka czeka ugotowana. Dla Dredzika lub dla małego (Togo?) lub w ogóle dla innego głodomora. Mogę juto rano lub ew dziś wieczór zawieźć jeśli gdzieś w centrum :) Już pisałam - na weta dla małego się dokładam. Quote
Edi100 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Nikaragua napisał(a):Micha jedzonka czeka ugotowana. Dla Dredzika lub dla małego (Togo?) lub w ogóle dla innego głodomora. Mogę juto rano lub ew dziś wieczór zawieźć jeśli gdzieś w centrum :) Już pisałam - na weta dla małego się dokładam. Wow:) ulv mieszka w ścisły,m centrum to może jakoś się uda:) Podaję numer do ulv na pw i dziękuję z serca!:) Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Edi100 napisał(a):Wow:) ulv mieszka w ścisły,m centrum to może jakoś się uda:) Podaję numer do ulv na pw i dziękuję z serca!:) Dodzwoniłam się, jutro zawiozę jedzonko i zobaczę psiaki. Trzeba szybko te psy ogłaszać i do domków posyłać, bo Ulv mówi, jest już maksymalnie zapsiona (7, słownie: siedem). Quote
xmartix Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jutro TŻ może zawieźć yorczka od Bianki do Ulv, ja jechałam dziś do Wro, mogłam go wieźć.. no ale się nie zgraliśmy, nie ważne piesek jest mniejszy od Toski i jest przecudny :) napiszemy do inspekcji ws koni Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 xmartix napisał(a): piesek jest mniejszy od Toski i jest przecudny :) Do ogłoszeń to trochę mało informacji. Można coś jeszcze ???? Quote
xmartix Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 wesoły, nakolankowy pieske, uwielbiający kontakt z człowiekiem, bardzo uległy Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 xmartix napisał(a):wesoły, nakolankowy pieske, uwielbiający kontakt z człowiekiem, bardzo uległy wiek? mniej więcej.. Jeśli jest u ULV to jutro zrobię mu zdjęcia :) Quote
xmartix Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Edi dawaj mi ten adres tamtego miejsca bo umieram z choroby i musze sie połozyć Quote
xmartix Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 hmm sama nie wiem, strzelam ze 2-3 lata Quote
Edi100 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Nikaragua napisał(a):wiek? mniej więcej.. Jeśli jest u ULV to jutro zrobię mu zdjęcia :) Wiek młody;) Zrób foteczki, zrób:) Oka nacieszymy też:) Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Edi100 napisał(a):Wiek młody;) Zrób foteczki, zrób:) Oka nacieszymy też:) Postaram się zrobić fotki :) i jutro zrobię super allegro ;) W domu się ze mnie śmieją, ale nie dam się ! Quote
xmartix Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 czy koś może mi pomóc wstawixc zdjęcia na watek suni z 9 małymi?? bo nie mogę coś, podajcie mi ktoś na pw maila, dzieki :) http://www.dogomania.pl/threads/200293-Bezdomna-suczka-%28rasa-my%C5%9Bliwska%29-bez-oka-z-9-dzie%C4%87mi-na-dzia%C5%82ce!!! Quote
Edi100 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Nikaragua napisał(a):Postaram się zrobić fotki :) i jutro zrobię super allegro ;) W domu się ze mnie śmieją, ale nie dam się ! Daj radę, daj kochana:):) Quote
NikaEla Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 xmartix napisał(a):czy koś może mi pomóc wstawixc zdjęcia na watek suni z 9 małymi?? bo nie mogę coś, podajcie mi ktoś na pw maila, dzieki :) http://www.dogomania.pl/threads/200293-Bezdomna-suczka-%28rasa-my%C5%9Bliwska%29-bez-oka-z-9-dzie%C4%87mi-na-dzia%C5%82ce!!! ja nie umiem jeszcze wstawiać zdjęć :( ale się nauczę! Quote
Recommended Posts