Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xmartix napisał(a):
Dziewczyny i Arek ile ona waży? tzn jest większa od Togusia? bo chyba nie a na zdjęciach taka duza wyszla

Marta ze 3 kg waży. Chuda jest bardzo:(
Dalej się nie poruszyła nawet:(

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arkadiusz napisał(a):
tak ma moją rękę ok 5 kg. jakoś strasznie wychudzona nie jest. potrzebna jej kąpiel :)

Pod sierscią sterczącą, czuć kostki:(

Posted

Nie ma kiciusia:shake: Nie wrócił jeszcze z wędrówki:( Pan mówił Kropce i arkadiuszowi, ze te pozostałe to dziewczyny:shake: Myślę by je wysterylizować. To chyba nawet konieczność

Posted

Julia84 napisał(a):
Czy ten łaciaty Psiaczek, który był przywiązany na krowim łańcuchu :-( ma osobny wątek?

Nie ma. Ale łaciatek malutek jest w DT u ulv. Nie zostawiliśmy Go. jest cudny przytulasty i szuka super domku!

Posted

agusiazet karma doszła. Dziękujemy! Jak duży trafi do DT to karma trafi z nim:) Dt tylko wyczarowac. te co zostały psiunie ( w porywach 3 ) mają jeszcze zapas, bo xmartix załozyła a ja z bazarków oddam.

Posted

Edi100 napisał(a):
Nie ma. Ale łaciatek malutek jest w DT u ulv. Nie zostawiliśmy Go. jest cudny przytulasty i szuka super domku!

Właśnie wróciłam z ferii, dostałam maila od pani ze Zgorzelca, która jest zainteresowana Togusiem. Napisałam do niej maila i czekam na odp. A może dzwoniła do Edi lub Ulv, których nr tel są w ogłoszeniu?

Posted

Nikaragua napisał(a):
Właśnie wróciłam z ferii, dostałam maila od pani ze Zgorzelca, która jest zainteresowana Togusiem. Napisałam do niej maila i czekam na odp. A może dzwoniła do Edi lub Ulv, których nr tel są w ogłoszeniu?

Do mnie nie. Może do ulv, ale nie wiem:(

Posted

Na allegro ma 3 obserwatorów, maila wysłanego 22lutego z zapytaniem dostałam jednego: cytuję:

Dzień dobry. Muszę przyznać,że cudny jest ten piesek. I bardzo chętnie dałabym mu ciepły kochający dom. Jednak nie jestem z Wrocławia a z okolic Zgorzelca i obawiam się że odległość mogłaby stanowić kłopot we wzięciu psiaka,chyba że państwo zaproponowaliby jakieś rozwiązanie tego problemu? ze zniecierpliwieniem czekam na odpowiedź. Natalia

Posted

Nikaragua napisał(a):
Zapytałam Ulv na PW, ale nie dostałam odpowiedzi. Może się Pani odezwie zobaczymy...

Fajnie by było, jakby te wszystkie biedy miały już domy. Takie moje marzenie.

Posted

Telefony były trzy- ze Szczecina (Xmartix ma namiary, miała być już zorganizowana wizyta..), ze Stargardu Szczecińskiego (Pani miała się dziś odezwać ponownie, ale cisza) i z okolic Zgorzelca (*obiecałam, że się odezwę, jak wypadła wizyta w Szczecinie, czy psiak jeszcze będzie "do wzięcia" i ew zaproponuje inne).