dominikabankert Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 pudelku co tak cicho u Ciebie, dzis widzialam pudla w autobusie tez czarny:) widac juz przyzwyczajony do podrozy komunikacja:) Quote
jaanna019 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Sporo wejść na allegro. Był jakiś odzew? Quote
coronaaj Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 jaanna019 napisał(a):Sporo wejść na allegro. Był jakiś odzew? Chyba Anity telefon nic nie pisala....JUlkita tez sie nie odzywa ...weekend... Quote
joanna83 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 coronaaj napisał(a):Chyba Anity telefon nic nie pisala....JUlkita tez sie nie odzywa ...weekend... W Allegro jest podany mój nr i mój mail, ale nikt się nie odzywał. Czekam na fotki z DT, bo te są takie sobie. I na potwierdzenie wieku Jokiego przez weta (nasz ocenił go na około 8 lat). Quote
coronaaj Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Potrzebna wizyta przedadopcyjnadla Samborka okolice Poznania ...znacie cioteczki z Poznania? http://www.dogomania.pl/threads/187917-HELP!!!Osoba-do-wizyty-przedadopcyjnej-Poznań-!!-TYLE-CZEKAŁ-POMÓŻCIE-PROSIMY!!?p=16364948&posted=1#post16364948 Quote
Onaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 I jak tam Joki w dt ? Są jakieś wieści, zdjęcia :) ? Quote
dominikabankert Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 sluchajcie przepraszam ale ja dopiero karton z ciuchami wysle w poniedzialek:( wczesniej nie dam rady:( Quote
jaanna019 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dla mnie domek w Poznaniu sprawdzała Conceited. Quote
coronaaj Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='jaanna019']Dla mnie domek w Poznaniu sprawdzała Conceited. Chyba juz kogos maja...dziekuje...zapisze na jakisn inne przedadopcyjne... Teraz relacje z DT o Jokim i Pepe Dziekuje cioteczki...teraz relacje bezposrednio z DT. "....Pudelki oba ok. Pójdę z nimi do fryzjera. załatwiam takiego przyzwoitego. Do weta z Jokisiem tez w tym tygodniu. Pepe zaczął jeść. Pepe ma szyjke chudą, więc obroża maleńka, a szelki to mojego kota się na nim dopinają, tyle, ze na ostatnią dziurkę. Joki jest grubszy, on taki solidny pudel średniak. Pepe to złośnik. jak zostaje sam, to nie dość, że się drze, to jeszcze potrafi kupe i siusiu z siebie wycisnąć, choć przed wyjściem był na trawie. I jeszcze jak sie mu grozi palcem, to on warczy i się denerwuje. Nie można mu tez nic kazać, bo się wścieka. Joki grzeczny jest, ale konieczna ta kastracja. Nie chcę, zeby ludzie się zniechęcili, ze on chce kopulować cały czas. I fotki zrobię. Na razie u nas mrozy do -20 oC. Śnieg i słońce piekne, ale zimno, aż strach....." Zobaczymy co z nich zrobi fryzjer...u nich zimno - 20C nie zazdroszcze... Watek Pepe http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***#post16368685 Quote
coronaaj Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 dominikabankert napisał(a):sluchajcie przepraszam ale ja dopiero karton z ciuchami wysle w poniedzialek:( wczesniej nie dam rady:( Nie ma pospiechu nie martw sie i tak mnie w W-wie nie ma.... Quote
Energy Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To czekam na fotki chłopaków:lol: Zrobiłam przelew na Jokiego w połowie zeszłego tygodnia, nie ma info jeszcze? Quote
coronaaj Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Energy napisał(a):To czekam na fotki chłopaków:lol: Zrobiłam przelew na Jokiego w połowie zeszłego tygodnia, nie ma info jeszcze? Mam wplate ale to bylo na Pepe 100zl...bede pytac czy doszlo? Joki potrzebuje kastracji ASAP bo mu kopulowac sie chce...stary dziad No 8 letni na pudle to nic....juz wet umowiony ale trzeba sprawdzic stan zdrowia czy gotowy na narkoze..prosze o to wziewna ...lagodniejsza... Bedzie wizyta u dr Garncarza bo cos ze wzrokiem....dla Jokiego i Pepe... Quote
Energy Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 coronaaj napisał(a):Mam wplate ale to bylo na Pepe 100zl...bede pytac czy doszlo? Na Pepe była wcześniej i już jest potwierdzona:lol: Jaki stary dziad? W kwiecie wieku:multi: Quote
coronaaj Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Energy napisał(a):Na Pepe była wcześniej i już jest potwierdzona:lol: Jaki stary dziad? W kwiecie wieku:multi: 8 lat ..wiec masz racje...schron ocenil na wiecej.. Zalalo nas w garazu...zgroza ..maz myslal, ze zamrazalnik okazalo sie , ze bojler z goraca woda "sikal" pod sufit..kupilismy zamrazalnik (przywioza w piatek) idziemy kupic bojler ..znaczy Joe...bede miala nowy co nie potrzeba odmrazac... Quote
dominikabankert Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 wyslalam fanty na bazarek jednak dzisiaj:) Quote
dominikabankert Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Yoki ale tu pustki pamietam o Tobie piesku fanty na bazarek beda na pewno do srody wysylalam 2 paczki tego samego dnia i jedna juz dotarla dzisiaj Quote
ula_cz Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 No wlaśnie co tutaj taka cisza?? może jakieś ogłoszenia Jokiemu zrobić? Quote
joanna83 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='ula_cz']No wlaśnie co tutaj taka cisza?? może jakieś ogłoszenia Jokiemu zrobić? Ula jak masz wenę to jak najbardziej;) Tylko chyba fotki lepsze by się przydały... Dominika dostałam dziś paczkę. Dziękuję bardzo. Bazarek będzie na dniach :) Quote
ula_cz Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 no właśnie fotki i dane do kogo się zgłaszać :) Quote
joanna83 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Namiary będą chyba bezpośrednio na DT, ale czekamy nadal na fotki, bo Joki niechętnie chyba pozuje ;) Quote
joanna83 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Uwaga, uwaga! Są foteczki :multi: I jeszcze wieści z DT: "... troszkę go podstrzygłam, bo miał łupież. Joki jest fantastyczny! Wiesz, że ten aparat spi z moją córką w łóżku i to z łepkiem na poduszce?;) Jest świetny. Bawi się, gryzie piłki, gania kota (serio-komiczne to, bo sensuje kota na słuch, ale dziś uszczypnął mojego kota za tyłek-udało mu się:D) Wyniki krwi rewelacja, będę mu umawiała kastrację." Prosimy o pomoc w ogłaszaniu :) kontakt do ogłoszeń: Monika 604-250-839. Quote
Energy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ale numer :cool3: sznupek wyszedł po podcięciu:evil_lol: Całkiem inny psiak, super wygląda:loveu: Quote
malawaszka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 obcięli dupelka na sznupka i od razu mi linki posyłają - niestety nie mam jak pomóc bo mam sytuację patową u Gustawa i gadam sama ze sobą na wątku... http://www.dogomania.pl/threads/193726-GUSTAW-sznaucer-olbrzym-kt%C3%B3ry-uciek%C5%82-przed-kul%C4%85-my%C5%9Bliwego-ZBIERA-NA-KOJEC-POM%C3%93%C5%BBCIE/page17 Quote
coronaaj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='malawaszka']obcięli dupelka na sznupka i od razu mi linki posyłają - niestety nie mam jak pomóc bo mam sytuację patową u Gustawa i gadam sama ze sobą na wątku... http://www.dogomania.pl/threads/193726-GUSTAW-sznaucer-olbrzym-kt%C3%B3ry-uciek%C5%82-przed-kul%C4%85-my%C5%9Bliwego-ZBIERA-NA-KOJEC-POM%C3%93%C5%BBCIE/page17 Najwazniejsze ze weszlas i nas odwiedzilas...dziekuje w imieniu pudlasow...wejde na watek jak sie w wyrobie...z chalupa, psami, ostanio dach...no i wiele innych spraw.. Ostanie wiesci z DT ".....http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16428160#post16428160 To watek Pepe..bo o nim tez bedzie mowa..cytuje... "... lekarz powiedział, żeby Pepka nie kastrować. Bo on staruszek. Nie powiem siły i ochotę, to on ma;), ale zawsze w tym wieku taki zabieg to ryzyko. Chłopakom w ogóle trudno robić zdjęcia, bo Joki z powodu ślepoty kręci łebkiem i tak nas namierza-tzn. słuchając, gdzie idziemy, czy skąd dobiegają nasze głosy, a Pepe to królewicz. jak nie chce, to nie ma zmiłuj. Mówię Ci, jakie cyrki były ze strzyżeniem. Mąż mu podsuwał przysmaki do pyszczka, a ja starałam się strzyc. Bo ten mały wariat chciał mnie gryźć. On w ogóle wszystkich gania:) I psy, i koty, i mojego męża:D Alu, po kaszlu Pepe ani śladu. Mówię Ci, jak on się rozkręcił. Ja z nim na początku, jak z jajeczkiem się obchodziłam, papkę do jedzenia dawałam. A to normalny pies, dzielny, charakterny, choć strasznie mikry:) Szelki powinny być dobre...." DOSTALAM ZDJECIA ALE MAM PROBLEM Z WKLEJENIEM..MOZE KTOS POMOZE TO WYSLE NA EMAIL..JAKAS APLIKACJA SILVER...COS TAM.. Joki pojdzie na konsultacje do dr.garncarza moze bedzie operacja...jak zacma to ok...Dudzia tez ma podobny problem.. To zdjecie mnie sie bardzo podoba z podrozy do DT...z innymi mam problem... Quote
coronaaj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='faith35']Czy można prosić o zdjęcia do ogłoszeń? jaanna019 proszę o fotki.. Mozesz jej wyslac...cos wybierze... Quote
Recommended Posts