Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

ale:

[quote name='"Marta Chomicka"']Ogólnie jest bardzo grzeczna, z jednym małym wyjątkiem: upodobała sobie zjadanie posłań naszego drugiego psa, a gdy schowałam posłanie napoczęła fotel ;-)
Wszyscy bardzo się z nią zżyliśmy, wniosła do domu mnóstwo i... nowy fotel :->
[/quote]

może ktoś ma pomysł - jak przeciwdziałać? skąd takie zachowanie?
dodam, że swojego posłania nie niszczy, a fotel dopiero, jak posłanie Shaggego zostało schowane..

• 4 weeks later...
Posted

przed chwilą rozmawiałam z p. Martą - Panią Dinki - wszystko układa się bardzo dobrze :)
Jak Pani wychodzi do pracy, Dinka zostaje na dworze - jest zadowolona, sąsiedzi, którzy cały dzień są w domu, rozmawiają z nią :) poza tym zostaje z kością sporą, coby jej się nie nudziło ;)
Nawet nie kopie już w ogródku :D

z Shaggym się kumplują, Dinka jest rozpieszczana :)

I poluje na myszy..polne myszy.. na spacerach na łąkach :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dinka wybiera się na wakacje ze swoim kumplem ;)

[FONT=Verdana]

"Marta Chomicka" napisał(a):
Witam po dłuższej przerwie :-)
Dina wyrosła na grzecznego domowego pieska. Uwielbia się przytulać, zdecydowanie woli dom od podwórka. Do egzaminu na tresurze co prawda nie przystąpiła, no bo to Dina :-) . Ale... jest bardzo posłuszna. Spuszczamy ją ze smyczy i wesoło wraca na zawołanie. W sobotę wyjeżdża na wakacje na Mazury :-) . Załączam kilka zdjęć Dinki.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
http://imageshack.us/g/837/p1010371m.jpg/
[/FONT]

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

czy ktoś pamięta naszą Dinkę?
parę zdjęć: http://imageshack.us/g/836/p1010902l.jpg/

cytat:

"Sunia czuje się bardzo dobrze, rozrabia jak szczeniak, ale da się nad nią łatwo zapanować. Często się słucha i możemy spuszczać ją na spacerach ze smyczy. Przewodzi naszej 'psiej rodzinie' i dzielnie opiekuje się młodszą 'siostrą' Norą (zdjęcia w załączeniu), 'wujkiem' Shaggym (na którego posłaniu usiłuje się ułożyć na zdjęciach) i szczeniakiem, który czeka u nas na adopcję."

Posted

Pamięta :)
W przypływie lekkomyślności pokazywałam ją TŻ'towi, który sprowadzał mnie na ziemię :evil_lol: Mam słabość do niebieskookich psów.
Cudnie! Najfajniej wygląda w legowisku, bo jej wszystko wystaje :lol: