sylwija Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 z tego samego miejsca, co Dinka, jest Ylva Nie mogę zapomnieć jej oczu smutnych i płaczu - caly czas słyszę. Bardzo zależy mi na tym, żeby ją stamtąd wydostać. Cały czas myślę, jak to zrobić.. http://www.dogomania.pl/threads/2029...mo%C5%BCmy-jej Quote
sylwija Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Pewna Pani zainteresowała się Dinką, ale jej mąż ma innego psiaka upatrzonego i jutro jadą oglądać tamtego więc raczej Dinki juz nie będą chcieli, zresztą ją powinien ktoś pokochać od pierwszego wrażenia, a nie traktować jako rezerwę ;) trochę jestem może rozgoryczona, ale wiem, że strasznie jest dużo psów szukających, potrzebujących domu.. Quote
bric-a-brac Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Nie było mnie chwilę na dogo, ale myślami byłam. Gdybym mogła, wzięłabym ją... ech, życie... chcieć a móc = przepaść... W górę pięknooka! Quote
Igiełka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jeszcze znajdzie się Ktoś dla którego Dina będzie tą piękną, mądrą i jedyną życzę Jej tego z całego serca :) Quote
sylwija Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 wygląda na to, że Dinka ma sporo cech husky.. niekoniecznie najlepszych. Poza skłonnością do ucieczek, okazała się być bardzo .. skoczna. Ogrodzenie 120 to dla niej pestka :D za to na plus można zaliczyć jej stosunek do dzieci - mogą z nią zrobić dosłownie wszystko i jest cala szczęśliwa :) Quote
sylwija Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 ślicznotka będzie miała jednak zabieg - związany z tym grudkowym zapaleniem trzecich powiek, nie da rady farmakologicznie wyleczyć :( - w poniedziałek już.. Quote
bric-a-brac Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Trzymaj się ślicznotko, jedna z trojga moich ulubieńców na dogo ;) Quote
sylwija Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 najgorsze, że nikt nie dzwoni. Jest śliczna, kochana, młodziutka, ale nie jest rasowa .. Ani to husky, ani owczarek Moim zdaniem przez to jest właśnie niezwykła, oryginalna...ale cóż.. Quote
sylwija Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 ja cały czas liczę na wiosnę ;) że ludzie się uaktywnią :D Quote
Igiełka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 sylwija napisał(a):ja cały czas liczę na wiosnę ;) że ludzie się uaktywnią :D dobrze wiedzieć:) Quote
sylwija Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 żeby ktoś jej banerek zrobił... może by więcej osób zajrzało do Dinki.. Quote
sylwija Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dinka - mój tymczasik :) i zero zainteresowania :( Quote
sylwija Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Dinka pojechała na zabieg do gabinetu okulistycznego. Trochę się denerwuję - ma być o 8:30.. z bazarku ogłoszeniowego ma 50 ogłoszeń zrobionych przez Ziutkę - dziękuję. Może coś się ruszy. Myślałam, ze jej dużym atutem, poza urodą, jest wiek młodziutki, a tu.. coraz starsza się robi ;) Quote
Igiełka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 z zaciskniętymi mocno kciukami czekamy na wieści :) Quote
sylwija Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 zabieg przeszła pomyślnie, trochę poruszenie wywołała swoją niezwykła urodą w lecznicy :) Oczka łzawią i opuchnięte, teraz przez 2 tygodnie 2 x dziennie 2 rodzaje kropelek i 95% szans, że się nie odnowi choroba. podobno bardzo dużo grudek w lewym oczku było.. jak zejdzie opuchlizna, to porobię nowych zdjęć :) Quote
Bjuta Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Śliczna dziewczyna! Może spróbuj jej zrobić fotki do ogłoszeń takie z niskiej pozycji (z przyklęku), żeby pychol pięknie wyszedł), można też spróbować ze słońcem z tyłu, żeby miała podświetlony zarys głowy (tzw. kontrę) Quote
sylwija Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 dobrze mówisz :) dzięki. Tylko teraz trzeba poczekać, bo po tym zabiegu ma opuchnięte oczka i zaczerwienione.. To może potrwać kilka dni.. Quote
sylwija Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 ech, Dinka kochana, nikt nie dzwoni, nikt nawet nie zagląda do Ciebie :( Quote
Igiełka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jestem u Dinusii :) wspaniała sunia dobrze że już po zabiegu :) Quote
Recommended Posts