Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem o co chodzi...dzisiaj rano dostalam sms-a od Blanki ze przyjezdza po Tobisia i bedzie miedzy 16-17...wiec czekalam caly dzien...
przed chwila dostalam drugiego sms-a ze jutro kolo poludnia przujedzie po Tobiasz SzczepoN, wiec jutrzejsza wizyty Dudzi u weta musze przelozyc na wtorek...bez komentarza...

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odezwał się do mnie na maila bardzo konkretny pan zainteresowany suńką... ;). Odpowiedziałam na pytania i odesłałam do Arktyki(w ogłoszeniach jest Twój numer tak?)

Śliczna jest;), jak stanę trochę kasowo na nogi to również postaram się coś wpłacić.

Posted

[quote name='Atkaaaa']Odezwał się do mnie na maila bardzo konkretny pan zainteresowany suńką... ;). Odpowiedziałam na pytania i odesłałam do Arktyki(w ogłoszeniach jest Twój numer tak?)

Wow!! ale by bylo super jak by mala znalazla domek, ona taka fajna przylepka jest, slodziutka i delikatniutka jak porcelanowa laleczka , nawet jak wchodze na dogo to przychodzi za mna schodzac nawet z kanapy i kladzie mi sie za placami na fotelu...
Musze ja tez pochwalic, na dworku chodzi ze mna na spacerki bez smyczy, tak ladnie sie slucha, ale z tego co zauwazylam to kieruje sie przede wszystkim sluchem nie wzrokiem...:(
A teraz na wieczorek pare fotek...kurcze nie wiem czemu wychodza tak slabej jakosci, kupilam w grudniu specjalnie aparat pelen automat za ponad 300zl...wiem ze nie jest to nie wiadomo jaka cena ,no ale dziwie sie ze zdjecie sa tak niskiej jakosci...chyba ze jestem naprawde antytalencie w tym temacie...aha jutro bede dopiero wieczorkiem na watku malej bo obiecalam dziewczyna z watku Zabala wrzucic foto , gdyz sa zaniepokojeni w zwiazku z afera z bianka...
wiec musze nadrobic pare watkow;)

Posted

Arktyka napisał(a):
nie wiem o co chodzi...dzisiaj rano dostalam sms-a od Blanki ze przyjezdza po Tobisia i bedzie miedzy 16-17...wiec czekalam caly dzien...
przed chwila dostalam drugiego sms-a ze jutro kolo poludnia przujedzie po Tobiasz SzczepoN, wiec jutrzejsza wizyty Dudzi u weta musze przelozyc na wtorek...bez komentarza...

Ale dlaczego bez komentarza ? Bianka miała poważny wypadek samochodowy i nie mogła do Ciebie dojechać. Ani w ogóle już nigdzie. Tak to bywa z wypadkami. Warto samemu się przekonać jak to jest. Potem już nic nie wygląda "jak zwykle". I zanim się bezmyślnie palnie "bez komentarza" pod adresem osoby prowadzącej 400 km samochód po lodzie i w temperaturze uniemożliwiającej działanie soli drogowej, to się człowiek przynajmniej zastanowi, czy mogło się coś złego stać ?

Posted

E-S napisał(a):
Ale dlaczego bez komentarza ? Bianka miała poważny wypadek samochodowy i nie mogła do Ciebie dojechać. Ani w ogóle już nigdzie. Tak to bywa z wypadkami. Warto samemu się przekonać jak to jest. Potem już nic nie wygląda "jak zwykle". I zanim się bezmyślnie palnie "bez komentarza" pod adresem osoby prowadzącej 400 km samochód po lodzie i w temperaturze uniemożliwiającej działanie soli drogowej, to się człowiek przynajmniej zastanowi, czy mogło się coś złego stać ?

Jestem w szoku......najwazniejsze, ze wszyscy OK !!! Zycze Zdrowia...To sie nazywa poswiecenie ...i to dla pieska!!!!! Chyle glowe!!! :loveu::loveu:
Oby wiecej takich Human Beings .

:evil_lol::evil_lol:Dudzia poczeka ...dzien , dwa na wizyte weta...nic jej nie bedzie i tak pewnie
w zyciu nie widziala weta za czesto........:razz::razz:

Posted

[quote name='rita60']Witam,przelew wysłany,jak dojdzie prosze o potwierdzenie:lol:

Dziekujemy slicznie. Julkita jak dostanie to potwierdzi tutaj...tez potwierdzimy na Watku Szczotka...

Kto zrobil to zdjecie??? Super....prawdziwy pudliszon ...troche tylko wiecej siersci .

Dudzia

Posted

furciaczek napisał(a):

Co do fot Arktyko, moze cos zle ustawione w aparacie? Pamietam ja jak kupilam nowy to przez kilka tygodni nie moglam sie polapac i zdiecia beznadziejne wychodzily:shake:

cholira juz sama nie wiem , cos w nim dzisiaj powlanczalam i poustawialam...ale nie mam pojecia co...:crazyeye::razz:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Odezwał się do mnie na maila bardzo konkretny pan zainteresowany suńką... ;). Odpowiedziałam na pytania i odesłałam do Arktyki(w ogłoszeniach jest Twój numer tak?)

Śliczna jest;), jak stanę trochę kasowo na nogi to również postaram się coś wpłacić.

a ten pan nie mowil moze kiedy sie odezwie...?

Posted

julkita napisał(a):
Wpłaty:
20 zł w temacie: SZCZOTEK/RITA60*/ OD AGATA51
Bardzo proszę napisać od kogo to?
100 zł od Energy z pudlowej skarbonki
49 zł od gonia66
----------------------
169 zł

To sa pieniazki,ktore wpłaciła agata51 na Szczotka,ale pies juz w swoim domku,a ze wyslala do mnie,ja przekazuje dla slicznej pudliszonki:razz:

Posted

julkita, tak jak mówiłam, wróciliśmy z wystawy - nie było żadnych nieprzewidzianych wydatków, więc właśnie poleciała kaska na Dudzię.. poszło z mBanku więc powinno niedługo być.

Arktyka przejeźdzałam obok was jak jechałam na wystawę, tak strasznie mnie kusiło żeby zadzwonić i wprosić się chociaż na pięć minut zobaczyć jak mała się czuje.. ale miałyśmy już 3h poślizgu :( mam nadzieję że mała czuje się lepiej.. jak uszka? dalej z brzuszkiem kłopoty?

Posted

Wizyta u weta odchaczona;)

mala przebadana doglebnie..:razz:
Temperaturka w normie, osluchowo w normie , po macankach tez...ok:)

Jesli chodzi o uszka-ma niestety stan zapalny.....
Oczka- mala ma zacme...starcza, jedynie operacyjny przeszczep siatkowki moglby jej zwrocic wzrok, kompletnie niestety nic nie widzi ,ale radzi sobie super:)
Zeby to istny koszmar.....ma duzy stan zapalny i gigantyczny kamien...

W z wiazku z zapaleniem uszu i stanem zapalnym dziasel wetka zapisala jej antybiotyk(jutro go dopiero wykupie)

Zrobilam jej nastepujace wyniki:

-Morfologia z wymazem
-tarczycowe
-watrobowe
-nerkowe
-cholesterol
-cukier

Wyniki beda za 2-3 dni
Zaplacilam 70zl, jutro wstawie na watek rachunek bo dzisiaj juz mi sie nie chce:p
a mam jeszcze sporo zajec.

Jesli chodzi o zachowanie malej u wetki to bez najmniejszych oporow dala z soba zrobic wszystko(oczywiscie w mojej asyscie:eviltong:)
Byla bardzo grzeczniotka i cierpliwa, to zlota dziewczynka:):loveu:

Wetka ocenila mala na powyzej 10 lat....

Jak juz beda wyniki i okaza sie dobre, to bedzie mozna pomyslec o zrobieniu w pierwszej kolejnosci porzadku z kamieniem.
Na razie przechodzimy na mokra karme co by malej jedzenie nie sprawialo bolu.
Z brzusiem wszystko oki, koopki w normie, mala po malutku zaczyna nabierac apetytu...mysle ze za 2-3 tyg. jej nie poznacie...hihihi;)

Posted

[quote name='Arktyka']
mala przebadana doglebnie..:razz:
Temperaturka w normie, osluchowo w normie , po macankach tez...ok:)

...

Zrobilam jej nastepujace wyniki:

-Morfologia z wymazem
-tarczycowe
-watrobowe
-nerkowe
-cholesterol
-cukier
...
Zaplacilam 70zl

Żartujesz sobie?:crazyeye:
Gdzie Ty mieszkasz - chcę się przeprowadzić!