Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaDi napisał(a):
Atak kup jest najgorszy schodzi mi masa podkładów( może ktoś ma chęci na zakup paczuszki:cool3:). Maluchy cały czas głodne:evil_lol:

Masz gdzieś dostęp na miejscu do takich podkładów?

----------------------------------------------------------------------
Znalazłam w Lublinie maty do sprzedania na sztuki, przy zakupie co najmniej 5 mat - preparat odstraszający dla psów i kotów gratis.

Mogę dorzucić 10zł dla Glutków.
Tak z sentymentu :loveu:

... ale musiałabyś je odebrać, bo Poczty karmić nie będę :eviltong:

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
Masz gdzieś dostęp na miejscu do takich podkładów?

Tylko apteka kupuję ludzkie 60x90 bo wychodzą dużo taniej niż psie. U mnie w aptece prawie 50 zł za 30 sztuk:(dziennie niestety schodzi kilka).

Posted

MaDi napisał(a):
Tylko apteka kupuję ludzkie 60x90 bo wychodzą dużo taniej niż psie. U mnie w aptece prawie 50 zł za 30 sztuk:(dziennie niestety schodzi kilka).

Ja znalazłam podkłądy 57x56 za 1,40 sztuka. Co za 30 sztuk daje 42 zł ;)
Dla takich maluchów z powodzeniem starczy.

Jeśli mogę coś zasugerować - kup takie szerokie, lekarskie ręczniki. takie co się rozkłada na leżankach, a pod to rozłóż folię malarską czy każdą inną dużą.

Wyjdzie Ci jeszcze taniej a starczy na łooo hooo hooo ;)

Posted

Agucha napisał(a):
Ja znalazłam podkłądy 57x56 za 1,40 sztuka. Co za 30 sztuk daje 42 zł ;)
Dla takich maluchów z powodzeniem starczy.

Jeśli mogę coś zasugerować - kup takie szerokie, lekarskie ręczniki. takie co się rozkłada na leżankach, a pod to rozłóż folię malarską czy każdą inną dużą.

Wyjdzie Ci jeszcze taniej a starczy na łooo hooo hooo ;)

Wcale nie wystarczą bo maluchy nie zastanawiają się gdzie zostawić pakunek:roll:
Ręczniki moje maluchy drą w drobny mak.

Posted

MaDi - jestem na zaproszenie i chętnie zrobię wydarzenie na FB, tylko proszę o jakiś tekst jeżeli można... Muzzy - możesz zrobić collage tych trzech pięknotek ? Mogę dodać tylko jedno zdjęcie do wydarzenia, a dobrze żeby wszystkie na nim pokazać...

Posted

[quote name='Agucha']Ale główne jest zazwyczaj w miniaturce. jak ktoś wchodzi w wydarzenie to widzi resztę ;)
Wystarczy tylko podbijać i udostępniać :)

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=152148631507630

Agucha - wygląda na to, ze jesteś w tym temacie bardziej zorientowana, więc może zrobisz im to wydarzenie, co?

edit - sprawdziłam ten link, i jednak miałam rację (robiłam już niejedno wydarzenie i nigdy nie znalazłam opcji wielu zdjęć)... zdjęcie wydarzenia jest JEDNO, a reszta dodawana po prostu w komentarzach, ale podtrzymuję propozycję zrobienia wydarzenia przez Ciebie, nawet byłabym zadowolona gdybyś je zrobiła ;-)

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Agucha - wygląda na to, ze jesteś w tym temacie bardziej zorientowana, więc może zrobisz im to wydarzenie, co?

edit - sprawdziłam ten link, i jednak miałam rację (robiłam już niejedno wydarzenie i nigdy nie znalazłam opcji wielu zdjęć)... zdjęcie wydarzenia jest JEDNO, a reszta dodawana po prostu w komentarzach, ale podtrzymuję propozycję zrobienia wydarzenia przez Ciebie, nawet byłabym zadowolona gdybyś je zrobiła ;-)
Oczywiście, że MINIATURA przypięta do wydarzenia - jest jedna.
Nie ma opcji zakładania albumu, ale wystarczy kliknąć zdjęcie w komentarzu, dodane przez administratora wydarzenia - a wyświetlają się wszystkie zdjęcia dodane do tego wydarzenia... Wystarczy codziennie udostępniać, któreś z nich aby były "na wierzchu" i do dyspozycji odwiedzających ;)

MaDi - czy Glutki mają ogłoszenia???

Posted

[quote name='Agucha']Oczywiście, że MINIATURA przypięta do wydarzenia - jest jedna.
Nie ma opcji zakładania albumu, ale wystarczy kliknąć zdjęcie w komentarzu, dodane przez administratora wydarzenia - a wyświetlają się wszystkie zdjęcia dodane do tego wydarzenia... Wystarczy codziennie udostępniać, któreś z nich aby były "na wierzchu" i do dyspozycji odwiedzających ;)

MaDi - czy Glutki mają ogłoszenia???
Ruch jak na deptaku;)
Lady robiła im ogłoszenia chyba nawet allegro. Myślę,że jeśli ktoś ma chęci to można wystawić jeszcze jedne bo telefony ale beznadziejne:shake:

Posted

Agucha napisał(a):
Do wydarzenia dodajesz tyle zdjęć ile chcesz ;)

Ps. MaDi, mnie chodzi o takie prześcieradła medyczne :) Też się nie nadadzą?

Prześcieradła czyli takie te papierowe? To musi być coś co łatwo się nie zwija i jest ciężkie do porwania.

Posted

MaDi napisał(a):
Ruch jak na deptaku;)
Lady robiła im ogłoszenia chyba nawet allegro. Myślę,że jeśli ktoś ma chęci to można wystawić jeszcze jedne bo telefony ale beznadziejne:shake:

Muszę wiedzieć na jakich stronach już mają, żeby nie powielać bo mogą wycofać wszystkie ;)
Poza tym - dobry tekst i kontakt.

MaDi napisał(a):
Prześcieradła czyli takie te papierowe? To musi być coś co łatwo się nie zwija i jest ciężkie do porwania.

Jeszcze taniej jak w aptece może być chyba w sklepach medycznych.