Agucha Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 MaDi napisał(a):Atak kup jest najgorszy schodzi mi masa podkładów( może ktoś ma chęci na zakup paczuszki:cool3:). Maluchy cały czas głodne:evil_lol: Masz gdzieś dostęp na miejscu do takich podkładów? ---------------------------------------------------------------------- Znalazłam w Lublinie maty do sprzedania na sztuki, przy zakupie co najmniej 5 mat - preparat odstraszający dla psów i kotów gratis. Mogę dorzucić 10zł dla Glutków. Tak z sentymentu :loveu: ... ale musiałabyś je odebrać, bo Poczty karmić nie będę :eviltong: Quote
MaDi Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Agucha napisał(a):Masz gdzieś dostęp na miejscu do takich podkładów? Tylko apteka kupuję ludzkie 60x90 bo wychodzą dużo taniej niż psie. U mnie w aptece prawie 50 zł za 30 sztuk:(dziennie niestety schodzi kilka). Quote
Agucha Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 MaDi napisał(a):Tylko apteka kupuję ludzkie 60x90 bo wychodzą dużo taniej niż psie. U mnie w aptece prawie 50 zł za 30 sztuk:(dziennie niestety schodzi kilka). Ja znalazłam podkłądy 57x56 za 1,40 sztuka. Co za 30 sztuk daje 42 zł ;) Dla takich maluchów z powodzeniem starczy. Jeśli mogę coś zasugerować - kup takie szerokie, lekarskie ręczniki. takie co się rozkłada na leżankach, a pod to rozłóż folię malarską czy każdą inną dużą. Wyjdzie Ci jeszcze taniej a starczy na łooo hooo hooo ;) Quote
MaDi Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Agucha napisał(a):Ja znalazłam podkłądy 57x56 za 1,40 sztuka. Co za 30 sztuk daje 42 zł ;) Dla takich maluchów z powodzeniem starczy. Jeśli mogę coś zasugerować - kup takie szerokie, lekarskie ręczniki. takie co się rozkłada na leżankach, a pod to rozłóż folię malarską czy każdą inną dużą. Wyjdzie Ci jeszcze taniej a starczy na łooo hooo hooo ;) Wcale nie wystarczą bo maluchy nie zastanawiają się gdzie zostawić pakunek:roll: Ręczniki moje maluchy drą w drobny mak. Quote
jogolcia@pdx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 MaDi - jestem na zaproszenie i chętnie zrobię wydarzenie na FB, tylko proszę o jakiś tekst jeżeli można... Muzzy - możesz zrobić collage tych trzech pięknotek ? Mogę dodać tylko jedno zdjęcie do wydarzenia, a dobrze żeby wszystkie na nim pokazać... Quote
Agucha Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Do wydarzenia dodajesz tyle zdjęć ile chcesz ;) Ps. MaDi, mnie chodzi o takie prześcieradła medyczne :) Też się nie nadadzą? Quote
jogolcia@pdx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Agucha napisał(a):Do wydarzenia dodajesz tyle zdjęć ile chcesz ;) Ps. MaDi, mnie chodzi o takie prześcieradła medyczne :) Też się nie nadadzą? Na wydarzeniu można dodać tylko jedno GŁÓWNE zdjęcie ;-) Quote
Agucha Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Na wydarzeniu można dodać tylko jedno GŁÓWNE zdjęcie ;-) Ale główne jest zazwyczaj w miniaturce. jak ktoś wchodzi w wydarzenie to widzi resztę ;) Wystarczy tylko podbijać i udostępniać :) http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=152148631507630 Quote
jogolcia@pdx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Agucha']Ale główne jest zazwyczaj w miniaturce. jak ktoś wchodzi w wydarzenie to widzi resztę ;) Wystarczy tylko podbijać i udostępniać :) http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=152148631507630 Agucha - wygląda na to, ze jesteś w tym temacie bardziej zorientowana, więc może zrobisz im to wydarzenie, co? edit - sprawdziłam ten link, i jednak miałam rację (robiłam już niejedno wydarzenie i nigdy nie znalazłam opcji wielu zdjęć)... zdjęcie wydarzenia jest JEDNO, a reszta dodawana po prostu w komentarzach, ale podtrzymuję propozycję zrobienia wydarzenia przez Ciebie, nawet byłabym zadowolona gdybyś je zrobiła ;-) Quote
muzzy Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Muzzy - możesz zrobić collage tych trzech pięknotek? Widzę, że Agucha mnie wyprzedziła :) Sam bym lepszego nie zrobił :) Quote
Agucha Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Agucha - wygląda na to, ze jesteś w tym temacie bardziej zorientowana, więc może zrobisz im to wydarzenie, co? edit - sprawdziłam ten link, i jednak miałam rację (robiłam już niejedno wydarzenie i nigdy nie znalazłam opcji wielu zdjęć)... zdjęcie wydarzenia jest JEDNO, a reszta dodawana po prostu w komentarzach, ale podtrzymuję propozycję zrobienia wydarzenia przez Ciebie, nawet byłabym zadowolona gdybyś je zrobiła ;-) Oczywiście, że MINIATURA przypięta do wydarzenia - jest jedna. Nie ma opcji zakładania albumu, ale wystarczy kliknąć zdjęcie w komentarzu, dodane przez administratora wydarzenia - a wyświetlają się wszystkie zdjęcia dodane do tego wydarzenia... Wystarczy codziennie udostępniać, któreś z nich aby były "na wierzchu" i do dyspozycji odwiedzających ;) MaDi - czy Glutki mają ogłoszenia??? Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='Agucha']Oczywiście, że MINIATURA przypięta do wydarzenia - jest jedna. Nie ma opcji zakładania albumu, ale wystarczy kliknąć zdjęcie w komentarzu, dodane przez administratora wydarzenia - a wyświetlają się wszystkie zdjęcia dodane do tego wydarzenia... Wystarczy codziennie udostępniać, któreś z nich aby były "na wierzchu" i do dyspozycji odwiedzających ;) MaDi - czy Glutki mają ogłoszenia??? Ruch jak na deptaku;) Lady robiła im ogłoszenia chyba nawet allegro. Myślę,że jeśli ktoś ma chęci to można wystawić jeszcze jedne bo telefony ale beznadziejne:shake: Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Agucha napisał(a):Do wydarzenia dodajesz tyle zdjęć ile chcesz ;) Ps. MaDi, mnie chodzi o takie prześcieradła medyczne :) Też się nie nadadzą? Prześcieradła czyli takie te papierowe? To musi być coś co łatwo się nie zwija i jest ciężkie do porwania. Quote
Agucha Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 MaDi napisał(a):Ruch jak na deptaku;) Lady robiła im ogłoszenia chyba nawet allegro. Myślę,że jeśli ktoś ma chęci to można wystawić jeszcze jedne bo telefony ale beznadziejne:shake: Muszę wiedzieć na jakich stronach już mają, żeby nie powielać bo mogą wycofać wszystkie ;) Poza tym - dobry tekst i kontakt. MaDi napisał(a):Prześcieradła czyli takie te papierowe? To musi być coś co łatwo się nie zwija i jest ciężkie do porwania. Jeszcze taniej jak w aptece może być chyba w sklepach medycznych. Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Poproszę zaraz aby Lady wrzuciła tu informację. Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Isadora7 napisał(a):cześć smarkacze :) Musze się nie zgodzić, powinno być "cześć s...luszki":evil_lol: Quote
Agucha Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Zapraszam! Robione na szybko. W razie rozwoju sytuacji - będę edytować ;) http://www.facebook.com/event.php?eid=188187287879889 Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='Agucha']Zapraszam! Robione na szybko. W razie rozwoju sytuacji - będę edytować ;) http://www.facebook.com/event.php?eid=188187287879889 Dziękuje:loveu: Quote
Agucha Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 MaDi napisał(a):Dziękuje:loveu: Telefon wzięłam z Waszej stronki ;) Mam nadzieję, że dobry? Quote
Agucha Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 MaDi napisał(a):Ten 602228411? Tak właśnie. Dobry? Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Agucha napisał(a):Tak właśnie. Dobry? Bardzo dobry bo mój:evil_lol: Quote
Recommended Posts