sosiczka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Deklaracje: leonarda 50zł delaila 50zł Zuza 50zł arielka186 20 zł Razem: 170zł Brakuje: 280zł Quote
andzia69 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Gdzie sunia miałaby jechać? tzn do którego hoteliku? Jeszcze mam prośbę - potrzebuję wizyty przedadopcyjnej dla kieleckiej bezdomniaczki w Dabrowie Gróniczej - może miałyście jakiś kontakt z p. Żanetą z ul. Kościuszki? Quote
kuba123 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jeśli uzbieramy kasę to sunia pojedzie do TOMDOGA pod Cieszyn mamy do niego pełne zaufanie i wiemy, że jeżeli on oceni,ze dla suki nie ma szans to ich nie ma wiele psów- trudnych i bardzo trudnych wyprowadził nam na prostą i znalazł im super domy a teraz info o suni wołałam na nią LALUNIA początkowo nie wychodziła z budy tylko wystawiała nos i warczała po kilku razach zaczęła wychodzić i zjadać rzucane jej chrupki, jednak od razu się wycofywała do budy trafiłam na czas karmienia i rozgotowana kiełbasa Lalce zapachniała do tego stopnia, że przełamała strach i wyszła z budy początkowo zjadała to, co jej rzucałam w głąb boksu, stale mnie obserwując i powarkując później zaryzykowałam i podałam jej kawałek kiełbasy z ręki( przez kraty oczywiście), podeszła i zjadła po czym stanęła zaczęła warczeć ostro i szczekać na mnie machając przy tym końcówka ogona kilka razy wracałam z kolejnymi kawałkami kiełbasy i za każdym razem brała jedzenie z ręki po kilku dniach powtórzyłam akcję karmienia, i Lala już mniej szczekała zauważyłam też,że mniej agresywnie podchodziła do mnie jak stałam obok boksu sama, niż z kimś a jak zauważała w pobliżu któregokolwiek pracownika, to momentalnie wycofywała się do budy Quote
chita Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 warunki schroniskowe i stres robia swoje...dalia z obornik byla takim agresorem ze nikt nie wchodzil do niej nawet z kijem...ja dorzucic moge jednorazowo 30zl narazie i mocno trzymam kciuki! czy istnieje zeby mala zabrac przed i placic za hotel w ratach? Quote
agaga21 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 biedna sunia...po prostu bardzo się boi, tak jak bała się nasza dalia... Quote
Jenny19 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='sosnowieckie schronisko']Deklaracje: leonarda 50zł delaila 50zł Zuza 50zł arielka186 20 zł Razem: 170zł Brakuje: 280zł Ivo na niebieskim zadeklarowała 50 zł Quote
leonarda Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Właśnie miałam to napisać - Ivo już wysłała pieniądze. Quote
leonarda Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 mar_tika - to już razem z Twoimi byłoby 300 zł (bez bazarku), jeśli dobrze liczę!!:) Edit: jak widać, posty przeskoczyły... nie szkodzi;) Quote
mar_tika Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dorzucam 50 zł .Trzeba dać jej szansę.A p.Tomek wie co robi.Dzięki lenie_zet trafił tam Piter(pitbull red nose)którego mój chłop znalazł na poboczy drogi.Ucywilizował i okiełznał niepokornego typa.Piter od 1,5 roku jest w nowym domu Quote
ANETTTA Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 a czy suka miała ogłoszenia moze ktos ja szuka >?? Quote
Jenny19 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Pospamowałam trochę tu na dogo i na gg znajomych żeby zajrzeli na wątek, brakuje 150 zł? Quote
andzia69 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jeśli brakuje 150 zł to jednorazowo mogę wpłacić - stałych deklaracji nie składam, bo nie wiem, co będzie...ale żeby sunia mogła pojechać nawet jutro to stanę na rzęsach i te 150 zł na już wykombinuję - będzie miesiac na szukanie kolejnych deklaracji:p Quote
Jenny19 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dzięki andzia, na Ciebie zawsze można liczyć. Czyli wyglądałoby to tak: leonarda 50zł delaila 50zł Zuza 50zł arielka186 20 zł Ivo 50 zł mar_tika 50 zł chita 30 zł andzia 150 zł Razem 450 zł Quote
leonarda Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Andzia - czy to znaczy, że mamy całość??:loveu::loveu::loveu: Niech ktoś jeszcze raz przeliczy na wszelki wypadek:lol: Ja rozumiem, że na razie wszystkie deklaracje były jednorazowe - o takie też prosiłam na niebieskim. Na razie ten miesiąc u pana Tomka... Co nie znaczy, że nie trzeba myśleć, co dalej.... Edit: Jenny mnie wyprzedziła...;) Quote
Jenny19 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja dalej podtrzymuje cheć zrobienia bazarku- minimum 200 zł będzie, skoro w sumie w 1 dzień udało się zebrać 450 zł, to myślę że w ciągu kolejnego miesiąca uzbieramy brakujące 250 zł. Quote
leonarda Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Emiś - dzięki za założenie suni wątku:) Czy Ty to wszystko już tu widziałaś??:evil_lol: Quote
Emiś Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 No właśnie wróciłam, patrzę i oczom nie wierzę! Jesteście niesamowici!! Sylwia jak kwestia transportu? Kiedy mała mogłaby jechać i czym? W drugim poście wklejam deklaracje. Quote
Wyjątek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wracam a tu już ciotki wysupłały ostatnie złotówki z kieszeni i mnie uprzedziły ;) Jak kwestia transportu finansowo? Quote
sosiczka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No widzę, że kasa już jest, zatem i życie uratowane!:multi::loveu::loveu: Jedziemy w środę. ;) Quote
sosiczka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Potrzeba jeszcze ok 70 zł na transport do hoteliku... Quote
Emiś Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Zmieniłam tytuł wątku i dodałam informację w pierwszym poście. Leonarda zrobisz też to na tym drugim forum? Quote
blanka85 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dorzuciłam 25 zł dla suńki. Pozdrawiam Quote
Emiś Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Dziękujemy! Dopisałam do 2 postu. No to jeszcze tylko 45zł! Quote
mar_tika Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Rano poszla deklarowana kwota z konta mojego TŻ.Trzymam kciuki za Zołzę:) Quote
Recommended Posts