Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']nie ma tam innego psa będącego "naszym".

To jak rozumiec Twoj wpis w wyzej cytowanym poscie?

Sprawa dotyczy jeszcze trzech psów, które ogłaszano jako psy Nero, a kiedy poprosiłam o adres gdzie te psy przebywają - odpowiedziano mi że to nie moja sprawa .

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):

Na marginesie, tu chyba nie chodzi o kupowanie startera za kazfym razem lecz o zywe stworzenie o ktorym nic nie wiesz i nie dowiesz sie za pomoca komorki :roll:

Oczywiście nie chodzi o starter. Oczywiście chodzi o żywe stworzenie - czy na prawdę nie jest to ewidentne?

Posted

[quote name='luka1']Oczywiście nie chodzi o starter. Oczywiście chodzi o żywe stworzenie - czy na prawdę nie jest to ewidentne?

Luka,proponuje skupic sie na Twoim dojezdzie do hotelu.Z mapy pomocy dogo
na czerwono osoby,ktore sa na dogo non stop.Co do pozostalych -nie wiem,nie zwrocilam uwagi na ich ewent. aktywnosc

W. mazowieckie - auto

[Warszawa] zdrojka (Cinquecento)
[ok. Makowa Maz.] malagos (do 50 km)
Aarionne (Koło (wielkopolska) i okolice)
[Warszawa]Jo37
Astaroth (nie zawsze)
lavinia (na terenie Warszawy, sporadycznie)
[Kanie] AnetaW (mały samochód)
[Nowa Iwiczna/Warszawa] jayo
[Warszawa ] beatarogala (najlepiej w weekend (opel frontera- tylne siedzenia składane) w promieniu do ok.100km jak nie odpowiadam na e-maile w ciągu 3 dni trzeba dzwonić- internet tylko w pracy)
[Warszawa] Aleksandra_B (po Warszawie, mogę też dalej ale raczej ze zwrotem za paliwo :()
[Warszawa] Ziutabenia
[Warszawa i bliskie okolice] DIF
[Warszawa] psyija
[Zielonka / Warszawa] Bazyliah (za pokryciem kosztów)
[Warszawa/Świercze] Ewusek (kombi z kratką, terenowy z kratką (do 50 km))
[Warszawa] Zofia&Sasza (Raczej w stolicy, auto to maluch, po 18.00 w dni powszednie + weekendy cale)
konisia
Angie:)
[Warszawa] abrakadabra3000
[Warszawa] Belula
[Warszawa] Wyjątek (Warszawa i okolice do 50km)
[Płock/Warszawa] Marcik (krótsze trasy)
[Jaktorów] AlinaS
[WARSZAWA] Erazm
[Warszawa / Tomaszów Mazowiecki] GrubbaRybba (Niestety moje autko do najsprawniejszych nie należy, więc w grę wchodzi jedynie transport w Warszawie i okolicach.)
[Nowy Dwór Mazowiecki/Legionowo] kasiaNDM
marlenka
Kaas_1
[Warszawa] AnkaRa (do 50 km od Warszawy)
[Warszawa] Joanna B (do 100km od Warszawy ( soboty, niedziele))
[Warszawa-Mokotów] Selenga
[Warszawa] koosiek
[Warszawa] ajlii (Mogę dowieźć psa w każde miejsce w Polsce za zwrot kosztów.)
[Warszawa - Białołęka/Targówek] PRusak (mały opel corsa, ale min. 4 małe psiaki się pomieszczą :) weekendy (październik-marzec), dni robocze - po 19.00)
[Ząbki] Aga-33-76
[Warsza/Białystok] jamajka860 (Peugeot 306 Kombi ( Mieszkam w Waraszawie ale pocochodzę z Białegostoku, transpotr w okoliach Warszawy i na trasie W-wa - B-stok.))
[Warszawa] qeram
[Wołomin] kinia1984 (do 50 km w weekendy)
[warszawa] dota&koka (duży samochód.po 20 i w weekendy.po wawie free,w okolicach i dalsze trasy za zwrot kosztów paliwa)
[warszawa szydłowiec] anita_happy (trasa warszawa/szydłowiec + transport za paliwo/jak mam czas/z osobą tow)
Andzike (po Warszawie-free, poza-zwrot kosztow )
[siedlce] meganka5 (terenowe, ciężarowe i osobowe)
[Warszawa] mru (możemy pomóc, choć czasowo ciężko - ale piszcie!)
[Warszawa/okolice Brodnicy] 1qaz (Warszawa, okolice Brodnicy - raz na dwa tygodnie, za darmo)
Demir
Demir (50gr za km -cały kraj)
[WARSZAWA] dorota3005_1976
[Warszawa / Węgrów] TYGRYS-ica. (TYLKO W OKRESIE LETNIM - za zwrotem kosztów (mazda 323f))
[Piaseczno] Doti
[Warszawa]Anette (osobowe kombi)
Celebrifea

Posted

luka1 napisał(a):
Dziękuję za pomoc. Transport zapewnia Lilek, muszę teraz znaleźć miejsce do którego go przeniosę i kasę na hotelik.

Ok. Pozdrowienia dla Lilek, kiedy macie plan jechać i jak daleko macie ?

Posted

luka1 napisał(a):
Dziękuję za pomoc. Transport zapewnia Lilek, muszę teraz znaleźć miejsce do którego go przeniosę i kasę na hotelik.

No to juz sie klaruje.Moze Owieczka bedzie mogla przyjac psine? Solidna opieka i gwrantowane foty oraz biezace relacje.Okolice Nowego Miasta n/Pilica, jakies 80 km od W-wy

Posted

Daleko to jest "od noszy" :evil_lol:. Pojedziemy gdy ustalimy gdzie go wsadzimy. Pewnie w sobotę bo muszę dać szansę przesłania mi faktur

Posted

Wiem już, że Pies Wolny rozmawiał z kimś, kto mu miejscową sytuację naświetlił, ja wszystko opowiedziałam Luce. Mam nadzieję że sprawa się szczęśliwie rozwiąże.

Płatnym transportem w bardzo bezpiecznych warunkach (solidny transporter) zajmuje się PatiC, w razie czego służę telefonem do niej.

Posted

pojedziemy, zabierzemy i wszystko się wyjaśni. Tylko jeszcze nie wiem kiedy bo prócz psów mam dom, który mi się wali i rodzinę, która mi sie rozpada.

Posted

[quote name='luka1']pojedziemy, zabierzemy i wszystko się wyjaśni. Tylko jeszcze nie wiem kiedy bo prócz psów mam dom, który mi się wali i rodzinę, która mi sie rozpada.[/QUOTE]

:crazyeye:To taka wyrafinowana metafora???:p

Posted

[quote name='luka1']pojedziemy, zabierzemy i wszystko się wyjaśni. Tylko jeszcze nie wiem kiedy bo prócz psów mam dom, który mi się wali i rodzinę, która mi sie rozpada.[/QUOTE]

Zlep rodzinę, samotna baba Co to mówi....

Posted

No i super :loveu:. La Kosta w bardzo dobrej formie, mordziacha zadowolona, a to najważniejsze. Skoro tak to faktycznie nie ma najmniejszego sensu 'przesadzać' Jej do innego 'ogródka'.
Trzeba Jej dobrego i mądrego DS-a, bo wygląda na charakterną raczej. Uffff !
Luka, Lilek - :ylsuper: szacun !

Posted

Pies Wolny napisał(a):
No i super :loveu:. La Kosta w bardzo dobrej formie, mordziacha zadowolona, a to najważniejsze. Skoro tak to faktycznie nie ma najmniejszego sensu 'przesadzać' Jej do innego 'ogródka'.
Trzeba Jej dobrego i mądrego DS-a, bo wygląda na charakterną raczej. Uffff !
Luka, Lilek - :ylsuper: szacun !

łolkiee:angryy::diabloti: