dusje Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='luka1']nie ma tam innego psa będącego "naszym". To jak rozumiec Twoj wpis w wyzej cytowanym poscie? Sprawa dotyczy jeszcze trzech psów, które ogłaszano jako psy Nero, a kiedy poprosiłam o adres gdzie te psy przebywają - odpowiedziano mi że to nie moja sprawa . Quote
luka1 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 dusje napisał(a): Na marginesie, tu chyba nie chodzi o kupowanie startera za kazfym razem lecz o zywe stworzenie o ktorym nic nie wiesz i nie dowiesz sie za pomoca komorki :roll: Oczywiście nie chodzi o starter. Oczywiście chodzi o żywe stworzenie - czy na prawdę nie jest to ewidentne? Quote
Pies Wolny Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Luka, masz jakiś bliższy plan wyjazdu, jaką trasę masz do pokonania i ew. z kim ? Quote
dusje Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='luka1']Oczywiście nie chodzi o starter. Oczywiście chodzi o żywe stworzenie - czy na prawdę nie jest to ewidentne? Luka,proponuje skupic sie na Twoim dojezdzie do hotelu.Z mapy pomocy dogo na czerwono osoby,ktore sa na dogo non stop.Co do pozostalych -nie wiem,nie zwrocilam uwagi na ich ewent. aktywnosc W. mazowieckie - auto [Warszawa] zdrojka (Cinquecento) [ok. Makowa Maz.] malagos (do 50 km) Aarionne (Koło (wielkopolska) i okolice) [Warszawa]Jo37 Astaroth (nie zawsze) lavinia (na terenie Warszawy, sporadycznie) [Kanie] AnetaW (mały samochód) [Nowa Iwiczna/Warszawa] jayo [Warszawa ] beatarogala (najlepiej w weekend (opel frontera- tylne siedzenia składane) w promieniu do ok.100km jak nie odpowiadam na e-maile w ciągu 3 dni trzeba dzwonić- internet tylko w pracy) [Warszawa] Aleksandra_B (po Warszawie, mogę też dalej ale raczej ze zwrotem za paliwo :() [Warszawa] Ziutabenia [Warszawa i bliskie okolice] DIF [Warszawa] psyija [Zielonka / Warszawa] Bazyliah (za pokryciem kosztów) [Warszawa/Świercze] Ewusek (kombi z kratką, terenowy z kratką (do 50 km)) [Warszawa] Zofia&Sasza (Raczej w stolicy, auto to maluch, po 18.00 w dni powszednie + weekendy cale) konisia Angie:) [Warszawa] abrakadabra3000 [Warszawa] Belula [Warszawa] Wyjątek (Warszawa i okolice do 50km) [Płock/Warszawa] Marcik (krótsze trasy) [Jaktorów] AlinaS [WARSZAWA] Erazm [Warszawa / Tomaszów Mazowiecki] GrubbaRybba (Niestety moje autko do najsprawniejszych nie należy, więc w grę wchodzi jedynie transport w Warszawie i okolicach.) [Nowy Dwór Mazowiecki/Legionowo] kasiaNDM marlenka Kaas_1 [Warszawa] AnkaRa (do 50 km od Warszawy) [Warszawa] Joanna B (do 100km od Warszawy ( soboty, niedziele)) [Warszawa-Mokotów] Selenga [Warszawa] koosiek [Warszawa] ajlii (Mogę dowieźć psa w każde miejsce w Polsce za zwrot kosztów.) [Warszawa - Białołęka/Targówek] PRusak (mały opel corsa, ale min. 4 małe psiaki się pomieszczą :) weekendy (październik-marzec), dni robocze - po 19.00) [Ząbki] Aga-33-76 [Warsza/Białystok] jamajka860 (Peugeot 306 Kombi ( Mieszkam w Waraszawie ale pocochodzę z Białegostoku, transpotr w okoliach Warszawy i na trasie W-wa - B-stok.)) [Warszawa] qeram [Wołomin] kinia1984 (do 50 km w weekendy) [warszawa] dota&koka (duży samochód.po 20 i w weekendy.po wawie free,w okolicach i dalsze trasy za zwrot kosztów paliwa) [warszawa szydłowiec] anita_happy (trasa warszawa/szydłowiec + transport za paliwo/jak mam czas/z osobą tow) Andzike (po Warszawie-free, poza-zwrot kosztow ) [siedlce] meganka5 (terenowe, ciężarowe i osobowe) [Warszawa] mru (możemy pomóc, choć czasowo ciężko - ale piszcie!) [Warszawa/okolice Brodnicy] 1qaz (Warszawa, okolice Brodnicy - raz na dwa tygodnie, za darmo) Demir Demir (50gr za km -cały kraj) [WARSZAWA] dorota3005_1976 [Warszawa / Węgrów] TYGRYS-ica. (TYLKO W OKRESIE LETNIM - za zwrotem kosztów (mazda 323f)) [Piaseczno] Doti [Warszawa]Anette (osobowe kombi) Celebrifea Quote
luka1 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Dziękuję za pomoc. Transport zapewnia Lilek, muszę teraz znaleźć miejsce do którego go przeniosę i kasę na hotelik. Quote
Pies Wolny Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 luka1 napisał(a):Dziękuję za pomoc. Transport zapewnia Lilek, muszę teraz znaleźć miejsce do którego go przeniosę i kasę na hotelik. Ok. Pozdrowienia dla Lilek, kiedy macie plan jechać i jak daleko macie ? Quote
dusje Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 luka1 napisał(a):Dziękuję za pomoc. Transport zapewnia Lilek, muszę teraz znaleźć miejsce do którego go przeniosę i kasę na hotelik. No to juz sie klaruje.Moze Owieczka bedzie mogla przyjac psine? Solidna opieka i gwrantowane foty oraz biezace relacje.Okolice Nowego Miasta n/Pilica, jakies 80 km od W-wy Quote
luka1 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Daleko to jest "od noszy" :evil_lol:. Pojedziemy gdy ustalimy gdzie go wsadzimy. Pewnie w sobotę bo muszę dać szansę przesłania mi faktur Quote
Neris Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Wiem już, że Pies Wolny rozmawiał z kimś, kto mu miejscową sytuację naświetlił, ja wszystko opowiedziałam Luce. Mam nadzieję że sprawa się szczęśliwie rozwiąże. Płatnym transportem w bardzo bezpiecznych warunkach (solidny transporter) zajmuje się PatiC, w razie czego służę telefonem do niej. Quote
romenka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Zapraszam na bazarki dla Romka który zbiera fundusze na hotel. Dużo fajnych rzecz dla dzieci i dorosłych. http://www.dogomania.pl/threads/2098...7#post17149767 http://www.dogomania.pl/threads/2095...4#post17149764 http://www.dogomania.pl/threads/2098...0#post17149750 http://www.dogomania.pl/threads/2100...5#post17149745 http://www.dogomania.pl/threads/2101...5#post17149485 http://www.dogomania.pl/threads/2101...2#post17149232 A przy okazji podrzucę wątek. Dziękuje. Quote
anka_szklanka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='feliksik']czytam i nie dowierzam - co za sytuacja[/QUOTE] dokładnie mam takie same odczucia, mam nadzieję tylko, że z psiskiem wszystko w porządku :( Quote
feliksik Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 kurcze naprawdę nikt nie może tam podjechać? Czarno widzę tą sytuację Quote
luka1 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 pojedziemy, zabierzemy i wszystko się wyjaśni. Tylko jeszcze nie wiem kiedy bo prócz psów mam dom, który mi się wali i rodzinę, która mi sie rozpada. Quote
jostel5 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='luka1']pojedziemy, zabierzemy i wszystko się wyjaśni. Tylko jeszcze nie wiem kiedy bo prócz psów mam dom, który mi się wali i rodzinę, która mi sie rozpada.[/QUOTE] :crazyeye:To taka wyrafinowana metafora???:p Quote
andegawenka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='luka1']pojedziemy, zabierzemy i wszystko się wyjaśni. Tylko jeszcze nie wiem kiedy bo prócz psów mam dom, który mi się wali i rodzinę, która mi sie rozpada.[/QUOTE] Zlep rodzinę, samotna baba Co to mówi.... Quote
luka1 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img191.imageshack.us/img191/8288/dscf2340kopiowanie.jpg] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
diana79 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 jaka ona gruba :loveu:piękna jest:loveu::multi: Quote
feliksik Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 no a skąd te zdjęcia? byłyście tam? zabrałyście Ją? Quote
luka1 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Byłyśmy dziś i nie zabrałyśmy. Pies jest pod dobrą opieką, ma się dobrze. Konieczne są ogłoszenia by Kostka znalazła dom Quote
Pies Wolny Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 No i super :loveu:. La Kosta w bardzo dobrej formie, mordziacha zadowolona, a to najważniejsze. Skoro tak to faktycznie nie ma najmniejszego sensu 'przesadzać' Jej do innego 'ogródka'. Trzeba Jej dobrego i mądrego DS-a, bo wygląda na charakterną raczej. Uffff ! Luka, Lilek - :ylsuper: szacun ! Quote
łolkiee Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Pies Wolny napisał(a):No i super :loveu:. La Kosta w bardzo dobrej formie, mordziacha zadowolona, a to najważniejsze. Skoro tak to faktycznie nie ma najmniejszego sensu 'przesadzać' Jej do innego 'ogródka'. Trzeba Jej dobrego i mądrego DS-a, bo wygląda na charakterną raczej. Uffff ! Luka, Lilek - :ylsuper: szacun ! łolkiee:angryy::diabloti: Quote
Lilek Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zapomniał o Tobie?Oj, on to jest.:cool3:Psie Wolny, łolkiee była z nami i zdjęcia czyniła. Dla niej szacuneczek wielki się należy. Quote
Recommended Posts