Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Awit']Kochany Szaruś pewnie zaczyna dostrzegać swoje szczęście:-)
Mysza dopisałam 40zł do wydatków, za te preparaty też dopisać tą nową fakturę? Tylko nie znam kwoty.[/QUOTE]
Witaminy kupiłam mu ze swoich, podobnie jak kupuję leki i jedzonko do gotowania ;)
To 40 zł to wizyta u dr Garncarz, nie u Niziołka.

Jutro postaram się wstawić fakturę za tą wizytę i za jedzenie (intestinala)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Awit']Kolejny wydatek jedzeniowy do dopisania będzie?
Zmieniłam tych doktorów:-)
Czy ta dr Garncarz to żona Garncarza okulisty?[/QUOTE]
Nie, to będzie faktura zbiorcza na to, co zakupiłam poprzednio, odrobinę inna kwota. Zapomniałam wziąc faktur do pracy więc w domu zeskanuję.

Tak, to żona dra okulisty, zresztą byłam w przychodni okulistycznej (poza nią przyjmuje w kilku innych miejscach), zresztą dobra znajoma dra Nizołka.

U Szarusia leci, kaszle chłopak ostro ale skoro tak ma być to ma być. Chodzi bez smyczy, zwykle przychodzi na zawołanie (zwłaszcza jeśli chodzi o powrót do domu :evil_lol:), jak spaceruje z psami to bacznie obserwuje czy ktoś na niego nie wpadnie i warczy ku przestrodze ;).

Bardzo lubi głaskanie, zwłaszcza jak leży u siebie. :loveu:
Przekupuję go smakołykami jak idziemy do ogródka, żeby do mnie przychodził na przykład, efekt taki, ze jak idę z nim to Szaruś zawsze stoi tuż obok ;)
Cwaniaczek ;)

Posted

Poczuł się bezpiecznie:-) A do domu pędzi, bo tam ciepło, mięciutki kocyk czeka, żeby się w niego wtulić, jedzenie samo przychodzi pod nos, nie trzeba go zdobywać... Szaruś głupi nie jest, docenia to wszystko:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Poczuł się bezpiecznie:-) A do domu pędzi, bo tam ciepło, mięciutki kocyk czeka, żeby się w niego wtulić, jedzenie samo przychodzi pod nos, nie trzeba go zdobywać... Szaruś głupi nie jest, docenia to wszystko:-)[/QUOTE]
To fakt, cwaniak z niego ;)

Posted

[quote name='mysza 1']To fakt, cwaniak z niego ;)[/QUOTE]:loveu:Dlaczego zaraz cwaniak.Biedaczek musiał sobie radzic sam to jak troszke bystrzejszy to chyba dobrze:eviltong:Radz sobie Szarusiu ciocia mysza1 i tak cie kocha:evil_lol:

Posted

Słuchajcie, mam takie dwa psy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198051[/URL] od dawna błąkające się po Ługach. Teraz wreszcie zaczęły koczować w jednym miejscu. Jeden z nich miał wypadek, kuleje. Potrzebuję pomocy w łapance :oops: Boksio jest już na tyle ufny, że daje się głaskać, z kundelkiem jest gorzej. Na razie trafiłyby do Jeziórka, a potem kombinowałabym lepsze miejsca. Czy ktoś mógłby pomóc? Te psiaki już tak długo czekają na pomoc, a jak mieszkańcy osiedla się wkurzą i wezwą hycla, to psy przepadną :-(

Posted

Szaruś ma się nieźle, w sobotę w nocy miał ochotę na kilka spacerów więc drapał w drzwi budząc wszystkich ;) Wiosnę chyba poczuł.

Lubi moje psy, jak idą razem na spacer to merda do nich, na nasz widok tez sobie merda, ostatnio jak wróciliśmy do domu to witał nas razem z psami przy drzwiach.

Ma jednak jeszcze swoje lęki, czasem jak chcę go pogłaskać na spacerze albo jak idzie po schodach do domu to się boi i ucieka :(
A jak w sobotę długo byliśmy na podwórku z psami to się znudził i położył pod przyczepą ;) najepiej się czuje w domu ;)

Kaszle jeszcze i cały czas bierze leki na płuca, kaszel już jest słabszy ale jest.
Ogólnie forma niezła ;)

Posted

Super Myszko dbasz o chłopaka moze jeszcze psina uwierzy kiedys w ludzi dzieki Tobie.A wiosna ............. on jeszcze nie taki staruszek i pomarzyc chyba moze.

Posted

[quote name='Awit']Jaki domator z niego!!!:-)
I jaki naśladowca Waszych psów:-)[/QUOTE]

To jest właśnie niesamowite... Dostał coś, czego nie miał od lat, a może nigdy w życiu nie chce tego stracić:-) Dom.....

Posted

[quote name='mysza 1'][B]DT[/B], żeby nie było ;) :evil_lol:[/QUOTE]:evil_lol:Tak,tak DTzeby nie było:evil_lol: tyle miłosci Szarus nigdy nie zaznał:lol:

Posted

No to widzę, że w miarę wzrostu motywacji do życia Szarusia, na wątku zalega błogi spokój:-)
Ale nic to, najważniejsze, że nasz dziadeczek żyje i miewa się coraz lepiej.
Bo chyba żyje, Mysza tak?:-)
Kaszlący pewnie jeszcze....

Posted

[quote name='Awit']No to widzę, że w miarę wzrostu motywacji do życia Szarusia, na wątku zalega błogi spokój:-)
Ale nic to, najważniejsze, że nasz dziadeczek żyje i miewa się coraz lepiej.
Bo chyba żyje, Mysza tak?:-)
Kaszlący pewnie jeszcze....[/QUOTE]
Żyje ;) spokojnie.

Szaruś miewa lepsze i gorsze dni, dzisiaj jest ten gorszy :-(
Wczoraj był pełen energii, na spacerku po południu zaczepiał Piotrka do zabawy, kładł sie na przednich łapkach a pupa w górze :loveu: oczywiście to wszystko jest w staruszkowym rytmie.

A dzisiaj jest senny, nie chciał wyjśc rano na spacer, w końcu wyszedł ale potem leżał taki jakiś bez życia. Deszczowy, senny dzień w sumie, mam nadzieję, ze to dlatego.

Niewątpliwie jest staruszkiem i głównie śpi.Nawet jak chodzi po podwórku to po jakimś czasie sobie siada a nawet drzemie.

W piątek, 25 marca mamy wizytę u dra Niziołka, planuję też usg.

Posted

[quote name='mysza 1']Żyje ;) spokojnie.

Szaruś miewa lepsze i gorsze dni, dzisiaj jest ten gorszy :-(
Wczoraj był pełen energii, na spacerku po południu zaczepiał Piotrka do zabawy, kładł sie na przednich łapkach a pupa w górze :loveu: oczywiście to wszystko jest w staruszkowym rytmie.

A dzisiaj jest senny, nie chciał wyjśc rano na spacer, w końcu wyszedł ale potem leżał taki jakiś bez życia. Deszczowy, senny dzień w sumie, mam nadzieję, ze to dlatego.

Niewątpliwie jest staruszkiem i głównie śpi.Nawet jak chodzi po podwórku to po jakimś czasie sobie siada a nawet drzemie.

W piątek, 25 marca mamy wizytę u dra Niziołka, planuję też usg.[/QUOTE]

I pogoda mu nie sprzyja i generalnie przesilenie wiosenne... trzymajcie się.