Awit Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Smsowałam z tą właścicielką kilkanaście dni temu, wtedy jeszcze psiak się nie znalazł. Ale to nie jest nasz Szaruś, ten zginął niedawno. Quote
mysza 1 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Ja też widziałam to ogłoszenie ale Szaruś jest znacznie bardziej biały. Ostatnio zaczął się bawić z psami:loveu: zaczepia też mnie jak z nim idę do ogródka, merda ogonkiem, wczoraj nawet poszczekiwał z radości (zanim spadł śnieg, bo zimna to on nie lubi ;)) Forma na razie, tfu, tfu, niezła ;) Szarus dostał wpłatę- 50 zł od Tanitki. Bardzo dziękujemy :loveu: Dzisiaj robię większe zamówienie, bo karma i puszki się kończą, w zasadzie puszki to się skończyły ;) Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='mysza 1']Ostatnio zaczął się bawić z psami:loveu: zaczepia też mnie jak z nim idę do ogródka, merda ogonkiem, wczoraj nawet poszczekiwał z radości (zanim spadł śnieg, bo zimna to on nie lubi ;)) Forma na razie, tfu, tfu, niezła ;)[/QUOTE] Nareszcie czuje się bezpiecznie, to i radość życia wróciła:-) Ale fajnie:-) Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 To niesamowite, jak Szaruś zmienił się pod opieką Myszy :) Zupełnie inny psiak, niż na ulicy. Trochę zaoffuję... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
mysza 1 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Muszę to nagrać, bo wczoraj mnie zaskoczył, udawałam, że chcę go w przednie łapki uszczypnąć a on zabierał na przemian, merdał ogonem i szczekał na mnie :loveu: Lubi też być w środku zabawy moich psów ale to jest dla niego niebezpieczne więc w końcu się odsuwa. Chociaż z Brunkiem trochę się wygłupiał w starczym rytmie :evil_lol: Kupiłam mu wczoraj 6 puszek Intestinala, wzięłam paragon i zrobiłam zdjęcie, już nie brałam faktury. Quote
Awit Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wcale się nie dziwię, że nie lubi zimy, hehe, naprzebywał się na mrozie aż mu zbrzydło:-) Quote
mysza 1 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 A właśnie przyszłam napisac. Forma niczego sobie, dzisiaj jak wróciłam do domu psiaki były na podwórku, Szaruś najpierw stał i się przyglądał a jak zobaczył taniec radości psów to też sobie pobiegał, szczekał na mojego Brunka i śmiesznie podskakiwał ;) Często chodzi mu ogonek z radości, przychodzi na głaskanie, czasem podbiega. Czasami jak wychodzi na spacer to kładzie się w jakimś kącie podwórka i śpi tam, to chyba znak dawnych czasów. Wołany wychodzi ze swojej mety ;) Lubi tez poleżeć na słońcu. Dwa dni temu się kąpaliśmy, ma problemy ze skórą, brzydko schodzi płatami z tyłu grzbietu- musi zażywać kąpieli leczniczych. Ulubione miejsce, przed kąpielą, kudłacz (nie cierpi czesania...) I chudzina po kąpieli, tylko wielkie oczy widać: Quote
azalia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Śliczny Szaruś i czyściutki teraz,ale pańcia dba o niego. Quote
tanitka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 na prawdę, to jest inny pies, to żywe spojrzenie i spokój jaki w końcu z niego emanuje :) Quote
Awit Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Oczy wielkie bo włoski opadły po kąpieli i pysiaczek zrobił się mniejszy:-) Quote
mysza 1 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Dzisiaj go wyczesałam, bo już nie mogłam patrzeć na te wiszące kłaki. Przytrzymałam trochę to w końcu usiadł i spokojnie zaakceptował swój los ;) Dzielny był, całą reklamówkę wyczesałam a jeszcze trochę przed nami. Kupiłam mu 7,5 kg Intestinala, namaczam mu, daję też puszki, bo tamtym zatruciu boję się gotowanego. Namaczane jakoś je ;) Quote
Ewa Marta Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Musi wyglądać... młodziej:-) po tym czesaniu:-) Pokażesz staruszka , jak już skończysz Mysza? Quote
mysza 1 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Ewa Marta napisał(a):Musi wyglądać... młodziej:-) po tym czesaniu:-) Pokażesz staruszka , jak już skończysz Mysza? Pokażę ;) ale wielkiej różnicy pewnie nie będzie, wyczesuje się głównie martwy wlos z tyłu i boków. Quote
Awit Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Szarusiu i cioteczki Szarusiowe i nie tylko, miłego weekendu!!! Quote
mysza 1 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Zapraszam na bazarek z nowymi książkami na naszych podopiecznych http://www.dogomania.pl/threads/208251-NOWE-ksi%C4%85%C5%BCki-przewodniki-turystyczne-pi%C4%99kne-albumy-na-kilka-ps%C3%B3w-do-31.05-do-21 Szaruś pozdrawia ;) Quote
mysza 1 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Zmienił się trochę Szaruś? Trochę nieudane, bo jedną ręką trzymałam telefon, drugą go głaskałam i chwilami zapominałam, że się kręci ;) http://www.youtube.com/watch?v=g4oQNxGPxaA Quote
Awit Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ja cię kręcę!!!!:-) Ależ on wygląda!! Nie ten sam pies, jest żywy, radosny, taki jaśniutki:-) Teraz widać że jest biało szary, a wtedy to był taki smutny szary nasz Szaruś. Jak pięknie biegł do Ciebie, taki kochany a jak ogonek mu chodził:-) Quote
mysza 1 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Dzisiaj mamy usg u dra Marcińskiego, trzymajcie kciuki. Quote
gusia0106 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 mysza 1 napisał(a):Dzisiaj mamy usg u dra Marcińskiego, trzymajcie kciuki. Zabierz Brunka, będą do siebie pasować ;) Quote
koosiek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Proszę, zajrzyjcie do Giny - suni, która od jakiegoś czau wisiała mi na głowie, a teraz ma szansę wyrwać się z bezdomności: http://www.dogomania.pl/threads/208343 Quote
mysza 1 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='gusia0106']Zabierz Brunka, będą do siebie pasować ;) Szykuje Ci się lanie, bo nie mam już siły ;) Patent pilota Ci nie pomoże:evil_lol: Słuchajcie, jesteśmy w Siepomaga, zbieramy na naszych podopiecznych. Szaruś jest jednym z bohaterów ;) Bardzo prosimy o reklamę i wsparcie http://siepomaga.pl/f/fundacja-viva/c/290 Quote
Recommended Posts