Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fantastyczny, szczęśliwy i bezpieczny staruszek:loveu: I jak ufnie wraca do Ciebie Mysza:loveu: To już nie te czasy, kiedy Twój mąż musiał narzucać na niego koc, żeby go złapać. Cudowny jest i nawet nie wie, ile miał szczęścia, że Piotrek był na tej łapance:multi:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Sama jesteś Patent :) To się licencja nazywa!;)

Przez Was zaprowadzą mnie do jakiegoś psychiatry na przymusowe leczenie:-) Bo najpierw ryczę ze wzruszenia oglądając Szarusia, a za moment wyję ze śmiechu czytając Waszą wymianę zdań:-) Takie gwałtowne zmiany nastrojów dziwnie wyglądają;-)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Sama jesteś Patent :) To się licencja nazywa!

;)

Wszystko jedno, nie pomoże ;)
Ewa Marta napisał(a):
Przez Was zaprowadzą mnie do jakiegoś psychiatry na przymusowe leczenie:-) Bo najpierw ryczę ze wzruszenia oglądając Szarusia, a za moment wyję ze śmiechu czytając Waszą wymianę zdań:-) Takie gwałtowne zmiany nastrojów dziwnie wyglądają;-)

:evil_lol: trochę tak ale na nasze choroby nic się nie poradzi ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Szykuje Ci się lanie, bo nie mam już siły ;) Patent pilota Ci nie pomoże:evil_lol:

Słuchajcie, jesteśmy w Siepomaga, zbieramy na naszych podopiecznych. Szaruś jest jednym z bohaterów ;)
Bardzo prosimy o reklamę i wsparcie http://siepomaga.pl/f/fundacja-viva/c/290

bardzo fajnie, że jesteście na siepomaga :)

gusia "patentu" pilota zazdraszaczam :oops::oops::oops:

Posted

USG bardzo dobrze, nie ma żadnych guzów, raków itd, trochę się obawiałam, bo jest chudy, nie bardzo tyje, no i ma ze sto lat przecież ;)

Wątroba ma już znaki czasu ale bez dramatu i trochę nerki do poprawki, pewnie też z racji wieku. Musimy przestawić się na karmę nerkową, pechowo, bo kupiłam 7,5 kg Intestinala i 10 puszek. Na razie będę mu mieszać, żeby nie było biegunek.
Zamówiłam juz Hill'sa c/d na nerki.

Jeszcze prostata powiększona ale bez dramatu. Jutro zrobię skan badania i faktur za karmę i badanie.

Niezniszczalny ten nasz Dziadułek ;) tfu, tfu ;)

Posted

Dziadek nie lubi na smyczy chodzić, od razu jest zdenerwowany. Mam ogródek więc chodzi swobodnie, bez smyczy. Nie ukrywam, że z braku czasu nie spaceruję z nim często na smyczy, wiem, że jestem niedobrym DT ale trudno ;)

Wyniki usg:

Faktura za wczorajsze usg:

Posted

Ostatnie wydatki podsumowuję:
165 karma sucha Intestinal 7,5 kg
121 10 puszek RC Intestinal
105 usg
Razem: 391

Drogi ten nasz Dziadułek ;)
Czasami dajemy mu gotowanego kurczaka z ryżem i biały ser, który uwielbia ;) żeby nie miał tylko monotonnego Intestinala.

Posted

Olena84 napisał(a):
Dziadeczek na filmiku jest przecudny! Dobrze mu tam u Was;).

a on szuka domu czy tak sobie sidzi u myszy bo mu dobrze ?

Posted

Znajoma chciała wynająć 25 metrów za 1,5 tys.
Szalona cena.
Daję Ci pw z moim telefonem, jak chcesz to daj mi znać na kom to jej spytam.
Tylko dzwoń albo pisz, bo zaraz idę a w pracy nie wchodzę na dogo.
Szarusiu co u Ciebie?

Posted

3 x napisał(a):
ogłoszenia ma?

Ma, a dlaczego tak pytasz? Chcesz poogłaszać? ;) W sumie stare te ogłoszenia, muszę odnowić.

U Szarusia w porządku, lubi w nocy spacerować, w zasadzie chodzi mu bardziej o zabawy z psami, jak razem wychodzą to ogon mu lata jak głupi, średnio dwie pobudki urządza ;)
Duszno mu trochę w upały ale jakoś sobie radzi, bierze leki.

Kupiłam mu karmę Hill'sa c/d 5kg, zgodnie z zaleceniem weta, żeby nerki filtrować ale nie smakuje mu ta karma, mieszam z Intestinalem to jakoś je ale słabo.