Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I się nie zobaczyłyśmy... Ginger jest już w domu! Pani Ania powiedziała,że super dom, małżeństwo, niedawno pożegnali dobermana... jk zobaczyli Sarę to już nie chcieli innych psów oglądać, po prostu miłośc od pierwszego wejrzenia... powodzenia Sara :)

Posted

[quote name='saphira18']No to powodzenia Ginger/ Sara:)[/QUOTE]
swoją drogą ciekawe jak będzie miała teraz na imię... Ginger? Sara? a może jakoś inaczej? najważniejsze żeby była szczęśliwa :p

Posted

Mamy wiadomości z domku:cool3:...
1. Pierwszym co zwróciło moją uwagę była bardzo sympatyczna kobieta, z którą rozmawiałam:)...
2. Z rozmowy ludzie wydają się być sympatyczni i odpowiedzialni:D...
3. Pani wspominała coś o domu i ogrodzie:lol:...
4. Sara gania w ogródku, ale swój czas wolny woli spędzać na swoim posłaniu;)
5. Państwo nie mogą się nachwalić jaka to Sara jest grzeczna, kochana, mądra i rozumna:p...
6. Niestety dalsze spacery na razie odpadają bo Sara nie lubi kagańca:evil_lol:, a ludzie jak to ludzie zawsze się czepiali, czepiają się i czepiać będą:shake:, poza tym jej niechęć do niektórych psów, Pani powiedziała, że woli nie ryzykować(ale ogród i krótkie spacery wystarczają:))...
7. Pani bardzo serdecznie zaprasza na wizytę po adopcyjną:D...
Tak więc podsumowując nasza Sara świetnie trafiła:multi:... Jestem naprawdę zadowolona:)...
Jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę:roll:...

Posted

[quote name='saphira18']Daria dzwoniła;) Widzę że wszystko wycisła z nowych właścicieli:D[/QUOTE]
wiesz jak jest z dzwonieniem ;) a właściwie moim o połowę rzeczy zapomnę dopytać ;)

Posted

[quote name='ewes']wiesz jak jest z dzwonieniem ;) a właściwie moim o połowę rzeczy zapomnę dopytać ;)[/QUOTE]

witaj w klubie:) mi się język plącze zawsze... ale cieszę się że Sara ma taki dom. a jakie ma imię?:)

Posted

[quote name='saphira18']witaj w klubie:) mi się język plącze zawsze... ale cieszę się że Sara ma taki dom. a jakie ma imię?:)[/QUOTE]
Sara nadal jest Sarą :)