ewes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 I się nie zobaczyłyśmy... Ginger jest już w domu! Pani Ania powiedziała,że super dom, małżeństwo, niedawno pożegnali dobermana... jk zobaczyli Sarę to już nie chcieli innych psów oglądać, po prostu miłośc od pierwszego wejrzenia... powodzenia Sara :) Quote
ewes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='saphira18']No to powodzenia Ginger/ Sara:)[/QUOTE] swoją drogą ciekawe jak będzie miała teraz na imię... Ginger? Sara? a może jakoś inaczej? najważniejsze żeby była szczęśliwa :p Quote
pralinka94 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Super!! :D zasłużyła sobie na wspaniały dom :) Quote
kiyoshi Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Teraz już rozumiem dlaczego widziałam Cie dzisiaj z huszczakiem:D Powodzenia Sara:) Quote
Istar19 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 powodzenia Sara!! jak to sie mówi...do trzech razy sztuka.. Quote
madzia.uje93 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Teraz jak już jest w nowm domu to imię nie ma znaczenia, oby była poprostu szczęśliwa:D Quote
Santiel Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Bedzie mi brakowac tego pieszczoszka, acz mam nadzieje ze w schronisku juz jej nigdy nie zobacze :) Quote
Dorin91 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Wow, to super! Cieszę się, że jej się udało :) Oby to był już dom na zawsze ;) Quote
Ojcik Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Mamy wiadomości z domku:cool3:... 1. Pierwszym co zwróciło moją uwagę była bardzo sympatyczna kobieta, z którą rozmawiałam:)... 2. Z rozmowy ludzie wydają się być sympatyczni i odpowiedzialni:D... 3. Pani wspominała coś o domu i ogrodzie:lol:... 4. Sara gania w ogródku, ale swój czas wolny woli spędzać na swoim posłaniu;) 5. Państwo nie mogą się nachwalić jaka to Sara jest grzeczna, kochana, mądra i rozumna:p... 6. Niestety dalsze spacery na razie odpadają bo Sara nie lubi kagańca:evil_lol:, a ludzie jak to ludzie zawsze się czepiali, czepiają się i czepiać będą:shake:, poza tym jej niechęć do niektórych psów, Pani powiedziała, że woli nie ryzykować(ale ogród i krótkie spacery wystarczają:))... 7. Pani bardzo serdecznie zaprasza na wizytę po adopcyjną:D... Tak więc podsumowując nasza Sara świetnie trafiła:multi:... Jestem naprawdę zadowolona:)... Jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę:roll:... Quote
kimiji Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 To super, przynajmniej trafiła na ludzi odpowiedzialnych :) Quote
pralinka94 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Suuuuper, jakoś nie wyobrazam sobie teraz Ginger w zimnym boksie, tylko na ciepłym posłaniu :D Quote
ewes Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 też się cieszę, że tak fajnie trafiła... ulżyło mi teraz ;) Quote
saphira18 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='ewes']też się cieszę, że tak fajnie trafiła... ulżyło mi teraz ;)[/QUOTE] Daria dzwoniła;) Widzę że wszystko wycisła z nowych właścicieli:D Quote
ewes Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='saphira18']Daria dzwoniła;) Widzę że wszystko wycisła z nowych właścicieli:D[/QUOTE] wiesz jak jest z dzwonieniem ;) a właściwie moim o połowę rzeczy zapomnę dopytać ;) Quote
saphira18 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='ewes']wiesz jak jest z dzwonieniem ;) a właściwie moim o połowę rzeczy zapomnę dopytać ;)[/QUOTE] witaj w klubie:) mi się język plącze zawsze... ale cieszę się że Sara ma taki dom. a jakie ma imię?:) Quote
ewes Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='saphira18']witaj w klubie:) mi się język plącze zawsze... ale cieszę się że Sara ma taki dom. a jakie ma imię?:)[/QUOTE] Sara nadal jest Sarą :) Quote
Ojcik Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 oj tam oj tam, zadzwonić to nic strasznego, szczególnie do tak sympatycznych ludzi:) Quote
madzia.uje93 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No to super wieści, a zdjęcia też będą czy dopiero po wizycie poadopcyjnej?:) Quote
ewes Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='madzia.uje93']No to super wieści, a zdjęcia też będą czy dopiero po wizycie poadopcyjnej?:)[/QUOTE] raczej po wizycie ;) Quote
Recommended Posts