Maciek777 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='dana']A czego ;) używasz :-D ? [/QUOTE] Corel Photo Paint 9. Też zabytek, ale możliwości aż za nadto;) [quote name='dana']Musisz częściej pstrykać, czekamy na fotki :lol:.[/QUOTE] Staram się:) Za to Twoje fotki można podziwiać dużo częściej:) Quote
Olena84 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Jak się śpi z kłami na wierzchu, a reszta gdzie jest;)? Quote
Maciek777 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Olena84']Jak się śpi z kłami na wierzchu, a reszta gdzie jest;)?[/QUOTE] Moczy się w kubku;) Quote
terra Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Cudne foteczki a najładniejsze z oczkami Saszki ;) Jakby nie te myszki to bym po pysiu całowała (moje też ;) ) Quote
Maciek777 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='terra']Cudne foteczki a najładniejsze z oczkami Saszki ;)[/QUOTE] Dziękuję:) [quote name='terra']Jakby nie te myszki to bym po pysiu całowała[/QUOTE] Saszka ma niejedną na sumieniu:roll: [quote name='terra'](moje też ;) )[/QUOTE] Poprosimy o fotki:) Quote
Maciek777 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Zapraszam wszystkich na mój nowy bazarek:) Quote
terra Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Proszę bardzo ;) To moje kociaste :) kremowo rudy Baal i czarny Wrzaskun :) [IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/319853_3197290658228_631414388_n.jpg[/IMG] Quote
Maciek777 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Ale one piękne:) Kremowo rudy raczej niespotykany, a czarne zawsze mają takie tajemnicze spojrzenie:) "Baal" coś oznacza? Quote
terra Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Tak, Baal to kananejski bóg płodności, deszczu. Chociaż pojawia się też w innych kultach religijnych. Baalem też nazwano jakiś czarny charakter z gwiezdnych wojen. A wiem stąd ,że zostałam upomniana w necie przez jakiego małolata, jakim prawem dałam takie imię rudemu kotu, on dał swojemu czarnemu.:evil_lol: Bardzo dziękuję za słowa uznania w imieniu moich kociastych :) Quote
Maciek777 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='terra']Tak, Baal to kananejski bóg płodności, deszczu. Chociaż pojawia się też w innych kultach religijnych. Baalem też nazwano jakiś czarny charakter z gwiezdnych wojen. A wiem stąd ,że zostałam upomniana w necie przez jakiego małolata, jakim prawem dałam takie imię rudemu kotu, on dał swojemu czarnemu.:evil_lol: Bardzo dziękuję za słowa uznania w imieniu moich kociastych :)[/QUOTE] W przypadku kota, lepiej niech ma więcej wspólnego z deszczem niż z płodnością;) Quote
terra Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Płodny to on jest, łowi myszki nawet w zimie ;) bo jeśli chodzi o TE sprawy, to jajeczka stracił jakoś w miesiąc po przyjeździe do mnie, chyba w wieku 7 miesięcy. Teraz ma 8 lat :) Wrzaskun też bezjajeczny, lat 7 :) Quote
Maciek777 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='terra']Płodny to on jest, łowi myszki nawet w zimie ;) bo jeśli chodzi o TE sprawy, to jajeczka stracił jakoś w miesiąc po przyjeździe do mnie, chyba w wieku 7 miesięcy. Teraz ma 8 lat :) Wrzaskun też bezjajeczny, lat 7 :)[/QUOTE] Kamień z serca;) To już długo u Ciebie:) Quote
terra Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Długo... jak ten czas leci :roll: U mnie sypie śnieżek, zrobiło się jakoś tak spokojnie. Psy szaleją, koty nie chcą wychodzić z domu :) Mizianki dla stada a w szczególności dla Baja :) Quote
Maciek777 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 U mnie mżawka:shake: Dziękuję, przekażę im i Ty przekaż swoim to samo:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [B]Maciek[/B], zrób sobie przerwę w weselisku ;) i napisz troszkę co u Was :lol:. Jak Wam mija styczeń ? :lol: Quote
Maciek777 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='dana'][B]Maciek[/B], zrób sobie przerwę w weselisku ;) i napisz troszkę co u Was :lol:. Jak Wam mija styczeń ? :lol:[/QUOTE] Może krótką przerwę;) Ogólnie jest dobrze. Nic złego się nie dzieje:) Baj na nic nie narzeka, choć raz na kilka dni jakaś petarda gdzieś wybuchnie:angryy: Morgan dostał drugiego Advocata. Ares czuje się bezzmiennie dobrze:) Alfred jak zawsze z ADHD;) Spacery coś się ostatnio skróciły. Ares chodzi pół trasy co reszta bo później już zaczyna kuleć, choć normalnie nie kuleje. Morgan też mógłby przechodzić całość, ale skracam mu bo ostatnio dużo wolniej chodzi. Jakby w ogólne nie chciało mu się nigdzie iść. Nie wiem czy to wiek czy o co chodzi. Saszka dostała Stronghold (koci odpowiednik Advocata) bo ma od dawna te same problemy z uszami co Morgan. I bardzo jej się przytyło, ale od kilku dni jest odchudzana;) Julian je za pięciu i rośnie. Mało w szerz;) Teraz właśnie razem leżą na oparciu i Julian myje Saszkę:p Roger też ma się dobrze. najchętniej bym go wyczesał, ale już nie będę go stresował:roll: A i zapraszam po pachnidła do [B]dany[/B] banerku - dla niej i dla niego:) Quote
Maciek777 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Doda_']Ty masz . . .zająca z lasu ?[/QUOTE] Witamy:) Nie, a chciałbym:p Roger jest królikiem i w poście 1712 (str 69) bardziej przypomina swój gatunek bo na ostatnich fotkach wiał wiatr i to futro dziwnie się układało:) Quote
Doda_ Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 to ile on wazy? ten olbrzym . . zakochałam ! :loveu: Quote
Maciek777 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Doda_']to ile on wazy? ten olbrzym . . zakochałam ! :loveu:[/QUOTE] Nigdy go nie ważyłem bo nie mam takiej wagi. Mniej więcej tyle co dorosły kocur:) Quote
Tola Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Ja również pozdrawiam Maćkowe stadko z wyraźnym wskazaniem na Baja. Rzadko teraz zaglądam, z moją Tolą jest coraz gorzej, ale myślami jestem na tym wątku. Terra - kociska cudne! Quote
Maciek777 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Olena84']Pozdrawiam Baja i załogę.[/QUOTE] [quote name='Tola']Ja również pozdrawiam Maćkowe stadko z wyraźnym wskazaniem na Baja. Rzadko teraz zaglądam, z moją Tolą jest coraz gorzej, ale myślami jestem na tym wątku. Terra - kociska cudne![/QUOTE] Dziękuję Wam:) Na pewno im przekażę:p Co się dzieje z Tolą? Quote
terra Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Tolu, wymiziaj Tolę ode mnie i trzymajcie się. Moja staruszka teraz też gorzej się czuje. Myślałam, że w zimie będzie lepiej, bo chłodno, a tu nie. Bajutka też skrobię za uszkiem. Quote
Recommended Posts